2014 Ekim Anneleri

Islak mendilde ne varmış?
mikrop ürüYomuş bir çok zararlı madde varmış
uni baby yeni doğan geçmiş testlerden diğerleri hep kötü.int Liste var kullandığın markanın içinde var mı bir bak
cilt hastalığı pişik kısırlık vs yan etkileri varmış

Saol canım benim koltuktan tutunup kalkıyor sıralamada iyi ama yürümekten çekiniyor bende uğraşıyorum elinden tutup falan adımları çok aşırı büyük atmaya uğraşıyor zorlandığı yerde emekliyor yada yere oturuyor.. dolayısıyla yürütmekte zorlanıyoruz öyle işte artık akışına bıraktım canı nasıl isterse öyle yapsın güzel duaların içîn çok saol

ikili konuşmaya başladılar mi sizinkiler
ben çok heves ettim bu ara.bir çok şeyi söylüyo ama anne gel
baba gitti
top düştü
gibi konuşmuyo bir iki kez söyledi sadece ne zaman başlar ki

Yavaş yavaş kelime dağarcığı gelişiyor minnakların acele etmeyin gün geçtikçe yeni kelimeler öğreniyorlar benim oğlum bazen söylediği şeyi unutuyor 2 gün sonra söylemiyor ama yeni şeyler hep öğreniyor bugün ilk defa bişey dedi mesela kendini yere attı annee diye seslendi efendim oğlum dedim bende düştüm ben dedi şok oldum resmen

Legolar bizimde favori oyunlarımızdan biri çok seviyo kendi takınca dahada mutlu oluyo kendini alkışlıyor sevimli dostlar bizde çok izliyorduk ama resmen bağımlısı oldu durmadan telefonumu gösterip aç şunu diyodu ağlıyordu telefona çok yakından bakıyordu unutturdum bayadır izlemiyor çok ağladığında kamyon Leo diye eğitici çizgi film var onu açıyorum oda sakinleşene kadar televizyonu ben açıyordum ses olsun evde diye ama senin dediğin gibi gözünü hiç ayırmıyor yemek bile zor yiyor geçiyo karşısına bide ayakta dikilip izliyo kerata

Bizim doğdu doğalı uyku düzeni yok gece uykusu ama gündüz güzel uyurdu gündüz 2 kez yatardı 3 gündür falan 1 e düştü uykusu öğlen 2 gibi uyuyup 1 saat kadar uyuyor

Aynen bizimki de elinden bişey alınca benim o falan diyordu bi ara şimdi unuttu tabi o ayrı konu

Tv izlemeleri tek Taraflı iletişim olduğu için sakıncalı diye bi cok yerde duydum Islak mendil konusunu bende duydum şükür bizim kullandığımız testten geçmiş..

Kızlar bende haberler iyi değil. Sanırım düşük yapacam bugün doktora gittim kalp atışı var ama kese bebege göre küçük kalmış gelişmemiş doktor herseye haxır ol dedi

Üni baby ürünleri iyi yani dime ben ondan kullanıyorum doğduğundan beri

Kızlar bende haberler iyi değil. Sanırım düşük yapacam bugün doktora gittim kalp atışı var ama kese bebege göre küçük kalmış gelişmemiş doktor herseye haxır ol dedi
Geçmiş olsun canım inşallah Rabbim sana bağışlar yavrunu ama kötü bişey olursa da üzülme Rabbim verip Rabbim alır unutma hayırlısı budur belki

Aynen bizimki de elinden bişey alınca benim o falan diyordu bi ara şimdi unuttu tabi o ayrı konu

Büyüdükçe uykular azalıyor ama en az 4 yaşına kadar 1 kez uyumaları gerekiyormuş onlar için daha iyiymiş dün bi yazıda okudum

Korkma canım Allah sağ salim kucağına alacaksın içime doğudu çıkmamış candan umut kesilmez umut et takdir Allah ındır rızkı yiyecek ekmeği olan yedi Yemen den gelir olmaZsa ne gelir elden benim içime doğan çoğu şey olur Alacaksın sağ salim kollarına bebişini Üzülmek içini sıkma pozitif düşün hatta kız olursa hatmece koy:)

kızlar malum yılbaşı geliyo.çocuklar pek anlamasada geçen yıl bebektı bu ilk yılbaşı ne yapabiliriz ki onlarında hoşuna gitsin

Canım yaaa ağzından bal damlıyo inşallah canım dualarını eksik etme Göbek adını bırakırım kız olursa tabi

Canım yaaa ağzından bal damlıyo inşallah canım dualarını eksik etme Göbek adını bırakırım kız olursa tabi
Aşk olsun bea:))) asıl adını hatmece koyun bea hatmece ismi güzel isim:))) şaka yapıyorum canım benim dualarımdasın

Ben yılbaşında birşey yapmayı düşünmüyorum gerek yok bence bizim için çok önemli birşey değil bence
Bizim içinde önemli değil canın eğlence olsun diye işte.renkli ışıkları evde bir çiçek var ona takarim köpükle cama kardan adam yaparım belki kurabiye yaparız kızımla şans mutluluk dileriz yeni yılda
balon sisırirız kırmızı çok sever benimki

Balonlara bizimkide bayılır o ışıklardan ben yapsam hayatta rahat bırakmaz benim sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…