- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
mikrop ürüYomuş bir çok zararlı madde varmışIslak mendilde ne varmış?
Saol canım benim koltuktan tutunup kalkıyor sıralamada iyi ama yürümekten çekiniyor bende uğraşıyorum elinden tutup falan adımları çok aşırı büyük atmaya uğraşıyor zorlandığı yerde emekliyor yada yere oturuyor.. dolayısıyla yürütmekte zorlanıyoruz öyle işte artık akışına bıraktım canı nasıl isterse öyle yapsın güzel duaların içîn çok saolCanım yazıcaktim kaldı.yürümüyo diyosun ya sıralıYo mu koltuklar da.yani ayakta durma sorunu mu var yoksa güven problemi mi.teşvik etmeyi deniYosundur muhakkak ben dışarıda hep elimden tutup yürüttüm markette sokakta emekleme seçeneği olmadığı için hoşuna gidiyodu.
herşey için acele ediyoruz.olmayıncada üzülüyoruz sıkma sakin canını rabbim ne zaman izin ederse
ikili konuşmaya başladılar mi sizinkiler
ben çok heves ettim bu ara.bir çok şeyi söylüyo ama anne gel
baba gitti
top düştü
gibi konuşmuyo bir iki kez söyledi sadece ne zaman başlar ki
Biz oğlumla legolarla kule yapıyoruz asagıda oynuyoruz kitap okuyorum ona masal kitaplarımız var ve müzik dinliyoruz sevimli Dostları izletmeden dinliyoruz ayrıca evimizde tv yi iptal ettik çünkü açtımız gibi Gözünü dikiyor
MaşaAllah diyeyim şu 2 3 gündür düzeni tutturduk gibi...
Önceden gündüzleri 2 defa yatıyordu bi 11 bi 5 gibi ve sadece yarim saat uyuyordu bi iş bile yapamıyordum.şimdi 1 gibi bi yatıyor 4 gibi falan uyanıyor aman MaşaAllah çekinnngece pek belli olmuyor bazen hiç uyanmıyor tamam diyorum bu sefer düzene girdi bazen 3 gibi uyanıyor mamasını içip geri uyuyor...
Böyle böyle büyüyor sipalar napalim...onlar sağlıklı olsun da...
Bizim doğdu doğalı uyku düzeni yok gece uykusu ama gündüz güzel uyurdu gündüz 2 kez yatardı 3 gündür falan 1 e düştü uykusu öğlen 2 gibi uyuyup 1 saat kadar uyuyor
Aynen bizimki de elinden bişey alınca benim o falan diyordu bi ara şimdi unuttu tabi o ayrı konuYavaş yavaş kelime dağarcığı gelişiyor minnakların acele etmeyin gün geçtikçe yeni kelimeler öğreniyorlar benim oğlum bazen söylediği şeyi unutuyor 2 gün sonra söylemiyor ama yeni şeyler hep öğreniyor bugün ilk defa bişey dedi mesela kendini yere attı annee diye seslendi efendim oğlum dedim bende düştüm ben dedi şok oldum resmen
mikrop ürüYomuş bir çok zararlı madde varmış
uni baby yeni doğan geçmiş testlerden diğerleri hep kötü.int Liste var kullandığın markanın içinde var mı bir bak
cilt hastalığı pişik kısırlık vs yan etkileri varmış
Geçmiş olsun canım inşallah Rabbim sana bağışlar yavrunu ama kötü bişey olursa da üzülme Rabbim verip Rabbim alır unutma hayırlısı budur belkiKızlar bende haberler iyi değil. Sanırım düşük yapacam bugün doktora gittim kalp atışı var ama kese bebege göre küçük kalmış gelişmemiş doktor herseye haxır ol dedi
Aynen bizimki de elinden bişey alınca benim o falan diyordu bi ara şimdi unuttu tabi o ayrı konu
Korkma canım Allah sağ salim kucağına alacaksın içime doğudu çıkmamış candan umut kesilmez umut et takdir Allah ındır rızkı yiyecek ekmeği olan yedi Yemen den gelir olmaZsa ne gelir elden benim içime doğan çoğu şey olur Alacaksın sağ salim kollarına bebişini Üzülmek içini sıkma pozitif düşün hatta kız olursa hatmece koy:)Kızlar bende haberler iyi değil. Sanırım düşük yapacam bugün doktora gittim kalp atışı var ama kese bebege göre küçük kalmış gelişmemiş doktor herseye haxır ol dedi
Canım yaaa ağzından bal damlıyo inşallah canım dualarını eksik etme Göbek adını bırakırım kız olursa tabiKorkma canım Allah sağ salim kucağına alacaksın içime doğudu çıkmamış candan umut kesilmez umut et takdir Allah ındır rızkı yiyecek ekmeği olan yedi Yemen den gelir olmaZsa ne gelir elden benim içime doğan çoğu şey olur Alacaksın sağ salim kollarına bebişini Üzülmek içini sıkma pozitif düşün hatta kız olursa hatmece koy:)
Aşk olsun bea:))) asıl adını hatmece koyun bea hatmece ismi güzel isim:))) şaka yapıyorum canım benim dualarımdasınCanım yaaa ağzından bal damlıyo inşallah canım dualarını eksik etme Göbek adını bırakırım kız olursa tabi
kızlar malum yılbaşı geliyo.çocuklar pek anlamasada geçen yıl bebektı bu ilk yılbaşı ne yapabiliriz ki onlarında hoşuna gitsin
Bizim içinde önemli değil canın eğlence olsun diye işte.renkli ışıkları evde bir çiçek var ona takarim köpükle cama kardan adam yaparım belki kurabiye yaparız kızımla şans mutluluk dileriz yeni yıldaBen yılbaşında birşey yapmayı düşünmüyorum gerek yok bence bizim için çok önemli birşey değil bence
Bizim içinde önemli değil canın eğlence olsun diye işte.renkli ışıkları evde bir çiçek var ona takarim köpükle cama kardan adam yaparım belki kurabiye yaparız kızımla şans mutluluk dileriz yeni yılda
balon sisırirız kırmızı çok sever benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?