Bu gün gördüm arka azı dişleriyle on iki olduKaç dişi oldu kuzuların?
Bizim 13 olmuş daha da çıkacak var gibi kabarmislar
Aman balona Dikkat
KARAMAN’ın Başyayla İlçesi’nde elindeki şişirilmiş balonun patlaması sonucu 5 aylık Eylül Duru Kırpınar öldü.
Olay, 10 Ocak Cumartesi günü ilçeye bağlı Başköy Mahallesi’nde meydana geldi. Ev kadını 25 yaşındaki Didar Kırpınar, oynaması için şişirdiği balonu 5 aylık kızı Eylül Duru’ya vererek yemek yapmak üzere mutfağa gitti. Minik kızın oynadığı elindeki balon patladı. Kızının bulunduğu oturma odasına dönen anne minik Eylül Duru’yu hareketsiz gördü. Acil olarak Başyayla Sağlık Ocağı’na götürülen bebeğin öldüğü belirlendi.
Aşk olsun bea:))) asıl adını hatmece koyun bea hatmece ismi güzel isim:))) şaka yapıyorum canım benim dualarımdasın
Ben yılbaşında birşey yapmayı düşünmüyorum gerek yok bence bizim için çok önemli birşey değil bence
Aman balona Dikkat
KARAMAN’ın Başyayla İlçesi’nde elindeki şişirilmiş balonun patlaması sonucu 5 aylık Eylül Duru Kırpınar öldü.
Olay, 10 Ocak Cumartesi günü ilçeye bağlı Başköy Mahallesi’nde meydana geldi. Ev kadını 25 yaşındaki Didar Kırpınar, oynaması için şişirdiği balonu 5 aylık kızı Eylül Duru’ya vererek yemek yapmak üzere mutfağa gitti. Minik kızın oynadığı elindeki balon patladı. Kızının bulunduğu oturma odasına dönen anne minik Eylül Duru’yu hareketsiz gördü. Acil olarak Başyayla Sağlık Ocağı’na götürülen bebeğin öldüğü belirlendi.
Twitterden yazayım derken buraya yazmışımBu gün mağzaya gittim kendime sözde mont almaya birde baktım bebek reyonunda alışverişteyim
Twitterden yazayım derken buraya yazmışım
Yahu bu kansorejen içeriyordu sureyeli bir aile vardı çocuklar oyuncak niyetine ne buldularsa oynuyorlar üstelik ip ince yalın ayak geziyorlar yok arkadaş sapsağlamlar biz mi çok sakınıyoruz acep bizimki bir balkona ince kazakla çıksa hapşuruyor onlarınki sapsağlam:))kızlar piyasaya bi dünya oyuncak satılmış kansorejen madde içeren özellikle ucuz ve çin malı olanlar mış aman dikkatttt
Hadi MaşaAllah onaBizim oğlan ufaktan yürümeye başladı koltuktan koltuğa geçiyor
Bizim oğlan ufaktan yürümeye başladı koltuktan koltuğa geçiyor
Kendi iyice yürümeye başlasın sana sormaz bile karıştırmadik yer bırakmaz.Dolaplarda ne çamaşırlarınız kalır nede tabak çanakOğlum sürekli elinden tuttup benim gezdirmemi istiyor ne zaman geçer bu durum
meyveli yoğurt veriyorum canım çünkü kızım normal yoğurtlari ağzına koymuyor.değişir damak tadı biraz böyle idare et dedi doktorKızlar sütaş in büyümix inden falan yediren var mı?
Yada o tarz hazır şeyler?
Bende yoğurt yapacak güvenilir bi süt bulamıyorum ne yapicm bilmiyorummeyveli yoğurt veriyorum canım çünkü kızım normal yoğurtlari ağzına koymuyor.değişir damak tadı biraz böyle idare et dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?