2014 Ekim Anneleri

Gecen cocuk doktoru paketlenmiş gıda kesinlik le yedirmeyin diyordu çocuklarınıza tv de bunların içinde Meyveli yogurtda vardı hadi mecbur kaldınız yedirmeye sade tercihiniz olsun diyordu

Kızlar benim hamilelik son buldu dün kürtaj oldum bebeğin kalp atışı Cumartesi durmuştu çok üzgünüm (

kolay oldu sayılır doktor çok iyidi uyuşukluk geçince ağrıdı ama şimdi iyi.yüzüm şişti biraz dikiş falan attılar.bugünlere şükür doktorlar sağolsun herseyin çaresi var
Geçen bende cektirdm hatta hayatımdaki ilk cektirmemdi ağrı sanci hiçbişey hissetmedim ne o zaman ne sonrasında...hatta cektirdigime ben bile inanamadim en ufak bi şikayetim olmadı

Kızlar benim hamilelik son buldu dün kürtaj oldum bebeğin kalp atışı Cumartesi durmuştu çok üzgünüm (
Ah canım çok üzüldüm Allah senden çok sevmiş onu melek olarak yanına almış Rabbim herşeyin hayırlısını versin demek ki hakkında hayırlısı buymuş

kizlar nasilsiniz ? beni hatirladiniz dimi benim kizda yuruyor asiri uyku problemi yasadik ayrica mama vs. vermiyoruz doktorumuz gerek gormedi ...

kizlar nasilsiniz ? beni hatirladiniz dimi benim kizda yuruyor asiri uyku problemi yasadik ayrica mama vs. vermiyoruz doktorumuz gerek gormedi ...

Aa hoşgeldin canım uzun zamandır göremedik seni yıldızda gözükmüyor zaten

kahvaltıya misafirim var bizimkiler gerçi annem halam kaynana teyze falan
ama içimden geldi yılbaşı konsepti yaptım
bu işi ticarete dökmeliyım ben
seviyorum süslü şeyler yapmaya her özel güne bişey ler buluyorum

Aa hoşgeldin canım uzun zamandır göremedik seni yıldızda gözükmüyor zaten
ya giremedim zaten benim kizim beni cok yordu gece uykulari o kadar duzensizdi ki bes aydan sonra uykunun nasil bisey oldigunu unuttuk ... sizin minikler nasil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…