Hoşgeldin tekrar aramıza kübra bizim miniğin uykusu iyi gecede iki kere devam sütü veriyorum malum 14 aylık oldu çok şükür iki gündür yürümeside yolundaya giremedim zaten benim kizim beni cok yordu gece uykulari o kadar duzensizdi ki bes aydan sonra uykunun nasil bisey oldigunu unuttuk ... sizin minikler nasil ?
hosbuldum canim iyi ya masaallah bizimde iyi gibi simdilik insaallah boyle devam eder uykusuzluk cok zorHoşgeldin tekrar aramıza kübra bizim miniğin uykusu iyi gecede iki kere devam sütü veriyorum malum 14 aylık oldu çok şükür iki gündür yürümeside yolunda
ya giremedim zaten benim kizim beni cok yordu gece uykulari o kadar duzensizdi ki bes aydan sonra uykunun nasil bisey oldigunu unuttuk ... sizin minikler nasil ?
Senin oglan basladi mi konusmaya ? yoksa kayinvalide mi diyor tam anlamadim ?Benim oğlumda nerdeyse aynı canım uykular bozuktu şükür bu aralar biraz düzenli olmaya başladı gündüz uykuları 1 e düştü dinlenmeye başladı ben dikiş kursuna gidiyorum kv de oğluma bakıyor dün bana diyorki bıkantıın oğlum bidaha bırakmıcam diyorum bıraktın bıraktın ama diye kızıyor geçende bana bağırıyor çığlık atıyo annelere bağrılmaz diyorum o bağrılır bağrılıyor diye cevap veriyor
Biz misafirlikteyiz bulgaristan sinirinà yakın köyde orman à geldik mis gibi temiz hava tabi kızım babaanneyle evde çünkü ona göre soğuk hava.kalabalıkta zor oluyo uyumak ama bir gece katlânicazSelam millet ne yapıonuz
iyiyiz kız bizde kıbrıstayız tanıdığın düğünü var burası mikemmel güzelSelam millet ne yapıonuz
Senin oglan basladi mi konusmaya ? yoksa kayinvalide mi diyor tam anlamadim ?eger oglun diyorsa masaallah subhanallah allah nazardan saklasin benim kiz henuz anne baba mama meme gibi seyler soyluyor
MaşallahhhOğlum söylüyor canım tamam hayır evet kaçıyorum geldim gitti atti indim ağlıyorum bağırıyor acıyor korktum anne emme mama şu (su) şunu aç gibi kelimeleri söylüyor aklıma gelen bunlar maşallah bayağı başladı konuşmaya
Ben kaç defa bırakmayı denedim ama başaramadık.Kızlar emzirmeyi ne zamana kadar devam edeceksiniz
Ben kaç defa bırakmayı denedim ama başaramadık.
Uyurken illa ki emecek boş boş emiyor öyle uyuyor
Maşallahhh
Bizde tamam hayır meme mama anne anneanne dede dayı baba anne bune üü ü üüü ( horoz görünce öyle yapıyor) koyun görünce me, gel benimde aklıma gelenler bunlar
Azilar çok oldu bizde çıkalı.Köpek dişleri çıkmak üzere onlarda çıksa önden boş yer kalmayacakOnlar bizdede var canım dayı babam diyo babasına teyse demeyi öğrendi yeni anane babane boncuk diyor muhabbet kuşumuz var köpek görünce hovhav kedi ye pisi diyo bütün bebişlere maşallah dişler ne alemde bizim azı dişlerimiz şiştiler patlamak üzereler
Sütün varsa emzir bence.Benim hiç kalmadıYa bu ara hep memede hep emmek istiyor yerli yersiz yapışıyor bıraktırsam mı diyorum ama bakalım nasıl olcak kv ramazana yakın bıraktırırsın dedi ama bilemedim
Sütün varsa emzir bence.Benim hiç kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?