2014 Ekim Anneleri

Kizlarrrrrr benim oglan cok huysuzlasti ona kizinca gelip dovmek istiyor ciglik atiyor neyapicam ben yaa

Kizlarrrrrr benim oglan cok huysuzlasti ona kizinca gelip dovmek istiyor ciglik atiyor neyapicam ben yaa
Hepimizinki aynı yıldız sabır Canım yıldızım üst kat komşumdan çok çekiyorum mukabelede selavatlaşmaz Allah'ın selamını almaz balkonuma ne yediyse zeytin atar dün bütün çocuklara çikolata verdi benim oğlana vermedi Abla senin derdin ne dedim sana gıcığım derdim yok dedi mahalledede sevilip sayılıyor bu günde üZerime kaynar su atar gibi oldu az sıçradı sonrada demiş sokağa attım bana dua et ne olur taşınamamda evin kredisi devam ediyor bana üç kere tebbet süresi okur musun canım

Hatmecem valla eskiler derdiya ev Alma komsu Al diye cok dogru..bundan 4 yil once bende senin durumu yasadim hata erkekler Araya girdi artik dusun. .bu gibi insanlarla muhatab olma cnm ki bilmiyorum nasil olcak ama zor bir durum ezan okunuyor suan insaAllah Hersey istedigin gibi olur cnm ...uzulme Sen hep alttan almaya bak madem bu kadar kindar bir insan herseyi yapar kaynar su ne dmek yaaaa.
Baksana akil olsaa... herkesin cocguna veriyorsaa seninkinede vermek zorunda Allaha havale cnm

Okdum cnm

Baba evinde hep dua ederim Hakkı'mızda hayırlı bir evimiz olsun diye olmadı nasip dedim ama huzurluydu mahallem komşularım evlendim krediyle evim oldu o da belalı komşum yüzünden cehennem ev alma komşu al ne güzel sözmüş yıldızım şimdi diyorum keşke kiracı olsaymış...

Slmmm kizlarrrrrr orucla araniz nasil. .Ben sukur iyiyim ..
Arada tansiyon heralde dusuyor gozlerim karariyor yildizlar ucusuyor ama yine de guzel simdilik
Benim şükür oruç la aram hep iyi olmuştur 3 günün sonunda ara vermek durumunda kaldım.hazır ara vermiş ve evde hurma varken hurma diyeti yaptim yarım yamalak valla ise arıyor ama evden çıkınca diyet yalan oluyor
Davulcuyla başım dertte benim kız her akşam duyuyor kovalicam sonunda adamı

Kız resimde ki senmisin ???

Ùzulmee Mubarek aydayiz insaAllah Hersey duzelirr Buda bir imtihan istee keske elden biseyler gelse

Ben baslayamadim daha adt olunca yapmayı düşünüyorum.kac günde ne kadar verdin canm?

Bi dayak yiyn bn varm saniyrdm bnde
Vurunca ağlıyor gibi yapıyorum tekrar gülesiye kadar öpüyor artık ayrılmıyor başımdan bide nasıl duygusala bağlıyor birden.

Benim ki pek vurmaz da ara sıra patlatıyor
Annemle konuşuyoruz tel de geldi vurdu yanağına birde.bende ona vurdun aldı telefonu elimden anne beni dövdü diyo birde yalandan agliyo tel de anneannesine

:) aslında Sibel Can gibi hatunumda bakma sen...yok kız ben hep gülümserim devlet gibi kadınsun derler maşallahım vardır daylan gibiyim
Ne yalan söyleyin benimde berguzar korele benzetirler
Binbir gece masalindaki hali gbi bende pek gulmem

Ne yalan söyleyin benimde berguzar korele benzetirler
Binbir gece masalindaki hali gbi bende pek gulmem
Maşallah o Zaman pek güzel çok beğenirim gözü kaşı Türkan Şoray'a eşdeğer Allah seni nazardan korusun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…