Canim tebrik ederim Rabbim kucağına almayi ve de kalp atışlarını duymayi nasip etsin. Senin dediğin kürleri bende kist olduğu için yapiuorum şifa niyetine inşallah. Bu arada telefona indirdim takvimi. Ateşi de kendiliğinden oluyor mu ne. Birde ben bugun yumurtlamismiyim bir bakar misin
benimde bitti canim ama benim sag kasigimda cok agri vardi yani elimi suremiyordum sislik vardi dun oda gecti baya azaldi en azindan :)bitti benim dünde bugünde bi şey gelmedi senin ?
kızlarr uzun bir aradan sonra merhaba hepinizee :) aralık ayı diye biraz yoğunum çok bakamıyorum foruma.yokmu yenii hamişlerrr :)
V
benimde bitti canim ama benim sag kasigimda cok agri vardi yani elimi suremiyordum sislik vardi dun oda gecti baya azaldi en azindan :)
Him bakalim ne olacak o neyden oldu bilemedim ama ben kismi felc oldum bacagimi cekemiyirdumkasık ağrısı geçen hafta vardı iki gündür sessiz kuzuların sessizliği
Him bakalim ne olacak o neyden oldu bilemedim ama ben kismi felc oldum bacagimi cekemiyirdum
Ben de zaten doğru düzgün ne kahvaltı ne yemek var o yüzden oluyor metsil çiğniyorum iyi geliyornerdeee keşke :) hmm ben sandım gazın olmuyor evet çıkaramamk çok zor işte ben bilirim o şişliği ağrıyı eğer düzgün yemek yiyip akşam tualeti halletmezsem ertesi gün tüm gün ağrım olur
Bende öyle düşündüğüm için gitmedim cnm kana test işini bilmiyorum bakarız :)yoğun geldi o yoğunluk olmasa neyse olmadı bi hafta kadar sonra idrarda bi test yaparsın denemelik :)
evet canım ben 6 aralıkta adet oldum.30 günden hesaplayınca bat 6 ocak oluyor.33 ten hesaplayınca 9 ocak :) benimde düzenim böyle saçma sapan işte :) kırmızıların geleceği günü bilemiyorum bundan dolayıda yumurtlama hesabı yapamıyorum.bende işimi Allaha bıraktım :)yok ama sen adet oldun di miMogami ye yazarsan ona göre sonuç koyar listeye
Hee :-/ kirec gibi bi şurup ve buscopanin da var mı?kışın öylede yazın :)reflü var gastirit varrr :):)
Ben de zaten doğru düzgün ne kahvaltı ne yemek var o yüzden oluyor metsil çiğniyorum iyi geliyor
Hee :-/ kirec gibi bi şurup ve buscopanin da var mı?
evet canım ben 6 aralıkta adet oldum.30 günden hesaplayınca bat 6 ocak oluyor.33 ten hesaplayınca 9 ocak :) benimde düzenim böyle saçma sapan işte :) kırmızıların geleceği günü bilemiyorum bundan dolayıda yumurtlama hesabı yapamıyorum.bende işimi Allaha bıraktım :)
İyi sevindim o zamanbenim pek olmaz midem zor sindirdiği için ama maşallah bir haftadır sindirim sistemim iyi çok şükür
İnşallah hayırlısı olur.Bilmiyorum ki cnm hiç gebelik geçirmedim normalde 6 7 günü bulur ve en az 4 gün yoğun geçer bu sefer az oldu acaba diyorum dr primolout verdi ya ondan mı diye yapmadım test dün kana gidecektim cnm istemedi gitmedim bende eşimle konuştum eczaneden ovülasyon getirecek bi de onu deneyeceğim bakalım
Ufaklık gastrit başlangıcı yapmış bende geceleri özellile mide ağrısından çok çekiyorum.kışın öylede yazın :)reflü var gastirit varrr :):)
Ben de bi 7-8 yıl önce kullandim biraktim sonra ilerlemedi gecti cok şükür ama stres yaparsam hop kocaman oluyoryok hiç birini kullanmıyorum yemek yanına makarna pilav yemez çok kaçırmazsam midem rahatsız olmuyor o ilaçlardan bıktım artık kullanmıyorum :)
İyi sevindim o zaman
İnşallah hayırlısı olur.
Ufaklık gastrit başlangıcı yapmış bende geceleri özellile mide ağrısından çok çekiyorum.
ya benimde öyle normalde hayatım boyunca 38. günden aşağı olmadım.ama bu iki aydır bir 33.günde geldi bi 30. günde :) heralde evliliktendir dedim ama bilemiyorum artık :) oyüzden hesap yapamıyorum bırakım saldım gittii :)bende aynı öyleyim 35 güne döner dedim ama 40ı bulacak yine yum günüm yok batım yokne yapalım kısmet
Ben de bi 7-8 yıl önce kullandim biraktim sonra ilerlemedi gecti cok şükür ama stres yaparsam hop kocaman oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?