2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlarr uzun bir aradan sonra merhaba hepinizee :) aralık ayı diye biraz yoğunum çok bakamıyorum foruma.yokmu yenii hamişlerrr :)

Amin canım çok sağol. Kalp atışını duyamadık henüz malesef Cuma günü tekrar gideceğiz. Takvimde içi dolu gösterdiğinde yumurtlama günü oluyor. Takvimin alt kısmında gebelik şansı yüksek, orta, düşük diye belirtiyor.

Ben de zaten doğru düzgün ne kahvaltı ne yemek var o yüzden oluyor metsil çiğniyorum iyi geliyor

yok ama sen adet oldun di mi Mogami ye yazarsan ona göre sonuç koyar listeye
evet canım ben 6 aralıkta adet oldum.30 günden hesaplayınca bat 6 ocak oluyor.33 ten hesaplayınca 9 ocak :) benimde düzenim böyle saçma sapan işte :) kırmızıların geleceği günü bilemiyorum bundan dolayıda yumurtlama hesabı yapamıyorum.bende işimi Allaha bıraktım :)

bende aynı öyleyim 35 güne döner dedim ama 40ı bulacak yine yum günüm yok batım yok ne yapalım kısmet

benim pek olmaz midem zor sindirdiği için ama maşallah bir haftadır sindirim sistemim iyi çok şükür
İyi sevindim o zaman
İnşallah hayırlısı olur.
kışın öylede yazın :)reflü var gastirit varrr :):)
Ufaklık gastrit başlangıcı yapmış bende geceleri özellile mide ağrısından çok çekiyorum.

yok hiç birini kullanmıyorum yemek yanına makarna pilav yemez çok kaçırmazsam midem rahatsız olmuyor o ilaçlardan bıktım artık kullanmıyorum :)
Ben de bi 7-8 yıl önce kullandim biraktim sonra ilerlemedi gecti cok şükür ama stres yaparsam hop kocaman oluyor

İyi sevindim o zaman

İnşallah hayırlısı olur.

Ufaklık gastrit başlangıcı yapmış bende geceleri özellile mide ağrısından çok çekiyorum.

eee bebiş büyüyor göbüşte o yüzden mideyi biraz zorlar ama aman başlangıcı olsun o geçer doğumdan sonra :) benimki her daim :)

bende aynı öyleyim 35 güne döner dedim ama 40ı bulacak yine yum günüm yok batım yok ne yapalım kısmet
ya benimde öyle normalde hayatım boyunca 38. günden aşağı olmadım.ama bu iki aydır bir 33.günde geldi bi 30. günde :) heralde evliliktendir dedim ama bilemiyorum artık :) oyüzden hesap yapamıyorum bırakım saldım gittii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…