2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

6 aydır oda istiyor hayirlisi kendiliginden olsun istiyor hatta soyle konudup hulduk bi kucucuk bisey yapanadik

kaygılım kocamda gazman gibidir benim iş yeri haricinde sal gitsin tutarsan dolaşır durur içinde iki yabancı

evim evim güzel evim sadece sabah ve akşam eve gittiğimde varsa gerisinde gelmez :) yemeği düzenli yersem her şey güzel az ya da çok yemek beni fena yapıyor :) testi yarın mı yapacaksın ?

Günaydınnn :)
Benim adet bitti çok erkennn neyse acaba bugün çalışma olsa mı bilemedim
Canım adet kanı ile yerleşme kanaması biraz farklı eğer kısa sürüp çok açık geldiyse bir 10 15 gün sonra tekrar bir test yap yada ovulasyon testin varsa ondan yap çizgi koyuysa hamiş olabilirsin.
aa aaaaa şoktayım kız değilim ki ya da hamile miyim acaba nerden çıktı bu şaşkın ve mutluyum inş dediğin gibi olur tatlım o tatlı bulantıları bizde yaşarız umarım

İnşallah öyledir.
Fakat asla bu kodar yoğun bulantı yaşamanı istemem canım. Düşün 4 kilo verdim yeni yeni toparlanmaya başladım. Hafif bulantılı geçsin seninki inşallah gelsinde kuzucuk

canım yaa baya kilo vermişsin sen aslında bende tam olarak o kadar kilo vermeyi istiyordum inşallah canım

çok şükür daha da iyi olacak her geçen gün :) mgül hamile değil ama yarın belli olacak kısmetse inşallah öyledir rabbim söyletmiştir :)
Bakalım artık inşallah dediğin gibi olur.
Hadi teyzeleri boş durmayın bizim ufaklık kardeşler istiyor.
Hepinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Hatta yaşadığımız tecrübeleri paylaşacağız daha

evim evim güzel evim sadece sabah ve akşam eve gittiğimde varsa gerisinde gelmez :) yemeği düzenli yersem her şey güzel az ya da çok yemek beni fena yapıyor :) testi yarın mı yapacaksın ?
yarın adet geçsin bi bakalım benim ateş düzene girdi gibi gripten sonra ateşten anlarım sanırım ama çok geriliyorum bu ateş test olaylarına

ayy geçen sefer tualette ıkınmıştın bu seferde damacana ama olmazki hep zorluyorsun kendini
o sebepten beiş beni istemiyordur kesin bu karıya gidip napacam bu haliyle bana nasıl bakacak diye hep o kocam olacak adam dalga geçiyor bi de aaa aaa sen neden buzdolabını kaldırmadın ki bence sen onu da yapabilirdin falan

Ben kendime bile koktuğumda bir kusmaya başlayınca sonunu getiremiyorum.
Benim sıpa ant içmiş sanki haftada 1-2 hastaneye gitmezsek foto çektirmezsek rahat edemiyor
artiste bak sen ille de çekin beni bakın nasılda büyüdüm bak anne sana neler yaptırtabiliyorum diyo hafife almayın beni diyo, resimleri biriktirin içerde 9 ay yatmışlığım var diye bi çıkarım yakarım sizi diyor

o sebepten beiş beni istemiyordur kesin bu karıya gidip napacam bu haliyle bana nasıl bakacak diye hep o kocam olacak adam dalga geçiyor bi de aaa aaa sen neden buzdolabını kaldırmadın ki bence sen onu da yapabilirdin falan
Sonrasında çekiyorsun. Bense su vidonu kaldırmıştım. Birde koltukları çekmiştim. Hemde düşük tehlikesini bildiğim halde arada oluyor öyle dalgınlıklar fazla takılmamaya çalış

yok benimde yok zamanımız geldi kırmızılar gelmedi gerçi ben 40 güne adet olacaksam daha 5 günüm var o yüzden beklemedeyim ama senin değişik pembelerde geldi geçti :) idrar testi yapmayacak mısın?
Yaptım canım dun sabah negatıfcıktı: (

Kanama olunca her defasında yüreğimiz ağzımızda gidiyoruz sonra sıpayı görüp serumu yiyip tıpış tıpış eve geliyoruz. Eşim artık ebnden çok fotografı var bunu artist olacak diyor

Bakalım artık inşallah dediğin gibi olur.
Hadi teyzeleri boş durmayın bizim ufaklık kardeşler istiyor.
Hepinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Hatta yaşadığımız tecrübeleri paylaşacağız daha

evet evet inşallah yetişmeye çalışıyoruz sizler doğuma girmeden bizde kalalım muhabbet edelim diyoruzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…