- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
6 aydır oda istiyor hayirlisi kendiliginden olsun istiyor hatta soyle konudup hulduk bi kucucuk bisey yapanadikşimdi bitkisel şeyler için bir şey diyemiyorum yararı zararını sana yarayıp tam tersi yaramayacağını bilemem o yüzden o sorumluluğu yüklenemem her şeyin fazlası zarar ama incir mesela incirin zararı olmaz yapabilirsin ya da tarçın bal çörek otu tabi çörek otunu fazla almamak ve çiğnemek kaydıyla :) eşin neden yanaşmıyor 3.yü istemiyor mu bence o istemeden heves etmeden çocuk yapmayın bu sizi kesinlikle yıpratır
kaygılım kocamda gazman gibidir benimiş yeri haricinde sal gitsin tutarsan dolaşır durur içinde iki yabancı
Canım adet kanı ile yerleşme kanaması biraz farklı eğer kısa sürüp çok açık geldiyse bir 10 15 gün sonra tekrar bir test yap yada ovulasyon testin varsa ondan yap çizgi koyuysa hamiş olabilirsin.Günaydınnn :)
Benim adet bitti çok erkennn neyse acaba bugün çalışma olsa mı bilemedim
aa aaaaa şoktayım kız değilim ki ya da hamile miyim acabanerden çıktı bu şaşkın ve mutluyum inş dediğin gibi olur tatlım o tatlı bulantıları bizde yaşarız umarım
6 aydır oda istiyor hayirlisi kendiliginden olsun istiyor hatta soyle konudup hulduk bi kucucuk bisey yapanadik
Hayirlisi canim bekleyip gorucez.Cnm eşimin yanına geleli 5 ayı doldurdum.17 ocakta 6 ayımız dolucak ve benim reglim 1 ocak.bu perşembe yum çatlıyo bilmiyorum artık 6 neydi
Ama kalamadım kaç aydiranladım iyi bakalım bu dr lar bizi acele ettirip duruyorlar hayırlısı olsun bakalım:)
Ama kalamadım kaç aydir
canım yaa baya kilo vermişsin sen aslında bende tam olarak o kadar kilo vermeyi istiyordumCanım adet kanı ile yerleşme kanaması biraz farklı eğer kısa sürüp çok açık geldiyse bir 10 15 gün sonra tekrar bir test yap yada ovulasyon testin varsa ondan yap çizgi koyuysa hamiş olabilirsin.
İnşallah öyledir.
Fakat asla bu kodar yoğun bulantı yaşamanı istemem canım. Düşün 4 kilo verdim yeni yeni toparlanmaya başladım. Hafif bulantılı geçsin seninki inşallah gelsinde kuzucuk
Bakalım artık inşallah dediğin gibi olur.çok şükürdaha da iyi olacak her geçen gün :) mgül hamile değil ama yarın belli olacak kısmetse inşallah öyledir rabbim söyletmiştir :)
yarın adet geçsin bi bakalım benim ateş düzene girdi gibi gripten sonra ateşten anlarım sanırımevim evim güzel evim sadece sabah ve akşam eve gittiğimde varsa gerisinde gelmez :) yemeği düzenli yersem her şey güzel az ya da çok yemek beni fena yapıyor :) testi yarın mı yapacaksın ?
Ben kendime bile koktuğumda bir kusmaya başlayınca sonunu getiremiyorum.canım yaa baya kilo vermişsin sen aslında bende tam olarak o kadar kilo vermeyi istiyorduminşallah canım
o sebepten beiş beni istemiyordur kesin bu karıya gidip napacam bu haliyle bana nasıl bakacak diyeayy geçen sefer tualette ıkınmıştın bu seferde damacana ama olmazki hep zorluyorsun kendini
artiste bak sen ille de çekin beni bakın nasılda büyüdüm bak anne sana neler yaptırtabiliyorum diyo hafife almayın beni diyo, resimleri biriktirin içerde 9 ay yatmışlığım var diye bi çıkarım yakarım sizi diyorBen kendime bile koktuğumda bir kusmaya başlayınca sonunu getiremiyorum.
Benim sıpa ant içmiş sanki haftada 1-2 hastaneye gitmezsek foto çektirmezsek rahat edemiyor
Sonrasında çekiyorsun. Bense su vidonu kaldırmıştım. Birde koltukları çekmiştim. Hemde düşük tehlikesini bildiğim halde arada oluyor öyle dalgınlıklar fazla takılmamaya çalışo sebepten beiş beni istemiyordur kesin bu karıya gidip napacam bu haliyle bana nasıl bakacak diyehep o kocam olacak adam dalga geçiyor bi de aaa aaa sen neden buzdolabını kaldırmadın ki bence sen onu da yapabilirdin falan
Baktir tatlim ben pişman oldum baktirmadigimaacaba benim eşim ne durumdabenim pko eğilimine dönüşmemi tedavi edelim olmadı onada bi baktırırız diyorum ki keçiboynuzu alıyım akşam soğuk pres
Yaptım canım dun sabah negatıfcıktı: (yok benimde yok zamanımız geldi kırmızılar gelmedi gerçi ben 40 güne adet olacaksam daha 5 günüm var o yüzden beklemedeyim ama senin değişik pembelerde geldi geçti :) idrar testi yapmayacak mısın?
Kanama olunca her defasında yüreğimiz ağzımızda gidiyoruz sonra sıpayı görüp serumu yiyip tıpış tıpış eve geliyoruz. Eşim artık ebnden çok fotografı var bunu artist olacak diyorartiste bak sen ille de çekin beni bakın nasılda büyüdüm bak anne sana neler yaptırtabiliyorum diyo hafife almayın beni diyo, resimleri biriktirin içerde 9 ay yatmışlığım var diye bi çıkarım yakarım sizi diyor
artık o işleri kocalara bırakmak lazım benceSonrasında çekiyorsun. Bense su vidonu kaldırmıştım. Birde koltukları çekmiştim. Hemde düşük tehlikesini bildiğim halde arada oluyor öyle dalgınlıklar fazla takılmamaya çalış
Bakalım artık inşallah dediğin gibi olur.
Hadi teyzeleri boş durmayın bizim ufaklık kardeşler istiyor.
Hepinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Hatta yaşadığımız tecrübeleri paylaşacağız daha
yarın adet geçsin bi bakalım benim ateş düzene girdi gibi gripten sonra ateşten anlarım sanırımama çok geriliyorum bu ateş test olaylarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?