o sebepten beiş beni istemiyordur kesin bu karıya gidip napacam bu haliyle bana nasıl bakacak diyehep o kocam olacak adam dalga geçiyor bi de aaa aaa sen neden buzdolabını kaldırmadın ki bence sen onu da yapabilirdin falan
Baktir tatlim ben pişman oldum baktirmadigima
Orası öyle biz annemlere yerleştik zaten hastane hemen yanı başımızda yemek derdi de yok çünkü yemek yiyebilecek bünye yok. Eğer bebek varsa ilerde o mutfak sana işkence olacak. Ben annemlerin apartmanında daireye çıkana kadar tüm katlardaki yemek kokusunu alıyorum. Fakat bazen içgüdüsel kendini korumaya çalışıyorsun canım bir çok şeyden o yüzden annelik hissiyatı gelişince rahatlarsın.artık o işleri kocalara bırakmak lazım bencetatlım dikkat et
İnşallahevet evet inşallah yetişmeye çalışıyoruz sizler doğuma girmeden bizde kalalım muhabbet edelim diyoruzz :)
Evet cumaya kadar olmazsam kan yaptırırımo zaman bekliyoruzz :)
Hayırlı günlerr olsun hepimizeee :) Mutlu öğlenler
Evet cumaya kadar olmazsam kan yaptırırım
KAygılım benim hep öyle duyuluyorDUYDUNUZZZZZ MUUUU ??NEYİ DEYİN KARIN GURULTUMUUU O GAZLI HAL GİTTİ KAHVALTIYA RAĞMEN ACIKTIM KARNIM Bİ GURULDADI İŞYERİNDE DUYULDU
KAygılım benim hep öyle duyuluyor
Hiç öyle deme cnm çıkartamamak büyük sorun karın ağrısı ve şişlik hiç geçmiyor o kadar rahatsız edici ki anlatamamgaz mı zor oluyor ne güzel çok şanslısın :):) bebiş yok kanda negatifi gördüm ya
Ayaklarini üşüttügun icin oluyor o gazbenim pek olmaz midem zor sindirdiği için ama maşallah bir haftadır sindirim sistemim iyi çok şükür
Hayır cnm cuma çok az geldi cmts pz yoğun du dünde kahverengi geldi hep bugün tık sabah banyo yaptım bilemiyorum :)bittiyse olsun ama sen adet oldun mu normaldeki gibi geldi mi yoğunluğu ?
Senın leke nbıttımı hala gelıyormu pekıbencede en güzeli :) bu ay böyle ters köşe yaptılar bize :)
Canım adet kanı ile yerleşme kanaması biraz farklı eğer kısa sürüp çok açık geldiyse bir 10 15 gün sonra tekrar bir test yap yada ovulasyon testin varsa ondan yap çizgi koyuysa hamiş olabilirsin.
Hiç öyle deme cnm çıkartamamak büyük sorun karın ağrısı ve şişlik hiç geçmiyor o kadar rahatsız edici ki anlatamam
Henüz kırmızılar gelmemiş tatlım umut var bence geç döllenme olabilir kim bilir :)
Ayaklarini üşüttügun icin oluyor o gaz
Hayır cnm cuma çok az geldi cmts pz yoğun du dünde kahverengi geldi hep bugün tık sabah banyo yaptım bilemiyorum :)
Senın leke nbıttımı hala gelıyormu pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?