2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

o sebepten beiş beni istemiyordur kesin bu karıya gidip napacam bu haliyle bana nasıl bakacak diye hep o kocam olacak adam dalga geçiyor bi de aaa aaa sen neden buzdolabını kaldırmadın ki bence sen onu da yapabilirdin falan

yapma yapma en azından ihtimalli günlerinde yapma farkında olmazsın gider bebiş

artık o işleri kocalara bırakmak lazım bence tatlım dikkat et
Orası öyle biz annemlere yerleştik zaten hastane hemen yanı başımızda yemek derdi de yok çünkü yemek yiyebilecek bünye yok. Eğer bebek varsa ilerde o mutfak sana işkence olacak. Ben annemlerin apartmanında daireye çıkana kadar tüm katlardaki yemek kokusunu alıyorum. Fakat bazen içgüdüsel kendini korumaya çalışıyorsun canım bir çok şeyden o yüzden annelik hissiyatı gelişince rahatlarsın.

evet evet inşallah yetişmeye çalışıyoruz sizler doğuma girmeden bizde kalalım muhabbet edelim diyoruzz :)
İnşallah

DUYDUNUZZZZZ MUUUU ?? NEYİ DEYİN KARIN GURULTUMUUU O GAZLI HAL GİTTİ KAHVALTIYA RAĞMEN ACIKTIM KARNIM Bİ GURULDADI İŞYERİNDE DUYULDU

gaz mı zor oluyor ne güzel çok şanslısın :):) bebiş yok kanda negatifi gördüm ya
Hiç öyle deme cnm çıkartamamak büyük sorun karın ağrısı ve şişlik hiç geçmiyor o kadar rahatsız edici ki anlatamam
Henüz kırmızılar gelmemiş tatlım umut var bence geç döllenme olabilir kim bilir :)

Canım adet kanı ile yerleşme kanaması biraz farklı eğer kısa sürüp çok açık geldiyse bir 10 15 gün sonra tekrar bir test yap yada ovulasyon testin varsa ondan yap çizgi koyuysa hamiş olabilirsin.

Bilmiyorum ki cnm hiç gebelik geçirmedim normalde 6 7 günü bulur ve en az 4 gün yoğun geçer bu sefer az oldu acaba diyorum dr primolout verdi ya ondan mı diye yapmadım test dün kana gidecektim cnm istemedi gitmedim bende eşimle konuştum eczaneden ovülasyon getirecek bi de onu deneyeceğim bakalım

nerdeee keşke :) hmm ben sandım gazın olmuyor evet çıkaramamk çok zor işte ben bilirim o şişliği ağrıyı eğer düzgün yemek yiyip akşam tualeti halletmezsem ertesi gün tüm gün ağrım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…