2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

tubaomur01 bacım ne alemdesin bende hiç belirti yok gayet sağlıklıyım çok şükür
Balim hic belirti yok bilakis adet olacagimi hissediyorum gumbur gumbur gelecek ayin 18 i gibi olurum benn masaalllah hic belirti yokk ..ben hamis olmadigimi idrarimdan anlitorum cnm diger ay su ictigim halde idrarim kopkoyuydu ..hehe cozdum ben bu isi amann yeni yilda yeni umutlarrrrr..aglayaktaaa gözden mi olakkkk arsinlim hayirlisiiii

ooooowwww bu ne yahu....çıkar tırnaklarını bacım...ne o öyle çat kapı...

evet kuzum ondan :) bu kaçıncı oldu şöle 70 puntoyla büyük harlerle yaz
aaahhhhhhhhhhh ahhhhh ne desem bilemiyorum...valla kaç puntoyla yazarsam yazayım farkedilmiyor kuzum ama olsun alıştım ben tek tek dert anlatırım napıyım

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ

Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ

Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme ------->
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme ------->
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme ------>
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme ------->
Nilgunuk ------------> 10 Aralık ------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme -------->
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme -------->
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme -------->
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme -------->
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme -------->
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme -------->
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Berenay06 ----------> 14 Aralık ------> 3. deneme --------->
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme -------->
Batu7884 ------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme --------->
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme

OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Fatmasa-------------> 2 Ocak -------> 7. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme
Rbakyy ---------------> 8 Ocak -------> 5. deneme
Mine_burcu ---------> 9 Ocak -------> 4. deneme
Friendly8584 -------> 10 Ocak ------> 7. deneme
Pielorr ---------------> 12 Ocak -------> 8. deneme
Bebeem --------------> 15 Ocak -------> 10. deneme

Elisa ------------------> 30 Ocak ------> 7. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Son düzenleme:
amin canım hayırlısı olsun bende de sarı akıntı başladı 21 ine gecmez olurum gibi geliyor .....ama ii tarafı eğer hamile değilsem beğendiğim bi künye var onu almak istiyorum hamileysem parayı çarcur etmim lazım olur hamilelik bu binbir türlü hali var :)

ooooowwww bu ne yahu....çıkar tırnaklarını bacım...ne o öyle çat kapı...
tırnağını değil neyini çıkarırsan cıkar laf anlamayan adam anlamıyor ....bide eşim bana kızıyor sen deli misin buna kızıp kolunu ağırtıyosun tabi ne umrunda ...benim yaptığımda hata ama elimde değil önce o an küçük parmağımda başladı sabaha kadar tüm kolumu sardı bigün kullanamadım kolumu ama çok şükür düzeldi

canım benide ekle 7. deneme 2 ocak bat

kendi içine atacağına sinirini stresini aktar dışarı...konuşarak anlatmaya çalış derdini ay bilemedim ki ya da kv ye ince ince mesajı ver oğlunun artık bi karısı olduğunu anlat ona

Merhaba kızlar test sonuçlarımın bir kısmı çıktı. Kan pıhtılaşması ve b12 eksikliği, folic asit eksikliği çıktı genetik taramada. Ama ben b12 ve folic asit testini iki kez yaptırdım ikisinde de değerler normal çıktı. Doktor genetik taramada eksik dendiyse eksiklik vardır dedi, hamile kalır kalmaz da hemen kan sulandırıcı iğne başlayacaklarmış. ben hamile kaldığımda şüphelenmiştim, başıma geldi ilk hamilelik diye gittiğim doktorlar hiç dikkate almadı şimdi bak varmış işte diyice bilemezdik diyorlar, bakalım bundan sonrası için nasip artık.

evet canım öyleymiş ama ben ilk senden öğrenmiştim bu teoriyi.İnşallah o haftalara gelebilirm de bakarsın bebişime prens mi prenses mi diye
Kese olayi pek dogru cikmiyor canim nub teorisi doktoarinda cinsiyet tahmininde bulunmak icin kullandigi bir teori:)

canım çok zor bu tarz aile modeli rabbim sabrını versin..

bundan sonra gelecek olan bebiş emin ellerde olacak yani sevindim kuzum

Insallah hamissindir cnm ..ay ne guzel hamis olsak bebis icin cicili bicili seyler alirdik bakiyorum internetten felan ne guzel zibinlar var oyle ah ahhhh

nerelerdesin kuzum sesin soluğun çıkmıyordu özlettin...sonuç yazmayı ihmal etme
İşten fırsat bulamıyorum. Demokrasi kuşağı kuracaz diye okulda yatıp kalkıyoruz nerdeyse. Birde testlerimi yaptırdım. Yaşadığım yerde yapılmıyor konyaya gittim onun içinde ama bende özledim sizi, alışmışım epeydir giremedim siteye merak ettim hep sizleri. Yeni hamişlerede hayırlı olsun bu arada.

çok net anlıyorum akıl vermeye gelince bini bin para söyleyene kadar sabahtan gelp çorba yapsaymış ıhlamur yapsaymış niye akşam 7yi beklemiş gelmeye hemde habersizzz klasik inan hepimize oluyor bende eşime bi şey olunca diyorum hani nerdeler yine ben bakıyorum biz birbirimize varız bak diye :) ama kolun uyuşur daha sinir olursun zınk diye yüzün gözün yamulur allah korusun inan hiç değöez o kadar klasikler ki söze lafa gelince ölürler biterler herşeyi onlar bilir ama yapmaya gelince bizzz hiççç umruma değil benim eşim bi kaza geçirdi yıkanamıyordu demişler yıkayalım dedi ki bura benim evim kimseye gitmem bakması için eşimde gelince yıkar benii ohhhhhhhhhh aslanım yiğidimmm dedim o yüzden çıldırma bırak ortalıktan herşeyi al yatakodasına attt kapıyı kilitle olsun bitsinnn haklısn çok net anlıyorum normalde değerli değildi şimdi bi ilgiler yapmacık onlara sinir oluyorsun ama inan bizlerdede oluyor arada allahtan eviniz ayrı senin koynunda olmasııını değiştiremiyorlarrr eşini kendine bağla onlar da çorba vs ile dikkat çekmeye çalışsınlar

anladım kuzum olsun kürkçü dükkanına döndün yine çeneye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…