şubatta başlıyor kısmetse...bitsede kurtulsam yahuooo mutluluk bizim olsun ardında bebişlerde gelir :):) formasyon durumları nasıl ?
evet kuzum ondan :) bu kaçıncı oldu şöle 70 puntoyla büyük harlerle yazne çekmişim kız fransız kaldım...liste olayından mı bahsediyorsun
Balim hic belirti yok bilakis adet olacagimi hissediyorum gumbur gumbur gelecek ayin 18 i gibi olurum benn
ooooowwww bu ne yahu....çıkar tırnaklarını bacım...ne o öyle çat kapı...anlatırım canımda uzun bi süreç var biriken ve pazar günü patladım sonunda olan bana oldu yine eşimin bi pazar günü var bilirsin gecede eve geç gelir normalde uyuyoruz sabah erkenden aradı uyandık eşim grip olmuş normalde köye gidecektik gezmeye hastayım dedi eşim o gün akşama kadar her saat başı aradı gelimmi oğlum çorba yapim mi sana oğlum az sonra yine arıyo gelimmi oğlum ıhlamur yapimmi sana sanki ben evde bostan korkuluğu ya ne var bunda diyceksin eşim evlenene kadar gezmelerden fırsat bulupta evde bi kaşık yemek yaptığı yok evlendi oldu adam değerli offf yazmakla anlatamam nasıl anlatim o gün acile getirdim eşimi bi iğne yaptılar turp gibi oldu ayağa kalktı malum film izliyoduk kendimizi yatakda bulduk gündüz vakti duş aldık banyo falan ısla k evin içinde heryer biribirine girmiş eşim dediki patates kızart canım cekti patates kızartıyorum ama evde yalnız olduğumuz için her yer her yerde bi telefon geldi saat 7 gibi falan ben dolmuştayım geliyorum bende attı şarteller evimi toplayayımm tavadaki patatesler mi koltuğun üstü afedersin iç çamaşırlarım yatak banyo hepsi gözüm önünden bi gecti ..................ablası da aramış yok terleyince atletini değiştirsin falan da filanda evdeyken eşim akşama kadar markette çalışıyodu bekarken bilirsin gece yarısına kadar sayım yaparlar onlar aldığı 3 kurus parayla ablasınn ihtiyaçlarını karşılamaya calışırdı eve gelince bi çay yap dermiş hanım yerinden kalkıp çay bile yapmazmış çift ütü pantolon gömlekle yanıma gezmeye gelirdi o zaman bunların akılları nerdeydi de şimdi atletini ıhlamurunu corbasını düşünüyorlar yok kaygılım anlatmakla bitmez bunlar derine daha derine inersem kolum a ne olacağı belli değil
aaahhhhhhhhhhh ahhhhh ne desem bilemiyorum...valla kaç puntoyla yazarsam yazayım farkedilmiyor kuzum ama olsun alıştım benevet kuzum ondan :) bu kaçıncı oldu şöle 70 puntoyla büyük harlerle yaz
amin canım hayırlısı olsun bende de sarı akıntı başladı 21 ine gecmez olurum gibi geliyor .....ama ii tarafı eğer hamile değilsem beğendiğim bi künye var onu almak istiyorum hamileysem parayı çarcur etmim lazım olur hamilelik bu binbir türlü hali var :)Balim hic belirti yok bilakis adet olacagimi hissediyorum gumbur gumbur gelecek ayin 18 i gibi olurum bennmasaalllah hic belirti yokk ..ben hamis olmadigimi idrarimdan anlitorum cnm diger ay su ictigim halde idrarim kopkoyuydu ..hehe cozdum ben bu isi amann yeni yilda yeni umutlarrrrr..aglayaktaaa gözden mi olakkkk arsinlim hayirlisiiii
tırnağını değil neyini çıkarırsan cıkar laf anlamayan adam anlamıyor ....bide eşim bana kızıyor sen deli misin buna kızıp kolunu ağırtıyosun tabi ne umrunda ...benim yaptığımda hata ama elimde değil önce o an küçük parmağımda başladı sabaha kadar tüm kolumu sardı bigün kullanamadım kolumu ama çok şükür düzeldiooooowwww bu ne yahu....çıkar tırnaklarını bacım...ne o öyle çat kapı...
canım benide ekle 7. deneme 2 ocak batArkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme ------->
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme ------->
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme ------>
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme ------->
Nilgunuk ------------> 10 Aralık ------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme -------->
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme -------->
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme -------->
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme -------->
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme -------->
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme -------->
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Berenay06 ----------> 14 Aralık ------> 3. deneme --------->
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme -------->
Batu7884 ------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme --------->
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme
Rbakyy ---------------> 8 Ocak -------> 5. deneme
Mine_burcu ---------> 9 Ocak -------> 4. deneme
Friendly8584 -------> 10 Ocak ------> 7. deneme
Pielorr ---------------> 12 Ocak -------> 8. deneme
Bebeem --------------> 15 Ocak -------> 10. deneme
Elisa ------------------> 30 Ocak ------> 7. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
kendi içine atacağına sinirini stresini aktar dışarı...konuşarak anlatmaya çalış derdini ay bilemedim ki ya da kv ye ince ince mesajı ver oğlunun artık bi karısı olduğunu anlat onatırnağını değil neyini çıkarırsan cıkar laf anlamayan adam anlamıyor ....bide eşim bana kızıyor sen deli misin buna kızıp kolunu ağırtıyosun tabi ne umrunda ...benim yaptığımda hata ama elimde değil önce o an küçük parmağımda başladı sabaha kadar tüm kolumu sardı bigün kullanamadım kolumu ama çok şükür düzeldi
nerelerdesin kuzum sesin soluğun çıkmıyordu özlettin...sonuç yazmayı ihmal etmecanım benide ekle 7. deneme 2 ocak bat
Kese olayi pek dogru cikmiyor canim nub teorisi doktoarinda cinsiyet tahmininde bulunmak icin kullandigi bir teori:)
canım çok zor bu tarz aile modeli rabbim sabrını versin..anlatırım canımda uzun bi süreç var biriken ve pazar günü patladım sonunda olan bana oldu yine eşimin bi pazar günü var bilirsin gecede eve geç gelir normalde uyuyoruz sabah erkenden aradı uyandık eşim grip olmuş normalde köye gidecektik gezmeye hastayım dedi eşim o gün akşama kadar her saat başı aradı gelimmi oğlum çorba yapim mi sana oğlum az sonra yine arıyo gelimmi oğlum ıhlamur yapimmi sana sanki ben evde bostan korkuluğu ya ne var bunda diyceksin eşim evlenene kadar gezmelerden fırsat bulupta evde bi kaşık yemek yaptığı yok evlendi oldu adam değerli offf yazmakla anlatamam nasıl anlatim o gün acile getirdim eşimi bi iğne yaptılar turp gibi oldu ayağa kalktı malum film izliyoduk kendimizi yatakda bulduk gündüz vakti duş aldık banyo falan ısla k evin içinde heryer biribirine girmiş eşim dediki patates kızart canım cekti patates kızartıyorum ama evde yalnız olduğumuz için her yer her yerde bi telefon geldi saat 7 gibi falan ben dolmuştayım geliyorum bende attı şarteller evimi toplayayımm tavadaki patatesler mi koltuğun üstü afedersin iç çamaşırlarım yatak banyo hepsi gözüm önünden bi gecti ..................ablası da aramış yok terleyince atletini değiştirsin falan da filanda evdeyken eşim akşama kadar markette çalışıyodu bekarken bilirsin gece yarısına kadar sayım yaparlar onlar aldığı 3 kurus parayla ablasınn ihtiyaçlarını karşılamaya calışırdı eve gelince bi çay yap dermiş hanım yerinden kalkıp çay bile yapmazmış çift ütü pantolon gömlekle yanıma gezmeye gelirdi o zaman bunların akılları nerdeydi de şimdi atletini ıhlamurunu corbasını düşünüyorlar yok kaygılım anlatmakla bitmez bunlar derine daha derine inersem kolum a ne olacağı belli değil
bundan sonra gelecek olan bebiş emin ellerde olacak yani sevindim kuzumMerhaba kızlar test sonuçlarımın bir kısmı çıktı. Kan pıhtılaşması ve b12 eksikliği, folic asit eksikliği çıktı genetik taramada. Ama ben b12 ve folic asit testini iki kez yaptırdım ikisinde de değerler normal çıktı. Doktor genetik taramada eksik dendiyse eksiklik vardır dedi, hamile kalır kalmaz da hemen kan sulandırıcı iğne başlayacaklarmış. ben hamile kaldığımda şüphelenmiştim, başıma geldi ilk hamilelik diye gittiğim doktorlar hiç dikkate almadı şimdi bak varmış işte diyice bilemezdik diyorlar, bakalım bundan sonrası için nasip artık.
Insallah hamissindir cnm ..ay ne guzel hamis olsak bebis icin cicili bicili seyler alirdik bakiyorum internetten felan ne guzel zibinlar var oyle ah ahhhhamin canım hayırlısı olsun bende de sarı akıntı başladı 21 ine gecmez olurum gibi geliyor .....ama ii tarafı eğer hamile değilsem beğendiğim bi künye var onu almak istiyorum hamileysem parayı çarcur etmim lazım olur hamilelik bu binbir türlü hali var :)
İşten fırsat bulamıyorum. Demokrasi kuşağı kuracaz diye okulda yatıp kalkıyoruz nerdeyse. Birde testlerimi yaptırdım. Yaşadığım yerde yapılmıyor konyaya gittim onun içinde ama bende özledim sizi, alışmışım epeydir giremedim siteye merak ettim hep sizleri. Yeni hamişlerede hayırlı olsun bu arada.nerelerdesin kuzum sesin soluğun çıkmıyordu özlettin...sonuç yazmayı ihmal etme
inşallah sevineyim üzüleyim mi onuda anlamadım ama bakalım.bundan sonra gelecek olan bebiş emin ellerde olacak yani sevindim kuzum
anlatırım canımda uzun bi süreç var biriken ve pazar günü patladım sonunda olan bana oldu yine eşimin bi pazar günü var bilirsin gecede eve geç gelir normalde uyuyoruz sabah erkenden aradı uyandık eşim grip olmuş normalde köye gidecektik gezmeye hastayım dedi eşim o gün akşama kadar her saat başı aradı gelimmi oğlum çorba yapim mi sana oğlum az sonra yine arıyo gelimmi oğlum ıhlamur yapimmi sana sanki ben evde bostan korkuluğu ya ne var bunda diyceksin eşim evlenene kadar gezmelerden fırsat bulupta evde bi kaşık yemek yaptığı yok evlendi oldu adam değerli offf yazmakla anlatamam nasıl anlatim o gün acile getirdim eşimi bi iğne yaptılar turp gibi oldu ayağa kalktı malum film izliyoduk kendimizi yatakda bulduk gündüz vakti duş aldık banyo falan ısla k evin içinde heryer biribirine girmiş eşim dediki patates kızart canım cekti patates kızartıyorum ama evde yalnız olduğumuz için her yer her yerde bi telefon geldi saat 7 gibi falan ben dolmuştayım geliyorum bende attı şarteller evimi toplayayımm tavadaki patatesler mi koltuğun üstü afedersin iç çamaşırlarım yatak banyo hepsi gözüm önünden bi gecti ..................ablası da aramış yok terleyince atletini değiştirsin falan da filanda evdeyken eşim akşama kadar markette çalışıyodu bekarken bilirsin gece yarısına kadar sayım yaparlar onlar aldığı 3 kurus parayla ablasınn ihtiyaçlarını karşılamaya calışırdı eve gelince bi çay yap dermiş hanım yerinden kalkıp çay bile yapmazmış çift ütü pantolon gömlekle yanıma gezmeye gelirdi o zaman bunların akılları nerdeydi de şimdi atletini ıhlamurunu corbasını düşünüyorlar yok kaygılım anlatmakla bitmez bunlar derine daha derine inersem kolum a ne olacağı belli değil
anladım kuzum olsun kürkçü dükkanına döndün yineİşten fırsat bulamıyorum. Demokrasi kuşağı kuracaz diye okulda yatıp kalkıyoruz nerdeyse. Birde testlerimi yaptırdım. Yaşadığım yerde yapılmıyor konyaya gittim onun içinde ama bende özledim sizi, alışmışım epeydir giremedim siteye merak ettim hep sizleri. Yeni hamişlerede hayırlı olsun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?