- 2 Kasım 2014
- 75
- 36
- 18
- 35
Anladim bende her ayin 25inde olurdum iste gecen ay ikisinde oldum gecti gunum bu ayda olmafim bakalim yarin kan testi yaptiracagimortalama 32 günde bir adet görüyorum canım
yok kuzum kesinleşmedi ama burdaki işlemler hızlandı bugün yarın belli olur aynen ben biterim öle bi durumda işte gidince hemen lojman falan ayarlamamız lazım ... birlikte okuruz ozman meryem suresini canım3 gun sonra bende baslarim o zaman benimde biter tayininiz belli oldumu tatlim samsuna kesin mi sakin kv ile birliktr oturma ev ev ustune olmaz ozel hayatiniz kalmaz rahat edemezsiniz ayri eve cikin
inşallah hamilesindir canımAnladim bende her ayin 25inde olurdum iste gecen ay ikisinde oldum gecti gunum bu ayda olmafim bakalim yarin kan testi yaptiracagim
ah kuzum kıyamam sana bi çare bulalım olmaz böle gerçekten üzüldüm gerçi ayarlayamazsak ben de mecbur kalcam ama benim kalmama ihtimalim de var en azından1.5 yıldır evliyiz tatlım
ah kuzum kıyamam sana bi çare bulalım olmaz böle gerçekten üzüldüm gerçi ayarlayamazsak ben de mecbur kalcam ama benim kalmama ihtimalim de var en azından
illaki istersin canım en güzel zamanların bunlar e yıllar geçcek ayrı eve çıksanız bi anlamı olmıcak bu güzel çağlarınız ziyan olcakyani tatlım gerçekten ne yapcam bilemiyorum bnde düzenimi kurmak kendime ait bişiler olsun istiyorum
illaki istersin canım en güzel zamanların bunlar e yıllar geçcek ayrı eve çıksanız bi anlamı olmıcak bu güzel çağlarınız ziyan olcak
15. günden itibaren devam et yapmaya tatlım yani 17. 18. 19. günlere sakla testten :)ortalama 32 günde bir adet görüyorum canım
Selam kislarr iyi aksamlar herkese...
umarım gönlüne göre olur canım eşini ikna etmenin biyolunu bul bebek de istiyorsun, bebek olunca gitmek istemeyebilir eskiye oranla daha çok..sorumluluğu olcak çünkü o zamanevet aynen öle olcak canım ya
umarım gönlüne göre olur canım eşini ikna etmenin biyolunu bul bebek de istiyorsun, bebek olunca gitmek istemeyebilir eskiye oranla daha çok..sorumluluğu olcak çünkü o zaman
inş güzel bi sonuç alırsın tatlım, ovulasyonla ilgili bi konu vardı arsinliye sormuştum, inş senin gerek kalmaz bunlara :)Anladim bende her ayin 25inde olurdum iste gecen ay ikisinde oldum gecti gunum bu ayda olmafim bakalim yarin kan testi yaptiracagim
bence ayrı eve çıkmak için her yolu dene yokda karı-koca hayatınız yarım olacak hepevet cnm nasıl etcem bilmiorum ne desem ne sölesem boşş
Evet hhemen lojman ayarlayin hayirlisi oldun canim mesafeli olmak en guzeli tamam canim birlikte baslarizyok kuzum kesinleşmedi ama burdaki işlemler hızlandı bugün yarın belli olur aynen ben biterim öle bi durumda işte gidince hemen lojman falan ayarlamamız lazım ... birlikte okuruz ozman meryem suresini canım
bence ayrı eve çıkmak için her yolu dene yokda karı-koca hayatınız yarım olacak hepüzüldüm tatlım küsmece, darılmaca, tatlı dil her yolu denedin mi, ben olsam ailemi özellikle babamı konuşturur ikna ederdim senin hayatnı etkiliyor sonuçta
Rabbim sabir versin canim hakkinda hayirlisi olsun insallah ayri eve cikarsiniz eminim zordur birarada yasamak esini ikna etmeye calissan ne guzel evinizde varmisyani tatlım gerçekten ne yapcam bilemiyorum bnde düzenimi kurmak kendime ait bişiler olsun istiyorum
Rabbim sabir versin canim hakkinda hayirlisi olsun insallah ayri eve cikarsiniz eminim zordur birarada yasamak esini ikna etmeye calissan ne guzel evinizde varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?