2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ben oldum canim umutlar obur aya kaldi insallah hamilesindir idrar testi yaptin mi
yok canım hamıle dıılım ama yıne de yarın kan testı yaptırcam yumurtlamam gec oldu ayın 21ınde catladı yumurtam ıdrar testınde cıkardı dıye dusunuyom ama bakalım yarın kesın sonucu alıcam benım zaten bu aydan hıc basından berı umudum yoktu bu ay bı sorun olmassa ınsallah asılama yaptırcam ınsallah tutar

Selam canim iyiyim bende bugun takip edemedim sen nasilsn
İyiyim bende herzamanki gibiyim.11 kasımda batım bekliyorum gelmesini.2 gündür ara ara göğsüm sızlıyo bugün soğan kürünü bıraktım.adet bittigi günden beri uyguluyodum.Kuru incir kürüne başlamam lazım daha incir almadım daha.geçen eşim almıştı pek güzel değildi tuzlu gibiydi hafiften. Türkiyemin aktarları burda maalesef yok bulduğunla avunmak zorundasın.

Hayirlisi olsun canim insallah asilamaya gerekkalmadan hamis olursun bende 1 yil dolsun olmazsa hsg cekilip tuplerde sorun yoksa asilama yaptiracagim ne zamandir istiyorsunuz

Him insallah sogan kurunun faydasini gorursun canim turkiyeden alip goturseydin hataydan inciri insallah hamis olursun tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…