- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
Canim esin neden istemiyor pekiaynen cnmda bir yol bulamadım
Selam canim iyiyim bende bugun takip edemedim sen nasilsnSlm kızlar ancak girebildim bugün siteye nasılsınız hamiş haberi varmı
Canim esin neden istemiyor peki
Selam canim iyiyim sen nasilsin batin benimle ayniydi gozume carpti adet oldun muselam kızlar nasılsınız
yok canım adet olmadım henuz yarın kan testı yaptırcam sen ne durumdasınSelam canim iyiyim sen nasilsin batin benimle ayniydi gozume carpti adet oldun mu
Bu erkekleri hic anlamiyor madem ailenden ayrilamiyorsun neden evleniyorsunki benim evim ayri ama hergun kv deyim evi otel gibi kullaniyorum burda yatalim desem esim tamam diyecekaslında bir sorun yok rahatına düşkün biraz tatlım
Ben oldum canim umutlar obur aya kaldi insallah hamilesindir idrar testi yaptin miyok canım adet olmadım henuz yarın kan testı yaptırcam sen ne durumdasın
yok canım hamıle dıılım ama yıne de yarın kan testı yaptırcam yumurtlamam gec oldu ayın 21ınde catladı yumurtam ıdrar testınde cıkardı dıye dusunuyom ama bakalım yarın kesın sonucu alıcam benım zaten bu aydan hıc basından berı umudum yoktu bu ay bı sorun olmassa ınsallah asılama yaptırcam ınsallah tutarBen oldum canim umutlar obur aya kaldi insallah hamilesindir idrar testi yaptin mi
Bu erkekleri hic anlamiyor madem ailenden ayrilamiyorsun neden evleniyorsunki benim evim ayri ama hergun kv deyim evi otel gibi kullaniyorum burda yatalim desem esim tamam diyecek
İyiyim bende herzamanki gibiyim.11 kasımda batım bekliyorum gelmesini.2 gündür ara ara göğsüm sızlıyo bugün soğan kürünü bıraktım.adet bittigi günden beri uyguluyodum.Kuru incir kürüne başlamam lazım daha incir almadım daha.geçen eşim almıştı pek güzel değildi tuzlu gibiydi hafiften. Türkiyemin aktarları burda maalesef yok bulduğunla avunmak zorundasın.Selam canim iyiyim bende bugun takip edemedim sen nasilsn
Hayirlisi olsun canim insallah asilamaya gerekkalmadan hamis olursun bende 1 yil dolsun olmazsa hsg cekilip tuplerde sorun yoksa asilama yaptiracagim ne zamandir istiyorsunuzyok canım hamıle dıılım ama yıne de yarın kan testı yaptırcam yumurtlamam gec oldu ayın 21ınde catladı yumurtam ıdrar testınde cıkardı dıye dusunuyom ama bakalım yarın kesın sonucu alıcam benım zaten bu aydan hıc basından berı umudum yoktu bu ay bı sorun olmassa ınsallah asılama yaptırcam ınsallah tutar
Him insallah sogan kurunun faydasini gorursun canim turkiyeden alip goturseydin hataydan inciri insallah hamis olursun tatlimİyiyim bende herzamanki gibiyim.11 kasımda batım bekliyorum gelmesini.2 gündür ara ara göğsüm sızlıyo bugün soğan kürünü bıraktım.adet bittigi günden beri uyguluyodum.Kuru incir kürüne başlamam lazım daha incir almadım daha.geçen eşim almıştı pek güzel değildi tuzlu gibiydi hafiften. Türkiyemin aktarları burda maalesef yok bulduğunla avunmak zorundasın.
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
İyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsinIyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Nasılsın canım benim?iyi akşamlar canım
Teşekkür ederim bitanem bende iyiyim !İyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsin
Nasılsın canım benim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?