tmm canım sen bekle daha fazla zorlamayayım seni :)
ne kadardır evlisiniz kuzum bi çözümü vardır illakide ne olabilir bilmiorumalışmış rahtlığa canım o yüzden sorma sıkıntıdan patlamak üzreyim
ahhh balım yaa sanmıyorum gizemli bi bebek olduğunu...ben yumurtamın çatlamadığını düşünüyorum... kızım olursa yüksek ihtimal ADA yada DURU koyacağım adını ama gizemde göbüş adı olsunmogami ciğim :) eğer hamileysen kızın olursa adını gizem koy pek bi gizemli yavrucak
valla hiç ara vermeden yapmaya devam et bittikten sonrada hiç girme bi daha bu test işlerine kuzum
çift çizgii görmeye yeter mi acaba amaaan yetti yerden bağlarız :)valla hiç ara vermeden yapmaya devam et bittikten sonrada hiç girme bi daha bu test işlerine kuzum
kuzum gün aşırı yaparsan kaçırmazsın zaten...çift çizgii görmeye yeter mi acaba amaaan yetti yerden bağlarız :)
gecen ay gün aşırı yaptık sonuç malesef bu ayda yapıyoruz da söyle düşündüm yumurtlama gününü tespit edip o günlerde hergün yapalım belki olur diye ...of ne bilimkuzum gün aşırı yaparsan kaçırmazsın zaten...
bence bulandırma kafanıgecen ay gün aşırı yaptık sonuç malesef bu ayda yapıyoruz da söyle düşündüm yumurtlama gününü tespit edip o günlerde hergün yapalım belki olur diye ...of ne bilim
Tabi tabletle yaziyorum bozuk yazmis idare edin
Amin ins tskr ederim peki arada beyaz sivi geliyo gibi oluyo bu nedendirTebrıkler buyuk ıhtımal hamıssın Alah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
EVet ayarladim ins yarin kan aldiricam sagolsilik çıktı mı yeniden yap yarın kana git öyleyseee sen hamişsin ?
Banami sordun dongun derkenDöngün ne tatlımSiyetem
3 gun sonra bende baslarim o zaman benimde biter tayininiz belli oldumu tatlim samsuna kesin mi sakin kv ile birliktr oturma ev ev ustune olmaz ozel hayatiniz kalmaz rahat edemezsiniz ayri eve cikinozamn bitince devam edim bilmiodum canım nese az kaldı zaten 3 günüm kaldı
Heeeyyy yarın testi yap artık da sevinek gariiii elisammmİnşallah guzel haberler vermek nasıp olur
ne kadardır evlisiniz kuzum bi çözümü vardır illakide ne olabilir bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?