2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

@KAYGILI Mogami ve bütün kızlar kaldı 5 testim çaö gün sonra tekrar yapim acaba

Eklentiler

• 10437106_10203858596297795_84524867_n.webp
    76 KB · Görüntüleme: 66
mogami ciğim :) eğer hamileysen kızın olursa adını gizem koy pek bi gizemli yavrucak
ahhh balım yaa sanmıyorum gizemli bi bebek olduğunu...ben yumurtamın çatlamadığını düşünüyorum... kızım olursa yüksek ihtimal ADA yada DURU koyacağım adını ama gizemde göbüş adı olsun

kuzum gün aşırı yaparsan kaçırmazsın zaten...
gecen ay gün aşırı yaptık sonuç malesef bu ayda yapıyoruz da söyle düşündüm yumurtlama gününü tespit edip o günlerde hergün yapalım belki olur diye ...of ne bilim

gecen ay gün aşırı yaptık sonuç malesef bu ayda yapıyoruz da söyle düşündüm yumurtlama gününü tespit edip o günlerde hergün yapalım belki olur diye ...of ne bilim
bence bulandırma kafanı

blummmm E ELisa_ @KAYGILI kıkızlar hepinizin de gönlüne göre olsun herşey sizi okuyunca kendime buldum daha yum Günlerim ovulasyonla ultra erken gebelik testi geldi pazar günü yapacağım bi ,meraktayım ki ben bebiş olsa kesin gününden önce öğreniöğrenirim hava

Tabi tabletle yaziyorum bozuk yazmis idare edin

ozamn bitince devam edim bilmiodum canım nese az kaldı zaten 3 günüm kaldı
3 gun sonra bende baslarim o zaman benimde biter tayininiz belli oldumu tatlim samsuna kesin mi sakin kv ile birliktr oturma ev ev ustune olmaz ozel hayatiniz kalmaz rahat edemezsiniz ayri eve cikin

ovulasyon testi yaptım pozitif çıkmadı.....bi moral,m bozulmuş hiç bişi yapasıma yok ...dersin gebelik testim negatif çıkmış o derece yani aaaaa kendime gelim bu ne delimiyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…