2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Selamlar hanimlar... İyi diyelim iyi olalimmm... Benim yumurtlama gunum ayin yirmisiydi normalde dun adet olmam lazimdi olmadim hala gelen giden yok... Hamile de degilim test yaptim... Anlamadim ben bu isi. Kafaya takinca daha olmuyo galiba:) olsam da bi an once onumuze baksak :)

takma kafana rahat ol canım hayırlısı neyse o olsun hakkında tatlım

Hayirlisi olsun canim insallah asilamaya gerekkalmadan hamis olursun bende 1 yil dolsun olmazsa hsg cekilip tuplerde sorun yoksa asilama yaptiracagim ne zamandir istiyorsunuz
3.5 yıldır evlıyım canım pkom var kendılıgınden olmuyo ıkı defa tedavıyel hamıle kaldım ıkısını de kaybettım bırı 4 bırı 6 aylıktı ıkıncıyı gecen yıl 31 ekımde dusurdum ıkı ay korunduk sonra basladık işte 7 ay kendılıgınden olsun bekledık olmadı 3 aydır da klomen kullanıyorum yumurta gelısıp catlıo ama gebelık elde edemedım bılmıyorum bu ay son artık asılama yaptırcam olmassa soğan kurune gececem daha ılerısıne gıtmek ıstemıyorum nıye olmuyo bılmıyorum da

Him insallah sogan kurunun faydasini gorursun canim turkiyeden alip goturseydin hataydan inciri insallah hamis olursun tatlim
Çook pişman oldum zaten cnm.Bende bir koca var hişbişey getirtmiyo neymiş orda varmış ne gerek varmış hamallık hoşumamı gidiyomuş.hiçbişey getiremedim onun bu düşüncesi yüzünden.sadece yeşil zeytin getirdim kendim toplayıp yapmıştım dinlemedim kendini getirdim.Burdaki zeytinler ege zeytini kalın kabuk gibi yağsız tatsız.ben sevmiyorum ordaki zeytini yiyemiyorum dedimde sustu.

Sen test mi yapacaktin sanki oyle hatirliyorum
Evet canım bu gün erkenden işe gitdim gecikmiştim apar topar evden çıkdım yapamadım ama yarın mutlaka yapıcaam testi lavobaya koydum yarın ilk idrarda yapıcaam inşallah güzel haber veririm yarın bitanem!!

slm canım bendede pco var bnde yeni başladım klomene bakalım bnm gelişcekmi

takma kafana rahat ol canım hayırlısı neyse o olsun hakkında tatlım
Haklisin canim Ne kadar kafaya takinca o kadar stres oluyor insan ve olacagi varsada olmuyor.... Biraz kaderci olmak lazim rahat olmak lazim kafaya takmamak lazim.. Yani lazim da lazimmm:)

Haklisin canim Ne kadar kafaya takinca o kadar stres oluyor insan ve olacagi varsada olmuyor.... Biraz kaderci olmak lazim rahat olmak lazim kafaya takmamak lazim.. Yani lazim da lazimmm:)

aynen bebeğim ilk zamanlar bnde çok takıyodum ama şimdi pek takmıyorum olsun istiyorum ama vardır rabbimin bir bildiği canım bnm

Rabbim bidaha yasatmasim canim uzuldum dusuklerine insallah rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip edecektir sogan kurunun faydasi olur dene bencede asilamada sansi yukseltiyorinsallah ilk denemede olur tutunur bebisin hayirlisiyla

Ahh bu esler hep boyle iyi yapmissin canim buranin zeytini guzel olur insallah rabbim bebisini gobusune konduruverir hayirlisiyla sagligiyla

Evet canım bu gün erkenden işe gitdim gecikmiştim apar topar evden çıkdım yapamadım ama yarın mutlaka yapıcaam testi lavobaya koydum yarın ilk idrarda yapıcaam inşallah güzel haber veririm yarın bitanem!!
İnsallah guzel haberler verirsin tatlim

Rabbim bidaha yasatmasim canim uzuldum dusuklerine insallah rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip edecektir sogan kurunun faydasi olur dene bencede asilamada sansi yukseltiyorinsallah ilk denemede olur tutunur bebisin hayirlisiyla
Wuslat sende incir kürü dene.kullananlar doktora dua ediyo yıllardır bebeğim olmuyıdu incir kürüyle oldu diyolar yumurtalıkları besliyomuş.eger kist miyom falan varsa önce soğan kürüyle temizlen sonrada incir kürüyle beslen.sonrada bize müjde ver cnm

sımdı bu ay denemeyecegım cunku 3 aydır klomen kullanıyorum onun etkısı devam edıyordur zaten aşılamada tutmassa duzenlı olarak sogan kuru yapıcam adetım duzenlı gelsın yeter bıraz da zayıflamam lazım dıyet de yapıcam olur ınsallah ne dıyım rabbım bılır artık negatıfı gorunce uzulmuyom bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…