kuzum negatfı görsende önumzde ay cok bılıyorum bıraz uzulcz ama snra yenı umutlarımz yesercek:)
elisa nın yarın batı blumm unda benim değil ama yapıyım olumsuzu göriyim rahatlıyım zaten adet olucam biliyorum :):):)
Canim bugunde hasta olmadim galiba hamileyim heyecanliyim
Kaç gün geçti seninki? Ya da geçti mi?
ben karar verdım yrn yapıyorum negatıf görcm zaten rahatlıcam snra adet guzel guzel hıc kendını kasmadan gelecek :)
Hayirlisi beenimde silik cizgi cikti bugunde hasta olmadim bakalim
Yarın bat gunum daha gecmedı canım bende en azından bır gun gecsın dıyorum dayanaıılırsem cumaay kadar dayanacagım dayanamazsam persembe sabahı yaparım
peki canımm :)) bende teste boşa para vereceğim biliyorum ama hadi göreyimde tam emin olayım mümkünü yoktur aslında bile bile boşa :)
üff ALLAH yar ve yardımcımız olsun ozman canım napalım hayırlısı inşallah siz de evleri ayırırsınız imkanınız var mı evleri ayırma gibi
Hayirlisi beenimde silik cizgi cikti bugunde hasta olmadim bakalim
ay öyle de zor canım nası baş ediosun nie istemio peki eşinvar canım ya olmasa nese diycem ama var evimiz var ama eşim istemiyo geçmeyi
Canim bugunde hasta olmadim galiba hamileyim heyecanliyim
tmm canım sen bekle daha fazla zorlamayayım seni :)Haklısın canım amaben bekleyecegım ama umarım sız yanılırsınız ve yarın guzel haberler verırsınız :)
Canim imkanim yok ya koydeyim otobus yok herkezin ozel arabasi var yarin gidip bi sekilde ayarlarsam yada test birine aldircam bende sabirsizim inanki ins kizdinmi boyle yazmamabiz değilde sen bir test yapsan da artık çift çizgiyi görsek :)
ay öyle de zor canım nası baş ediosun nie istemio peki eşin
Anladım tatlım, sen bilirsin. İçine nasıl sinecekse öyle yap. İnşallah gebesindir inşallah... Ben de artık günüm geçmeden yapmamaya karar verdim test. Hayal kırıklığı çok feci oluyo çünkü.
İns canimhadi hayırlısı canım inş melein gelmişdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?