2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kuzum negatfı görsende önumzde ay cok bılıyorum bıraz uzulcz ama snra yenı umutlarımz yesercek:)

Haklısın canım amaben bekleyecegım ama umarım sız yanılırsınız ve yarın guzel haberler verırsınız :)

Yarın bat gunum daha gecmedı canım bende en azından bır gun gecsın dıyorum dayanaıılırsem cumaay kadar dayanacagım dayanamazsam persembe sabahı yaparım

Anladım tatlım, sen bilirsin. İçine nasıl sinecekse öyle yap. İnşallah gebesindir inşallah... Ben de artık günüm geçmeden yapmamaya karar verdim test. Hayal kırıklığı çok feci oluyo çünkü.

peki canımm :)) bende teste boşa para vereceğim biliyorum ama hadi göreyimde tam emin olayım mümkünü yoktur aslında bile bile boşa :)

Benım kırmzılar hıc sasmaz canım eger yarın gelırlerse bosa para vermemıs olurum en azından gunu gecsın bakalım hadı hayırlsıı olsun :)

üff ALLAH yar ve yardımcımız olsun ozman canım napalım hayırlısı inşallah siz de evleri ayırırsınız imkanınız var mı evleri ayırma gibi

var canım ya olmasa nese diycem ama var evimiz var ama eşim istemiyo geçmeyi

Evet canım bır kereınde tetsı aldım hazırladım gunumdem bır ıkı gun once adet oldum cok uzuldum bırde ben hazırlık yapmıstım ve artık karra vermıstım gunum gecmeden tets yapmamaya kac aydır yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…