2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

şubatta başlıyor kısmetse...bitsede kurtulsam yahu

başlamadan bıktı bi zaman sonra insan üşeniyo ders sınav bilmem nesine benimde var hemde 1.5sene sonra ama ne yapalım çalışmak zorundayız malesef bebişten önce halletmen inan çok harika oldu :)

inşallah sevineyim üzüleyim mi onuda anlamadım ama bakalım.
sevin tabi ki kolayca halledilebilecek bi durum ve teşhis de edildi çok şükür...ilki talihsizlik oldu ama böyle yazılmış kader...Hayırlısı de ve gelecek olan evladına odaklan

kendi içine atacağına sinirini stresini aktar dışarı...konuşarak anlatmaya çalış derdini ay bilemedim ki ya da kv ye ince ince mesajı ver oğlunun artık bi karısı olduğunu anlat ona
canim gecmisi okuyamadim gittinmi doktora ne oldu merak ettim

başlamadan bıktı bi zaman sonra insan üşeniyo ders sınav bilmem nesine benimde var hemde 1.5sene sonra ama ne yapalım çalışmak zorundayız malesef bebişten önce halletmen inan çok harika oldu :)
ay sorma yaaa keşke ist. da olsaydı...benim bu yıldan sonra sadece kpss çilem kalacak ona da alıştım zati...sorma kuşum çok iyi oldu ocaktada hap kullanıcam ki hamile kalmıyım zaten kistte gitmiş olur o vakte...sonra ankarada olucam...bi nisan var bebiş ihtimali olan o da hamile kalsam da sorun yaratmaz

kendi içine atacağına sinirini stresini aktar dışarı...konuşarak anlatmaya çalış derdini ay bilemedim ki ya da kv ye ince ince mesajı ver oğlunun artık bi karısı olduğunu anlat ona
ahh mogamim bi tanısan konu farklı ama örnek verim gecenlerde arabada gelirken dedimki sakın benim için birine gidipte gelinimi işe koy deme ben istmiyorum üstüne basa basa tekrar ettim aynı günün sabahı bi partinin bilmem hangi kadınını n yanından beni aradı tc ni ver bilmem ne hani aradan zaman gecmiş olsa unuttu diyeceğim ...ama değişik bi insan kendi ne biliyosa o ne düşünüyosa onu yapıyo kimseyi dinlemiyo dinlese bile değişmiyo

iyi çok şükür öğrenmenize sevindim asprinle bebiş sıkı sıkı tutunacak inşallah hayırlısıyla gelsinde :)

sevin tabi ki kolayca halledilebilecek bi durum ve teşhis de edildi çok şükür...ilki talihsizlik oldu ama böyle yazılmış kader...Hayırlısı de ve gelecek olan evladına odaklan
bekleyince hep hüsran oluyor beklemiyorum, gün saymıyorum, hiç bir şey yapmıyorum, düşünmeyi de bırakmaya çalışıyorum. Gelirse ilki gibi süpriz şekilde gelsin istiyorum artık.

Insallah hamissindir cnm ..ay ne guzel hamis olsak bebis icin cicili bicili seyler alirdik bakiyorum internetten felan ne guzel zibinlar var oyle ah ahhhh
inşallah canım allah hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...rızıkları bol olannından cicili bicili zıbınlara para lazım :)

canim gecmisi okuyamadim gittinmi doktora ne oldu merak ettim
adet gelmedi henüz...yarın kesin gelir...ama ben vazgeçtim doktora gitmekten...çünkü kist geçmiş olsada hapı ocaktada kullanma kararı aldım...kuzum düşünsene hadi ocakta hamile kaldım diyelim ben şubatta ankaraya gidiyorum ve üniversitem dağın başında her taraf kar olacak ya düşersem ya da hadi bulantılarım olursa düşük riskim olursa...bunları düşündüm ve ocaktada korunma kararı aldım

evet bencede :) bende stajdan sonra diyordum ama daha 1.5sene var bide hemen veremezsem 2 sene oda çok olur dedim önce bebiş olsun sınavlara da hazır onunla evdeyken bi şekilde çalışıcam artık gelsinde hayırlısıyla :)

o zaman sende de benim dediklerimin tersini yapsanda ben kendi bildiğimi okurum de...ayrıca torpilde neymiş kv den çok günaha giriyor...sen bulaşma bunlara kuşum

bencede iyi yaptın eğer illa geleceği varken öylede gelir bebiş zaten nasip kısmet bu işler beklemek zor ama sonra çilesi daha zor

bekleyince hep hüsran oluyor beklemiyorum, gün saymıyorum, hiç bir şey yapmıyorum, düşünmeyi de bırakmaya çalışıyorum. Gelirse ilki gibi süpriz şekilde gelsin istiyorum artık.
işte istediğimiz kafa bu...aynen devam kuzum

amin artık çözümü bulundu, kendisinide bulursak çözecez bu sorunu :) sen ne yaptın nasıl gidiyor çalışmalar yok mu gellen giden.

sorma benimde dr pko eğilimi var adet olursan gel dedi ilaca başlıcaz sanırım :) bugün 35.günüm ctesi kanda negatifi gördüm lekelenmem vardı yerleşmemi acaba diye şüpheye düşmüştüm ama hala kırmızılar yok bekliyorum gelir gelmez randevumu alacağım :)

bi 9 ay nasılsa karnında kalacak sıpa o arada çalışırsın...ayy bitsin şu sınavlar kaygılım ya rahata erelim artık

inşallah bir şey çıkmaz canım, gerçi ben düşükten sonra siteye girmeye başladım pko'lu olan arkadaşlar hep hamile kaldı benden önce belli olmaz bir bakmışsın olmayacak dediğin an bebiş gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…