şubatta başlıyor kısmetse...bitsede kurtulsam yahu
sevin tabi ki kolayca halledilebilecek bi durum ve teşhis de edildi çok şükür...ilki talihsizlik oldu ama böyle yazılmış kader...Hayırlısı de ve gelecek olan evladına odaklaninşallah sevineyim üzüleyim mi onuda anlamadım ama bakalım.
canim gecmisi okuyamadim gittinmi doktora ne oldu merak ettimkendi içine atacağına sinirini stresini aktar dışarı...konuşarak anlatmaya çalış derdini ay bilemedim ki ya da kv ye ince ince mesajı ver oğlunun artık bi karısı olduğunu anlat ona
aynen burası olmasa komşum falanda yok oyalanacağım kafayı yerdim herhaldeanladım kuzum olsun kürkçü dükkanına döndün yineçeneye devam
ay sorma yaaa keşke ist. da olsaydı...benim bu yıldan sonra sadece kpss çilem kalacak ona da alıştım zati...sorma kuşum çok iyi oldu ocaktada hap kullanıcam ki hamile kalmıyım zaten kistte gitmiş olur o vakte...sonra ankarada olucam...bi nisan var bebiş ihtimali olan o da hamile kalsam da sorun yaratmazbaşlamadan bıktı bi zaman sonra insan üşeniyo ders sınav bilmem nesine benimde var hemde 1.5sene sonra ama ne yapalım çalışmak zorundayız malesef bebişten önce halletmen inan çok harika oldu :)
ahh mogamim bi tanısan konu farklı ama örnek verim gecenlerde arabada gelirken dedimki sakın benim için birine gidipte gelinimi işe koy deme ben istmiyorum üstüne basa basa tekrar ettim aynı günün sabahı bi partinin bilmem hangi kadınını n yanından beni aradı tc ni ver bilmem ne hani aradan zaman gecmiş olsa unuttu diyeceğim ...ama değişik bi insan kendi ne biliyosa o ne düşünüyosa onu yapıyo kimseyi dinlemiyo dinlese bile değişmiyokendi içine atacağına sinirini stresini aktar dışarı...konuşarak anlatmaya çalış derdini ay bilemedim ki ya da kv ye ince ince mesajı ver oğlunun artık bi karısı olduğunu anlat ona
Merhaba kızlar test sonuçlarımın bir kısmı çıktı. Kan pıhtılaşması ve b12 eksikliği, folic asit eksikliği çıktı genetik taramada. Ama ben b12 ve folic asit testini iki kez yaptırdım ikisinde de değerler normal çıktı. Doktor genetik taramada eksik dendiyse eksiklik vardır dedi, hamile kalır kalmaz da hemen kan sulandırıcı iğne başlayacaklarmış. ben hamile kaldığımda şüphelenmiştim, başıma geldi ilk hamilelik diye gittiğim doktorlar hiç dikkate almadı şimdi bak varmış işte diyice bilemezdik diyorlar, bakalım bundan sonrası için nasip artık.
amin amin canım sağolcanım çok zor bu tarz aile modeli rabbim sabrını versin..
bekleyince hep hüsran oluyor beklemiyorum, gün saymıyorum, hiç bir şey yapmıyorum, düşünmeyi de bırakmaya çalışıyorum. Gelirse ilki gibi süpriz şekilde gelsin istiyorum artık.sevin tabi ki kolayca halledilebilecek bi durum ve teşhis de edildi çok şükür...ilki talihsizlik oldu ama böyle yazılmış kader...Hayırlısı de ve gelecek olan evladına odaklan
inşallah canım allah hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...rızıkları bol olannından cicili bicili zıbınlara para lazım :)Insallah hamissindir cnm ..ay ne guzel hamis olsak bebis icin cicili bicili seyler alirdik bakiyorum internetten felan ne guzel zibinlar var oyle ah ahhhh
adet gelmedi henüz...yarın kesin gelir...ama ben vazgeçtim doktora gitmekten...çünkü kist geçmiş olsada hapı ocaktada kullanma kararı aldım...kuzum düşünsene hadi ocakta hamile kaldım diyelim ben şubatta ankaraya gidiyorum ve üniversitem dağın başında her taraf kar olacak ya düşersem ya da hadi bulantılarım olursa düşük riskim olursa...bunları düşündüm ve ocaktada korunma kararı aldımcanim gecmisi okuyamadim gittinmi doktora ne oldu merak ettim
ay sorma yaaa keşke ist. da olsaydı...benim bu yıldan sonra sadece kpss çilem kalacak ona da alıştım zati...sorma kuşum çok iyi oldu ocaktada hap kullanıcam ki hamile kalmıyım zaten kistte gitmiş olur o vakte...sonra ankarada olucam...bi nisan var bebiş ihtimali olan o da hamile kalsam da sorun yaratmaz
amin artık çözümü bulundu, kendisinide bulursak çözecez bu sorunu :) sen ne yaptın nasıl gidiyor çalışmalar yok mu gellen giden.iyi çok şükür öğrenmenize sevindim asprinle bebiş sıkı sıkı tutunacak inşallah hayırlısıyla gelsinde :)
o zaman sende de benim dediklerimin tersini yapsanda ben kendi bildiğimi okurum de...ayrıca torpilde neymiş kv den çok günaha giriyor...sen bulaşma bunlara kuşumahh mogamim bi tanısan konu farklı ama örnek verim gecenlerde arabada gelirken dedimki sakın benim için birine gidipte gelinimi işe koy deme ben istmiyorum üstüne basa basa tekrar ettim aynı günün sabahı bi partinin bilmem hangi kadınını n yanından beni aradı tc ni ver bilmem ne hani aradan zaman gecmiş olsa unuttu diyeceğim ...ama değişik bi insan kendi ne biliyosa o ne düşünüyosa onu yapıyo kimseyi dinlemiyo dinlese bile değişmiyo
kıyamam....biz varız hepte olacağız kuşumaynen burası olmasa komşum falanda yok oyalanacağım kafayı yerdim herhalde
adet gelmedi henüz...yarın kesin gelir...ama ben vazgeçtim doktora gitmekten...çünkü kist geçmiş olsada hapı ocaktada kullanma kararı aldım...kuzum düşünsene hadi ocakta hamile kaldım diyelim ben şubatta ankaraya gidiyorum ve üniversitem dağın başında her taraf kar olacak ya düşersem ya da hadi bulantılarım olursa düşük riskim olursa...bunları düşündüm ve ocaktada korunma kararı aldım
işte istediğimiz kafa bu...aynen devam kuzumbekleyince hep hüsran oluyor beklemiyorum, gün saymıyorum, hiç bir şey yapmıyorum, düşünmeyi de bırakmaya çalışıyorum. Gelirse ilki gibi süpriz şekilde gelsin istiyorum artık.
amin artık çözümü bulundu, kendisinide bulursak çözecez bu sorunu :) sen ne yaptın nasıl gidiyor çalışmalar yok mu gellen giden.
bi 9 ay nasılsa karnında kalacak sıpa o arada çalışırsın...ayy bitsin şu sınavlar kaygılım ya rahata erelim artıkevet bencede :) bende stajdan sonra diyordum ama daha 1.5sene var bide hemen veremezsem 2 sene oda çok olur dedim önce bebiş olsun sınavlara da hazır onunla evdeyken bi şekilde çalışıcam artıkgelsinde hayırlısıyla :)
inşallah bir şey çıkmaz canım, gerçi ben düşükten sonra siteye girmeye başladım pko'lu olan arkadaşlar hep hamile kaldı benden önce belli olmaz bir bakmışsın olmayacak dediğin an bebiş gelir.sorma benimde dr pko eğilimi var adet olursan gel dedi ilaca başlıcaz sanırım :) bugün 35.günüm ctesi kanda negatifi gördüm lekelenmem vardı yerleşmemi acaba diye şüpheye düşmüştüm ama hala kırmızılar yok bekliyorum gelir gelmez randevumu alacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?