2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

yaptığıda yense elinden su aka aka corba karıştıırır 1,5 yıldır evliyim bitek patates kızartmasıyla yumurta haşlamasını yemişimdir bide bi kere balık kızartmıştı sanırım....insan ın elinde değil işte bi anda tavan yapıyo öfke allah beni de onu da iyi etsin :) eşim herseyin farkında sıcak bi sofra kurup ta bu yaşına kadar yemek yememiş ilk evlendiğimizde eline catalı alır yemeği evire cevire karıştırırdı dikkatimi çekerdi ne yapıyosun diye sorardım içinde bişi ararmış (sac kıl tüy) şimdi şimdi öğrendi yemek yemeyi...anca laf sorsan yemek hanelerde aşcılık yapmış öyle över kendini gelin her seferinde bahane arasın ben tok um az önce yedim ne diim allah başka dert vermesin

o zaman sende de benim dediklerimin tersini yapsanda ben kendi bildiğimi okurum de...ayrıca torpilde neymiş kv den çok günaha giriyor...sen bulaşma bunlara kuşum
kız yok ne torpili millet bunu başından savmak için he heh he deyip gönderiyolar ....utanma arlanma bişi bilmiyor....bu cocuk kime çekmiş acaba evlatlık falan olmasın :) korkuyorum yarın gelinim de beni beğenmeyecek

bi 9 ay nasılsa karnında kalacak sıpa o arada çalışırsın...ayy bitsin şu sınavlar kaygılım ya rahata erelim artık

derdim ki ohhh okul bitince ders vs yok artık ama hiç kurtulamadım okul 4 sene üstüne bi 4 senede sınav stajla oyyy neyde bitsede kurtulsak gerçekten hayırlısıyla allah emeklerimizi boşa çıkarmasın evet hamiş olduğumu öğrenir öğrenmez ders çalışmaya başlayacağım

inşallah bir şey çıkmaz canım, gerçi ben düşükten sonra siteye girmeye başladım pko'lu olan arkadaşlar hep hamile kaldı benden önce belli olmaz bir bakmışsın olmayacak dediğin an bebiş gelir.

pko yok ama eğilimim var kısmetse daha tembelleşmeden klomen mi ne verecekse kullanayım gerisi hayırlısı:)

Yine bildim oglusun hayirli olsun abla cinsiywt ogrwnmek isteyen hamisler 12 13 haftalik bebis resimlerinizi yollayin cinsiyetini soyliyim medyum memis oldum
Kiz sen kiz demiştin ben oglaoglan demiştim...yanlış hatirladin hatta bana o kiz dediiin oysa ben pipiyi görmüştuuummmm:):)-)

Dr u aradi esim bu haftalar cok onemli icmesi lazim demis 1 gun biraksin geri devam etsin demis bilmiyorum canim mecbur katlanacagim artik

oyy ne güzel inan şu iyiki eşine bi şey vermemiş sen tüm sevgini güzellikleri göster ki seninle mutlu olsun zamanla annesine dur der zatn:) benim kv çok iyidir arkasından hiç kötü demem arada kızarım ama genel olarak iyidir doyurup yedirir içirir ama eşime çok karışır ısrar eder vs ben eşimi birey olarak dinliyorum istemediklerini yapmıyorum o yüzden huzurlu benim yanımda :) sakın ola kendi sağlığını bozma bi kere kolumun üstüne yattım tutulmuşta ödüm koptu o çok fena başa gelmeden bilinmez kıymeti :)

kendi içine atacağına sinirini stresini aktar dışarı...konuşarak anlatmaya çalış derdini ay bilemedim ki ya da kv ye ince ince mesajı ver oğlunun artık bi karısı olduğunu anlat ona
mogami ne yaparsan yap bu model anneleri düzeltemiyorsun benim kayınvalidem anneme sitem etti niye onu arayıp annem hayırlısı olsun dememiş :) probleme bak annem zaten kadın bana dedi kalp atışını duymadan inanmak çok zor diye :) 5 senedir bekliyo kadın anne anne olmayı kalp atışını duymadan inanamam dedi :) kayınvalidemin derdine bak :)

çok teşekürler bacım evet ya Allahtan diledim gönlümden geçen iki kızıma bir erkek kardeşti Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşaAllah...darısı da sizeee İNŞAALLAHHHHH...
Rüyam mi çıktı ne :):):)
Çok sevindim ablam...Rabbim oglusunu hayırlı evlat eylesin... Gönlünden geçen oydu o oldu insaAllaaah... Sağlık sıhhat versin de Rabbim önemli değil gerçi ama bu güzel oldu ışte :):)

ya yapma saçmalama onun yiyeceği içeceği varsa kaf dağından atlasan bişi olmaz rabbime emanet et ben hep öyle dua ediyorum Rabbim senin emanetin sana Emanet sen onu koru diorum her sabah işe gelirken sende öyle dualar edersin Bırakma çalışmaları

ya bazıları diyo kist yaptı çatlama iğnesi vuuldugum halde bazıları rahim duvarımı inceltti diyo bilmiyorumm korkuyorumm çokk tek bildiğim buuuu
canmm kızıcam artıkkk hayatta neyin riski yokki ama bak ben klomen ve çatlama iğnesi sayesinde hamile kaldım bunlaı düşünerek kendini strese sokmaktan baska bişi yapmıyosun benm hiç kistim olmadı ve rahim duvarım hep kalındı arkadasımın bu ay 5. klomen ayı onun da rahim durumu iyi sadece inan böyle sıkıntı yapıp durma kendine

Sana görsel olarak yollim dedim hanife55 bunlarla uğraşmıştım işte mayıs ayında. Ama eşim için değer bakalım o bana bugün ne yapacak

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-16-16-15-42.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_2014-12-16-16-15-33.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
evet artık yapmama kararı ve kendimle uğraşma kararı aldım azcık kilo alcam saç baş değiştirip deli gibi alışveriş yapcammm

evet artık yapmama kararı ve kendimle uğraşma kararı aldım azcık kilo alcam saç baş değiştirip deli gibi alışveriş yapcammm
ne yapıyosan yap ama bu konuları düşünme doktorun sık sık kontrole çağırcak zaten olacağı varsa olur ama sen kafana taktıkça daha çok olur azıcık rahat ol kuzum

"Mogami, post: 38347110, member: 512122"]nerelerdesin kuzum sesin soluğun çıkmıyordu özlettin...sonuç yazmayı ihmal etme [/QUOTE]
Mogiş ben hala regl olamadım düzenim yok bat söyleyemiyorum düzenim değişti. Artık bat takip etmeden buralardayım düzen bulana kadar. İyi çalışmalar kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…