Kizlar ya araniza girmek bu kadar zor mu aa benimle de tanisin ya:)
Canim sen 2 kez mi dusuk yapmistin.benim arkadasim dada kromozom bozuklugu birde kan uyusmazligi varmis igne vuruluyordu simdi bebisi 7 aylik .rabbim hic kimsenin kucagini bos birakmasincanım benide ekle 7. deneme 2 ocak bat
bundan sonra gelecek olan bebiş emin ellerde olacak yani sevindim kuzum
Saol tatlim yaa destegin icin insallahh dusunmemek icin elimden geleni yapicamne yapıyosan yap ama bu konuları düşünme doktorun sık sık kontrole çağırcak zaten olacağı varsa olur ama sen kafana taktıkça daha çok olur azıcık rahat ol kuzum
HihiTanisalim canim kimsin ne zamandir cocuk istiyorsun anlat dok icini
Sana görsel olarak yollim dedim @hanife55 bunlarla uğraşmıştım işte mayıs ayında. Ama eşim için değerbakalım o bana bugün ne yapacak Eki Görüntüle 1338699 Eki Görüntüle 1338699 Eki Görüntüle 1338700
hadi yaaa gelsin gelsin gelcekse uyuz kirmiziEVETT AĞRILARIM VARRR KIRMIZILARR GELECEKK BELLİ OLDU :) NİHAYETT
hadi yaaa gelsin gelsin gelcekse uyuz kirmizi
Ya çokzeell bizimde evlilik yıldönümü ocakta bende evi süslerim böyle :) ellerine sağlık :)
CANIM BENİMM RÜYAN ÇIKTI İNŞAALLAH...SEN KENDİNİDE GÖRMÜŞTÜN DİMİ KIZMIYDI ERKEK Mİ?RABBİM EVLATLARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN...Rüyam mi çıktı ne :):):)
Çok sevindim ablam...Rabbim oglusunu hayırlı evlat eylesin... Gönlünden geçen oydu o oldu insaAllaaah... Sağlık sıhhat versin de Rabbim önemli değil gerçi ama bu güzel oldu ışte :):)
Süsle canım süsle. Bunlar güzel şeyler. SSimdiden tebrik ederim yıldönümünüzü
Canim telden bakmistim burda koyduguna cinsiyet bolumunde abla daha iyi bir resim koymustu ardindan orda cevap verdim onaKiz sen kiz demiştin ben oglaoglan demiştim...yanlış hatirladin hatta bana o kiz dediiin oysa ben pipiyi görmüştuuummmm:):)-)
Doktorun oyle diyorsa ic canim biz ondan iyi bilemeyiz :)Dr u aradi esim bu haftalar cok onemli icmesi lazim demis 1 gun biraksin geri devam etsin demis bilmiyorum canim mecbur katlanacagim artik
Yoo gayet kolay :) kac yillik evlisin ve ne zmndandr cocuk istiyorsun tatlimKizlar ya araniza girmek bu kadar zor mu aa benimle de tanisin ya:)
Rabbim sizede nasip eder ins en kisa zamandaoyyy ne güzel maşallahne mutlu size :)
Rahiscim sen ayrintili ultrasona girmismiydin.?Rabbim sizede nasip eder ins en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?