2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Insallah canim ya beklemek istemezsen asilama yapalim ama normal de kalirsin dedi :))
Bencede kendiliğinden hamile kalma ihtimalin çok yüksek bir kaç ay sabredebilirsen tabi. Benimde bugün nokta şeklinde pembemsi akintim geldi önceki hamilelikte de böyle olmuştu bende heyecanla günümün geçmesini bekliyorum

Öncelikle merhaba. onbir gün önce dokuz aylık bebeğimi ölü doğum yaptım lohusa durumun geçince ne kadar beklemem gerek bilmiyorum Allah ım kimseyi evlat acısı ile sınamasn(
canım çok geçmiş olsun bende senle aynı kaderi paylaşıyorum.bende 38+4 de sezeryanla doğum yaptım kızımın kalbi karnımda durmuş doktorum bana 4 ay dedi.

Canim telden bakmistim burda koyduguna cinsiyet bolumunde abla daha iyi bir resim koymustu ardindan orda cevap verdim ona
Hiiii :):):) bunu n iye hatırlıyorum biliyor musun elifim...nub teorisini anlamıştim ve ilk olarak ablaya tahminde bulunmustum sen kiz deyince Tuhhh anlamamışim diye kendimi yemiştim Hahaha :):)

CANIM BENİMM RÜYAN ÇIKTI İNŞAALLAH...SEN KENDİNİDE GÖRMÜŞTÜN DİMİ KIZMIYDI ERKEK Mİ?RABBİM EVLATLARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN...
Allahim hayırlı evlat versin ablammmm:)
Ben bebek görmüş ama kiz mi oğlan mi anlayamamistim abkacim...:) ama bizimki cimcime çıktı :)

Öncelikle merhaba. onbir gün önce dokuz aylık bebeğimi ölü doğum yaptım lohusa durumun geçince ne kadar beklemem gerek bilmiyorum Allah ım kimseyi evlat acısı ile sınamasn(
Çok üzüldüm...basın sağ olsun...Rabbim evlat acisiyla sinamasin...en kısa sürede sağlıklı bir melek nasip etsin sana...

sen bilirsin ama ozaman umitler nisan ayinda baslar olsunda gec olsun kucagina almak nasip olsun canim rabbim isinide bebeginide hayirli kilsin insallahhh diyelim benim bu gece calisms olacak tek yumurta var diyorum vazelini buaksam yapiyim ve iliski olsun zaten uzayan akintim geldi muhtemelen catladi oluyor yarin iliskiye gerek yok tek yumurta bugece nevarsa rabbim hayirli kilsin bebegimi bize nasip etsin insallah anne baba ve ablalari bekliyor benim minnakimi

aramızda benim gibi böyle olup ta bebek sahibi olan varmı en kısa süre ne kadar olur bilmiyorum
Canim cok bir sınavdan geçmişin basın sağolsun. Bende 5 ay önce 5 aylık erken dogumla kızımı kaybettim bak hala bekliyorum eğer hemen çocuğum olsun dersen çok strese girersin ve süreç dahada uzar biraz rahat bırak kendini umarım hepimizde daha fazla beklemeyiz biran evvel bebişlerimize kavuşuruz.

sağolun umarım bi daha aynı acıyı görmeden meleğim e kavuşurum.
canim basin sagolsun rabbimiz sabir versin hayirlisiyla insallah bidaki bebegini kucagina almayi nasip etsin bidefa oldu diye sakin yine oyle olur diye karamsarliga kapilma rabbim saglik versin simdi senin icin cokzor vucudu dinlendir piskolojik destek de al hazir oldugunda bebek yaparsin olduktan sonra pespese dogum yapan var hemde ayni senede doguyor sen hamile kalabiliyorsun sagliklisin kendini toparlamaya bak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…