Döndüm ben cok şükür turp gibiymisimHadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hoşgeldin tatlım bende seni bekliyorum sonuçların iyi olmasına sevindim bebiş yakinda gelir oyleyseDöndüm ben cok şükür turp gibiymisim
Insallah canim ya beklemek istemezsen asilama yapalim ama normal de kalirsin dedi :))Hoşgeldin tatlım bende seni bekliyorum sonuçların iyi olmasına sevindim bebiş yakinda gelir oyleyse
Hoşgeldin aramizaKizlar ya araniza girmek bu kadar zor mu aa benimle de tanisin ya:)
Bencede kendiliğinden hamile kalma ihtimalin çok yüksek bir kaç ay sabredebilirsen tabi. Benimde bugün nokta şeklinde pembemsi akintim geldi önceki hamilelikte de böyle olmuştu bende heyecanla günümün geçmesini bekliyorumInsallah canim ya beklemek istemezsen asilama yapalim ama normal de kalirsin dedi :))
amin canım benim...Öncelikle merhaba. onbir gün önce dokuz aylık bebeğimi ölü doğum yaptımlohusa durumun geçince ne kadar beklemem gerek bilmiyorum Allah ım kimseyi evlat acısı ile sınamasn (
canım çok geçmiş olsun bende senle aynı kaderi paylaşıyorum.bende 38+4 de sezeryanla doğum yaptım kızımın kalbi karnımda durmuşÖncelikle merhaba. onbir gün önce dokuz aylık bebeğimi ölü doğum yaptımlohusa durumun geçince ne kadar beklemem gerek bilmiyorum Allah ım kimseyi evlat acısı ile sınamasn (
Hiiii :):):) bunu n iye hatırlıyorum biliyor musun elifim...nub teorisini anlamıştim ve ilk olarak ablaya tahminde bulunmustum sen kiz deyince Tuhhh anlamamışim diye kendimi yemiştim Hahaha :):)Canim telden bakmistim burda koyduguna cinsiyet bolumunde abla daha iyi bir resim koymustu ardindan orda cevap verdim ona
Allahim hayırlı evlat versin ablammmm:)CANIM BENİMM RÜYAN ÇIKTI İNŞAALLAH...SEN KENDİNİDE GÖRMÜŞTÜN DİMİ KIZMIYDI ERKEK Mİ?RABBİM EVLATLARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN...
Çok üzüldüm...basın sağ olsun...Rabbim evlat acisiyla sinamasin...en kısa sürede sağlıklı bir melek nasip etsin sana...Öncelikle merhaba. onbir gün önce dokuz aylık bebeğimi ölü doğum yaptımlohusa durumun geçince ne kadar beklemem gerek bilmiyorum Allah ım kimseyi evlat acısı ile sınamasn (
Çok üzüldüm...basın sağ olsun...Rabbim evlat acisiyla sinamasin...en kısa sürede sağlıklı bir melek nasip etsin sana...
Ohhh ne gusel miss miss insallah tutar bu ayda bebisiniz gelir insallahhhDöndüm ben cok şükür turp gibiymisim
sen bilirsin ama ozaman umitler nisan ayinda baslar olsunda gec olsun kucagina almak nasip olsun canim rabbim isinide bebeginide hayirli kilsin insallahhh diyelim benim bu gece calisms olacak tek yumurta var diyorum vazelini buaksam yapiyim ve iliski olsun zaten uzayan akintim geldi muhtemelen catladi oluyor yarin iliskiye gerek yok tek yumurta bugece nevarsa rabbim hayirli kilsin bebegimi bize nasip etsin insallah anne baba ve ablalari bekliyor benim minnakimiadet gelmedi henüz...yarın kesin gelir...ama ben vazgeçtim doktora gitmekten...çünkü kist geçmiş olsada hapı ocaktada kullanma kararı aldım...kuzum düşünsene hadi ocakta hamile kaldım diyelim ben şubatta ankaraya gidiyorum ve üniversitem dağın başında her taraf kar olacak ya düşersem ya da hadi bulantılarım olursa düşük riskim olursa...bunları düşündüm ve ocaktada korunma kararı aldım
Canim cok bir sınavdan geçmişin basın sağolsun. Bende 5 ay önce 5 aylık erken dogumla kızımı kaybettim bak hala bekliyorum eğer hemen çocuğum olsun dersen çok strese girersin ve süreç dahada uzar biraz rahat bırak kendini umarım hepimizde daha fazla beklemeyiz biran evvel bebişlerimize kavuşuruz.aramızda benim gibi böyle olup ta bebek sahibi olan varmı en kısa süre ne kadar olur bilmiyorum
canim basin sagolsun rabbimiz sabir versin hayirlisiyla insallah bidaki bebegini kucagina almayi nasip etsin bidefa oldu diye sakin yine oyle olur diye karamsarliga kapilma rabbim saglik versin simdi senin icin cokzor vucudu dinlendir piskolojik destek de al hazir oldugunda bebek yaparsin olduktan sonra pespese dogum yapan var hemde ayni senede doguyor sen hamile kalabiliyorsun sagliklisin kendini toparlamaya bak canimsağolun umarım bi daha aynı acıyı görmeden meleğim e kavuşurum.
inşallahhihihi kızlar hesapladımda bu ay hamile kalsam 29 ağustos da doğum yaparmışım 1 gun daha sıkarım dişimi 30 ağustos zafer bayramına doğuruurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?