Delii yaa kiz esmos operim seniHiiii :):):) bunu n iye hatırlıyorum biliyor musun elifim...nub teorisini anlamıştim ve ilk olarak ablaya tahminde bulunmustum sen kiz deyince Tuhhh anlamamışim diye kendimi yemiştim Hahaha :):)
canım çok üzüldüm rabbim sana sağlıklı sıhatlı kucağına alabileceğin bebişini nasip etsin..Canim cok bir sınavdan geçmişin basın sağolsun. Bende 5 ay önce 5 aylık erken dogumla kızımı kaybettim bak hala bekliyorum eğer hemen çocuğum olsun dersen çok strese girersin ve süreç dahada uzar biraz rahat bırak kendini umarım hepimizde daha fazla beklemeyiz biran evvel bebişlerimize kavuşuruz.
canım rabbim sabrını versin dilerim sende sağlıklı sıhatli olan sağ salim kucağına alabileceğin bebişine biran önc3e kavuşursun..sağol canım ya amin benim de tek tesellim önüme bakmak bu ilk bebeğim olduğu için de bayağı bi çöküntü yaşadım hem bedenen hemde ruhen herşeyin hayirlisi olur umarım sağlıklı bebeklerimi kucağıma almayı nasip eder.
canım çok üzüldüm rabbim sana sağlıklı sıhatlı kucağına alabileceğin bebişini nasip etsin..
canım çok üzüldüm rabbim sana sağlıklı sıhatlı kucağına alabileceğin bebişini nasip etsin..
Tatlim bu pozotif bnce bebisin senle bn de bole ogrenmistim:)Ben geçen ay ovulasyon testi yaptım adetim yakın çift çizgi idi sonra hamile olduğumu öğrendim sonrada düşük yaptım değer çok yeni idi beta 26 idi kendiliğinden düştü ve bu ay da korunmadik bugün adetim in 29.gunu gelen yok normalde dongum 26 ama düşük olduğu için acaba adet düzeni sasmismidir diye gebelik testi yapamıyorum cesaretim yok ama ovulasyon yaptım 25.gun t çizgisi c çizgisinden koyu idi acaba hamile olabilirim bilmiyorum bu 25.gun ovulasyon testim anında çıktı çizgiler
canım yanlış anlamışsın ekliyorum ben bir süre sonra yoksa bu listede bu kadar insan nasıl olurdu...istersen şimdi ver ekliyim istemezsen saygı duyarım...maksadımı daha evvel açıklamıştım umarım kırılmamışsındır üzülürüm yoksa
insallah canim insallah cok uzuldum benim kaybim 3 aylikti o bile benim canimi nasil yakmisti seni dusunemiyorum bile Allahim sabir versin sana insallahh tez zamanda tekrardan kavusursun insallah meleginesağolun umarım bi daha aynı acıyı görmeden meleğim e kavuşurum.
insallah canim bu aksam gec calisma yapma erkenden calisma yap sperminde ulasma suresi var insallah tutarsen bilirsin ama ozaman umitler nisan ayinda baslar olsunda gec olsun kucagina almak nasip olsun canim rabbim isinide bebeginide hayirli kilsin insallahhh diyelim benim bu gece calisms olacak tek yumurta var diyorum vazelini buaksam yapiyim ve iliski olsun zaten uzayan akintim geldi muhtemelen catladi oluyor yarin iliskiye gerek yok tek yumurta bugece nevarsa rabbim hayirli kilsin bebegimi bize nasip etsin insallah anne baba ve ablalari bekliyor benim minnakimi
İlaç kullanmıyosan sen hamişsin cnm.İyi aksamlar kislar bugun itibari ile evdeki tum yum. Testlerini bitirdim bu da sonuncusu... Yatin bat gunum kan testi yaptiricam umarim bebis vardir bana sans dileyin kislar :)
Selam canim neden bir hamilelik testi yapmiyosun?hamile gibi gorunuyorsunİyi aksamlar kislar bugun itibari ile evdeki tum yum. Testlerini bitirdim bu da sonuncusu... Yatin bat gunum kan testi yaptiricam umarim bebis vardir bana sans dileyin kislar :)
Yok tatlim ilac kullanmiyorum folbiol folik asite basladim 1 aydir... Normalde bat oncesi hic cikmazmi cift cizgi?İlaç kullanmıyosan sen hamişsin cnm.
Hamilelik testi hic almadim canim kendimi tutuyorum yarina kadar :)Selam canim neden bir hamilelik testi yapmiyosun?hamile gibi gorunuyorsun
butun sanslar senin olsun ins ALLAH HAMÌŞSINDIR
Tatlim bu pozotif bnce bebisin senle bn de bole ogrenmistim:)
ben mesaideyim eve gitcez yemek cay derken 11 de yataktayim :) hayirli olsun insallah bu gecem bugunden beri uzayan akinti var insallah degerlendiririm rabbimiz yeterki oldesinninsallah canim bu aksam gec calisma yapma erkenden calisma yap sperminde ulasma suresi var insallah tutar
Benimde folik asit im var ilk günler içmistim gerisi duruyo içneyi bıraktım.hergün diyorum başlıyım unutuyorum kalıyoYok tatlim ilac kullanmiyorum folbiol folik asite basladim 1 aydir... Normalde bat oncesi hic cikmazmi cift cizgi?
Oo tatlim dunku silikti ama bu belirgin insallah bebistir.. Var mi belirtiİyi aksamlar kislar bugun itibari ile evdeki tum yum. Testlerini bitirdim bu da sonuncusu... Yatin bat gunum kan testi yaptiricam umarim bebis vardir bana sans dileyin kislar :)
Gece 3 te spermkerin en hareketli oldugu dönemmiş burda bir ebe öyle demişti bana eşin 8 saat uyusun gece 3 te ilişki olsun demiştiben mesaideyim eve gitcez yemek cay derken 11 de yataktayim :) hayirli olsun insallah bu gecem bugunden beri uzayan akinti var insallah degerlendiririm rabbimiz yeterki oldesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?