2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hiiii :):):) bunu n iye hatırlıyorum biliyor musun elifim...nub teorisini anlamıştim ve ilk olarak ablaya tahminde bulunmustum sen kiz deyince Tuhhh anlamamışim diye kendimi yemiştim Hahaha :):)
Delii yaa kiz esmos operim senikiz zaten hep tam goremeyebilirim cogu zaman cepten baktigim icin pc de direk ciziyorum nubu aklima teknik resim geldi

sağol canım ya amin benim de tek tesellim önüme bakmak bu ilk bebeğim olduğu için de bayağı bi çöküntü yaşadım hem bedenen hemde ruhen herşeyin hayirlisi olur umarım sağlıklı bebeklerimi kucağıma almayı nasip eder.

canım çok üzüldüm rabbim sana sağlıklı sıhatlı kucağına alabileceğin bebişini nasip etsin..

canım rabbim sabrını versin dilerim sende sağlıklı sıhatli olan sağ salim kucağına alabileceğin bebişine biran önc3e kavuşursun..

Tatlim bu pozotif bnce bebisin senle bn de bole ogrenmistim:)

Kızma falan değilde kırıldım yani ocak bat tarihlerini bile listeye aliyorsun benim 3 günüm var. 7 aydır üye olmasamda bir şekilde bu forumdaydim sürekli hemde birsürü topikte paylaşım okudum. Ama ekleme beni siz burda mutlusunuz ha bir eksik ha bir fazla bir ben olmasamda sıkıntı yok sadece paylaşımlar i okumak için bu topige bakarım onun dışında yorum yok kafama uyan kendimi dışlanmis hissetmeyecegim herhangi bir topikte mesajli paylaşım yaparım sağlıcakla kalın.

sağolun umarım bi daha aynı acıyı görmeden meleğim e kavuşurum.
insallah canim insallah cok uzuldum benim kaybim 3 aylikti o bile benim canimi nasil yakmisti seni dusunemiyorum bile Allahim sabir versin sana insallahh tez zamanda tekrardan kavusursun insallah melegine

insallah canim bu aksam gec calisma yapma erkenden calisma yap sperminde ulasma suresi var insallah tutar

İyi aksamlar kislar bugun itibari ile evdeki tum yum. Testlerini bitirdim bu da sonuncusu... Yatin bat gunum kan testi yaptiricam umarim bebis vardir bana sans dileyin kislar :)
Selam canim neden bir hamilelik testi yapmiyosun?hamile gibi gorunuyorsun
butun sanslar senin olsun ins ALLAH HAMÌŞSINDIR

insallah canim bu aksam gec calisma yapma erkenden calisma yap sperminde ulasma suresi var insallah tutar
ben mesaideyim eve gitcez yemek cay derken 11 de yataktayim :) hayirli olsun insallah bu gecem bugunden beri uzayan akinti var insallah degerlendiririm rabbimiz yeterki oldesinn

Yok tatlim ilac kullanmiyorum folbiol folik asite basladim 1 aydir... Normalde bat oncesi hic cikmazmi cift cizgi?
Benimde folik asit im var ilk günler içmistim gerisi duruyo içneyi bıraktım.hergün diyorum başlıyım unutuyorum kalıyo

İyi aksamlar kislar bugun itibari ile evdeki tum yum. Testlerini bitirdim bu da sonuncusu... Yatin bat gunum kan testi yaptiricam umarim bebis vardir bana sans dileyin kislar :)
Oo tatlim dunku silikti ama bu belirgin insallah bebistir.. Var mi belirti

ben mesaideyim eve gitcez yemek cay derken 11 de yataktayim :) hayirli olsun insallah bu gecem bugunden beri uzayan akinti var insallah degerlendiririm rabbimiz yeterki oldesinn
Gece 3 te spermkerin en hareketli oldugu dönemmiş burda bir ebe öyle demişti bana eşin 8 saat uyusun gece 3 te ilişki olsun demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…