- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
haftasonu olsaydı oyle yapardik ta calisiyoruz kısmet ama canım benim rabbimiz oll dese ah tek sansim var dun 20 mlimdi bugunden beri uzayan akinti biran evvel degerlendirmem lazim hayirlsi ALLAHTANGece 3 te spermkerin en hareketli oldugu dönemmiş burda bir ebe öyle demişti bana eşin 8 saat uyusun gece 3 te ilişki olsun demişti
AMİN cnm çok teşekkür ederimcanım çok üzüldüm rabbim sana sağlıklı sıhatlı kucağına alabileceğin bebişini nasip etsin..
sen çok yanlış anlamışsın canım o ocak batında olanların çoğu 8 aydır bu topikte dolayısıyla varlar...kimseyi dışlamıyoruz aksine bir çok yeni arkadaşımızla çok keyifli paylaşımlarımız oluyor ama sen bunu az girdiğinden farketmemiş olabilirsin yoksa burda hiçbir arkadaşım kimseyi dışlamaz...kırdıysam özür dilerim tekrar karar senin kuzumKızma falan değilde kırıldım yani ocak bat tarihlerini bile listeye aliyorsun benim 3 günüm var. 7 aydır üye olmasamda bir şekilde bu forumdaydim sürekli hemde birsürü topikte paylaşım okudum. Ama ekleme beni siz burda mutlusunuz ha bir eksik ha bir fazla bir ben olmasamda sıkıntı yok sadece paylaşımlar i okumak için bu topige bakarım onun dışında yorum yok kafama uyan kendimi dışlanmis hissetmeyecegim herhangi bir topikte mesajli paylaşım yaparım sağlıcakla kalın.
vazelin değil vicks kuşum...vazelinle yapma sakın...ve yarına gerek var...yarında mümkünse ilişki olsun bence...dört gözle bekliyoruzsen bilirsin ama ozaman umitler nisan ayinda baslar olsunda gec olsun kucagina almak nasip olsun canim rabbim isinide bebeginide hayirli kilsin insallahhh diyelim benim bu gece calisms olacak tek yumurta var diyorum vazelini buaksam yapiyim ve iliski olsun zaten uzayan akintim geldi muhtemelen catladi oluyor yarin iliskiye gerek yok tek yumurta bugece nevarsa rabbim hayirli kilsin bebegimi bize nasip etsin insallah anne baba ve ablalari bekliyor benim minnakimi
tamam kuzum kist olmadan önce bende bat takip etmemek için listeye eklememiştim kendimi...umarım bi düzen tutturursun sende kuşumMogiş ben hala regl olamadım düzenim yok bat söyleyemiyorum düzenim değişti. Artık bat takip etmeden buralardayım düzen bulana kadar. İyi çalışmalar kuzum :)
kuzum benim ama gideceğim yer kar kış olacak başkasının evinde kalacağım bunlar çok zorlar beni ve en güzel zamanlarını korkuyla geçiririm...düşünsene sizler evlerinizdeyken bile nasıl endişeleniyorsunuz yavrularınız için ya ben hamile kalırsam ne olurum...dün gece düşündüm düşündüm gerçi bilemiyorum zaten 6 ay olmamış bir ayda olmaz gibi geliyor ama çok arada kaldım yaaa...ya yapma saçmalama onun yiyeceği içeceği varsa kaf dağından atlasan bişi olmaz rabbime emanet et ben hep öyle dua ediyorum Rabbim senin emanetin sana Emanet sen onu koru diorum her sabah işe gelirken sende öyle dualar edersinBırakma çalışmaları
bebek için mi hayırlı olsun dememiş diye trip atıyo...yahu insaf sen babaanneysen o da anneanne...aç sen hayırlı olsun de üstelik bebeği taşıyanda sensin bi zahmet kv anneni arasın...ayyy uyuz oldum...annenle git doktor kontrollerine kv de çatlasınmogami ne yaparsan yap bu model anneleri düzeltemiyorsun benim kayınvalidem anneme sitem etti niye onu arayıp annem hayırlısı olsun dememiş :) probleme bakannem zaten kadın bana dedi kalp atışını duymadan inanmak çok zor diye :) 5 senedir bekliyo kadın anne anne olmayı kalp atışını duymadan inanamam dedi :) kayınvalidemin derdine bak :)
gulu gulu güzelim ......güle güle şu film varya güzel köylü orda diyolar gulu gulu
ay yok yahu kv den dilin yandıysaa öyle olmazsın kuşum...kız yok ne torpili millet bunu başından savmak için he heh he deyip gönderiyolar ....utanma arlanma bişi bilmiyor....bu cocuk kime çekmiş acaba evlatlık falan olmasın :) korkuyorum yarın gelinim de beni beğenmeyecek
wuhuuuuuuuuuuuuuuuu hatun çok şahane olmuşSana görsel olarak yollim dedim @hanife55 bunlarla uğraşmıştım işte mayıs ayında. Ama eşim için değerbakalım o bana bugün ne yapacak Eki Görüntüle 1338699 Eki Görüntüle 1338699 Eki Görüntüle 1338700
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin ve bir daha yaşatmasın...Benim yakın bi arkadaşımın başına aynısı geldi doğuma 4 gün kala ne yazık ki kaybetti evladını...bikaç ay korunduktan sonra tekrar başladılar ve Rabbim doğumdan 6 ay sonra tekrar bir kız evlat daha nasip etti ve bu defa sağsalim doğum yaptı...3 aylık bi cimcimemiz var şimdi...İnşallah sende tekrar hamile kalır ve evladını sağ salim alırsın kucağınaÖncelikle merhaba. onbir gün önce dokuz aylık bebeğimi ölü doğum yaptımlohusa durumun geçince ne kadar beklemem gerek bilmiyorum Allah ım kimseyi evlat acısı ile sınamasn (
ha gayret sende kendi zaferini ilan edeceksin kuşumhihihi kızlar hesapladımda bu ay hamile kalsam 29 ağustos da doğum yaparmışım 1 gun daha sıkarım dişimi 30 ağustos zafer bayramına doğuruurum
bol şans kuşum güzel haberlerle gel inşİyi aksamlar kislar bugun itibari ile evdeki tum yum. Testlerini bitirdim bu da sonuncusu... Yatin bat gunum kan testi yaptiricam umarim bebis vardir bana sans dileyin kislar :)
sagol canim viks tamam :) ozaman yarinda olsun hayirlisini allahtan bizde bekliyip gorecez insallah diyorum insallah buay yuzumuz guler cok tesekkur ederim sizinle mjlasmak bana iyi geliyor kimseyle paylasamiyorum amasizinle dertlesiyorum fikir aliyorum stresimi deatiyorum iyiki varsinizvazelin değil vicks kuşum...vazelinle yapma sakın...ve yarına gerek var...yarında mümkünse ilişki olsun bence...dört gözle bekliyoruz
Hergun icmeye calis saat yada aclik tokluk hic onemli degil... Cok faydaliymis ben bu ay hep icmwye calistimBenimdebk asit im var ilk günler içmistim gerisi duruyo içneyi bıraktım.hergün diyorum başlıyım unutuyorum kalıyo
Walla tatlim kasik agrisi ve hafif akintidan baska suan icin pek belirtim yok sanki adet olacakmisim gibi... Adetle ayni belurtiler bi fark yok simdilikOo tatlim dunku silikti ama bu belirgin insallah bebistir.. Var mi belirti
Saol canim yarin oglen arasi cikip test yaptirmayi dusunuyorum haber veririm donunce:)bol şans kuşum güzel haberlerle gel inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?