evet inşallah olur canımm inşallahhh çay içme boşver :)ben mesaideyim eve gitcez yemek cay derken 11 de yataktayim :) hayirli olsun insallah bu gecem bugunden beri uzayan akinti var insallah degerlendiririm rabbimiz yeterki oldesinn
en son ne zaman çalışmıştın tatlım ?haftasonu olsaydı oyle yapardik ta calisiyoruz kısmet ama canım benim rabbimiz oll dese ah tek sansim var dun 20 mlimdi bugunden beri uzayan akinti biran evvel degerlendirmem lazim hayirlsi ALLAHTAN
Kac gunun kaldi simdi senin bende bi olaca baslayayim da olmadi bu ay catlatma ignesini deneyelim diyorumBencede kendiliğinden hamile kalma ihtimalin çok yüksek bir kaç ay sabredebilirsen tabi. Benimde bugün nokta şeklinde pembemsi akintim geldi önceki hamilelikte de böyle olmuştu bende heyecanla günümün geçmesini bekliyorum
Inşallah beraber tutturalim :)Ohhh ne gusel miss miss insallah tutar bu ayda bebisiniz gelir insallahhh
Daha çok var canim yaa haftaya cuma. meraktan çatlicam ama.Kac gunun kaldi simdi senin bende bi olaca baslayayim da olmadi bu ay catlatma ignesini deneyelim diyorum
Cok varmis gerçekten ya :-/ az sabir ne yapalımDaha çok var canim yaa haftaya cuma. meraktan çatlicam ama.
Çok istiyorum bebeğimin olmasını kızımin tekmelerıni hissetmeye yeni başlamıştım tam en güzel zamanlarında hamileliğin tadını cikaricam zaman kaybettim. Artik o duyguları tekrar yaşamak istiyorumCok varmis gerçekten ya :-/ az sabir ne yapalım
Geçmişolsun canım kaç haftalıktı bebeğinÇok istiyorum bebeğimin olmasını kızımin tekmelerıni hissetmeye yeni başlamıştım tam en güzel zamanlarında hamileliğin tadını cikaricam zaman kaybettim. Artik o duyguları tekrar yaşamak istiyorum
Geçmişolsun canım çok üzüldüm ben 2 aylıkken kaybettimcanım çok geçmiş olsun bende senle aynı kaderi paylaşıyorum.bende 38+4 de sezeryanla doğum yaptım kızımın kalbi karnımda durmuşdoktorum bana 4 ay dedi.
Çok iyiymiş Hehehe :):):)Delii yaa kiz esmos operim senikiz zaten hep tam goremeyebilirim cogu zaman cepten baktigim icin pc de direk ciziyorum nubu aklima teknik resim geldi
Çok sağol canım 5 aylıkti bebeğim .Geçmişolsun canım kaç haftalıktı bebeğin
Bebis gelmiş insaAllaahhhh...İyi aksamlar kislar bugun itibari ile evdeki tum yum. Testlerini bitirdim bu da sonuncusu... Yatin bat gunum kan testi yaptiricam umarim bebis vardir bana sans dileyin kislar :)
Üzüldüm canım rabbim tekrar nasip etsin inşallah kaç aydır korunmuyosun kürtajdan sonraÇok sağol canım 5 aylıkti bebeğim .
sende iyiki varsın kuzum inşallah hayırlısı ile gelir tez zamanda bebişin inancını koru..sagol canim viks tamam :) ozaman yarinda olsun hayirlisini allahtan bizde bekliyip gorecez insallah diyorum insallah buay yuzumuz guler cok tesekkur ederim sizinle mjlasmak bana iyi geliyor kimseyle paylasamiyorum amasizinle dertlesiyorum fikir aliyorum stresimi deatiyorum iyiki varsiniz
var gücümüzle savaşmıyoruz se..........ama nasipha gayret sende kendi zaferini ilan edeceksin kuşum
canim basin sagolsun rabbimiz sabir versin hayirlisiyla insallah bidaki bebegini kucagina almayi nasip etsin bidefa oldu diye sakin yine oyle olur diye karamsarliga kapilma rabbim saglik versin simdi senin icin cokzor vucudu dinlendir piskolojik destek de al hazir oldugunda bebek yaparsin olduktan sonra pespese dogum yapan var hemde ayni senede doguyor sen hamile kalabiliyorsun sagliklisin kendini toparlamaya bak canim
wuhuuuuuuuuuuuuuuuu hatun çok şahane olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?