2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar pkoluyum hayıt ve adaçayını adetin 2. Gününden12. Gününe kullansam. Aynı zamanda incir yesem bu incir kistlerimi çoğaltır mı zarar verir mi? Fikri olan var mı ? Adet olmak üzereyim plan yapayım yardımcı olursanız sevinirim :)

Öncelikle merhaba. onbir gün önce dokuz aylık bebeğimi ölü doğum yaptım lohusa durumun geçince ne kadar beklemem gerek bilmiyorum Allah ım kimseyi evlat acısı ile sınamasn(
Aallah sabrını versin biz ne desek sana teselli vermez biliyorum ama Rabbim böyle hayırlı görmüş.. Kendine biraz zaman tanı vücudun hormonların eski düzenine girsin.. Bu arada kendine bir uğraş bul boş vakit geçirme canım oolur mu :)

en son ne zaman çalışmıştın tatlım ?
dun sabah vedoktor ucgun ust uste dedi zaten tek yumurta gelismis sansim az ama rabbimiz yeterki oldesin viks yaptim suanda sansimi bide boyle degerlendiriyim dedim batti balik yan gider esimde bugun baya bakti kendine findik ezmesi keci boynuzu meyvesi cikolatasi ama dedigim gibi yeterki rabbimiz ol desin

inşallahh canım Allah emeklerinin karşılığını verir inşallaaahh

canim interneten buldum onu ve adi efe bebek bende bayildim her foruma girisimde seviyorum canim tam ben sana rabbim kucagina almayi nadip etsin diyecektim sen mj attin canim yaa insallah bebeginin resmini de goruruz
Ayyy insaAllah canimm benim Allah razi olsun Rabbim sanada hayirli tatli bi evlat nasip etsin

Şu hamilelik de göbekten aşağıya doğru inen duz bi çizgi oluşuyormuş ya o bende kendimi bildim bileli var neden acaba
Bendede var ama hamilelikte daha kalın ve daha koyu renk bir hal alıyomuş ve göbekten yukarıda devam ediyomuş.benim bir arkadaş yengesinin hamile olduğnu o çizgiden anladgnı söylemişti ve yengesi daha kendi bilmiyomuş hamile olduğnu öylelikle öğrenmiş

Kiz bende cizgi mizgi yok hamile degilmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…