Sen çizgisiz hamişlerdrnsin cnmKiz bende cizgi mizgi yok hamile degilmiyim
evet canım bizde sogan ve yumurta verılır :)çok şirinlerde kırk gezmesine gelince yumurta mı veriliyor :)
Elfim sana resim atsam yorumlar misin kuzum bnm kafa cok kariskAyyy insaAllah canimm benim Allah razi olsun Rabbim sanada hayirli tatli bi evlat nasip etsin
At bakim cnm ne resmi:)Elfim sana resim atsam yorumlar misin kuzum bnm kafa cok karisk
Sen çizgisiz hamişlerdrnsin cnm
benim anneannem soganda koyar :)ondan gördümGuzel olmuslar canm da sogan mi gordum bn yanlarinda:)
Hmm anladim cnm biz bi de kizsa sacina erkekse cenesne falan un sureriz ak sacli ak sakalli nene dede olsunlar diye:) cok severim bu adeti:)benim anneannem soganda koyar :)ondan gördüm
hadi inşallah kuzum...mesaiden eve geldim misafir misafiri savusturdum dusa girdim ve suanda vikssin buharindayim insallah sonuc alabilirim sizde duanizi eksik etmeyin :)))
hahahah evet o da güzel :) adetleri yasatmalıyızHmm anladim cnm biz bi de kizsa sacina erkekse cenesne falan un sureriz ak sacli ak sakalli nene dede olsunlar diye:) cok severim bu adeti:)
Datlim bak simdi bn 10. Gun teste basladim bole cikti koyulasacak sandim ama olmadi artik yum oldu mu bilmiyorum ama o iki gun hem. Batma oldu hem yogun akinti.. Biz 9. 11. 13. 15. Gunler calisma yaptik.. Bugun 17. Gunum.. Batmalar hep var akinti hep var sari.. Ama tam koyuyu goremedim emin de degilim yumdan.. 12. Ve 13. Gunu cekmedim ama oldukca silikti.. Sadece bugunun tezti sanki biraz koyu gibi.. Batimi da net bilmiyorm duzenim bozuldu iyice ne dusunsem neye yorsam sen olsan ne dusunursun ..At bakim cnm ne resmi:)
Kiz nerde fotoDatlim bak simdi bn 10. Gun teste basladim bole cikti koyulasacak sandim ama olmadi artik yum oldu mu bilmiyorum ama o iki gun hem. Batma oldu hem yogun akinti.. Biz 9. 11. 13. 15. Gunler calisma yaptik.. Bugun 17. Gunum.. Batmalar hep var akinti hep var sari.. Ama tam koyuyu goremedim emin de degilim yumdan.. 12. Ve 13. Gunu cekmedim ama oldukca silikti.. Sadece bugunun tezti sanki biraz koyu gibi.. Batimi da net bilmiyorm duzenim bozuldu iyice ne dusunsem neye yorsam sen olsan ne dusunursun ..
canım hafif bi kahverengi çizgi bende de var ayrıca ben açık tenliyimdirŞu hamilelik de göbekten aşağıya doğru inen duz bi çizgi oluşuyormuş ya o bende kendimi bildim bileli var neden acaba
Atcam da telden yapamadim : DKiz nerde foto
viks buharı nasıl yapılıyor ne kadar konuluyormesaiden eve geldim misafir misafiri savusturdum dusa girdim ve suanda vikssin buharindayim insallah sonuc alabilirim sizde duanizi eksik etmeyin :)))
mogamicim nasılsın kuzum??? hani bizim su fotoların oldugu bi paylaşımın vardı arada onu paylasırmısın bebegımcanım hafif bi kahverengi çizgi bende de var ayrıca ben açık tenliyimdir
İlk mesaji guncelledim cnm foto orda bakKiz nerde foto
Allahım sana sabır versin ben kürtaj oldum onun bile acısı bana yetti ama Allahım cok büyük sabrını veriyo kimseye evlat acısı göstermesınÖncelikle merhaba. onbir gün önce dokuz aylık bebeğimi ölü doğum yaptımlohusa durumun geçince ne kadar beklemem gerek bilmiyorum Allah ım kimseyi evlat acısı ile sınamasn (
Tatlisko nerelerdesin napiyosun nasil gidiyo ☺Allahım sana sabır versin ben kürtaj oldum onun bile acısı bana yetti ama Allahım cok büyük sabrını veriyo kimseye evlat acısı göstermesın
iyi balım takılıyorum sen nasılsın ?.... hemen paylaşıyorummogamicim nasılsın kuzum??? hani bizim su fotoların oldugu bi paylaşımın vardı arada onu paylasırmısın bebegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?