2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Tatlisko nerelerdesin napiyosun nasil gidiyo ☺
iyiyim şekerim pek giremıyorum girsemde bakıp cıkıyorum hamile haberleri var mı diye :) güzel gidiyo adet bitti calısmalara baslıycam dr gittim ordan da mutlu ayrıldm inşallah yakında gelir bebişm :) sen nasılsın canım?

iyi balım takılıyorum sen nasılsın ?.... hemen paylaşıyorum bu arada vicks buharını bi tencere kaynamış suya bi tatlı kaşığı vicks olarak yapacaksın
tşk ederim fıstık :) misafirlerm vard yorgunm aslında ama takılıp kaldm nete kocişide uyuttum :) vicsi yapsammı acaba yumurtlamaya kadr ben kıs aylarında üşütüyorm hemencik belki iyi gelir diye düşündm

vicksi senin yapmana gerek yok ki vicksin amacı yapışıklık varsa onu açmak...uğraşma bunlarla kuzum boşver ben yaptığımda şüphem vardı o yüzden yapmıştım

vicksi senin yapmana gerek yok ki vicksin amacı yapışıklık varsa onu açmak...uğraşma bunlarla kuzum boşver ben yaptığımda şüphem vardı o yüzden yapmıştım
hımmm ben enfeksiyona iyi gelıyomus diye duydum yanlıs hatrlıyorum zman tmm yapmıycam bişey :) ovulasyon da yapmıcam bu ay :) senın korunma devam edıyor mu

Blumm nasilsin canim calismalar basladi mi

hımmm ben enfeksiyona iyi gelıyomus diye duydum yanlıs hatrlıyorum zman tmm yapmıycam bişey :) ovulasyon da yapmıcam bu ay :) senın korunma devam edıyor mu
enfeksiyona maydonoz iyi geliyor vicks yerine maydonoz buharı yap kuzum bi litre suya bi demet maydonoz....devam ediyor ever lekelenmem geldi yarın sökülürüm aslında doktora gidip baktıracaktım kiste ama vazgeçtim bir ay daha kullanıcam hap...ben kaçtım balım iyi geceler

Canim ovulasyon testlerine gore 10.gun yumoslamissin 11.gun catlamis ve 17.gun 10.gun le ayni koyulukta bebismi geldi kiz
Bilmiyorum ki cnm bn de test icin erken daha ve korkuyorum ya bu da kistse diye.. Koyulasma var evet bikac tane testim kaldi arada yaparim yine 24 unde de test yaparim ins poz cikar bn kendimi kandirmiyorum degil mi test koyulasmis gittikce heycan yaptim bak:)

Evet canim koyulasmis insaAllah Rabbim mucizeni gondermistir

Blumm nasilsin canim calismalar basladi mi
canım adet dün bitti sayılır daha acılıs yapamadk zzatn benm yumyum 17.gun falan oluyo kociş dinlensın brz daha rahat bırakıyorm :):):) senın bebişin nasıl bakiim :)
deneyım üşenmezsem :) bi ay daha kullan bakalım inşallah gitmişti kist mist kalmamıstır iyi geceler kuzum

Kızlar bişi sorcam ben az önce wc de bu iki parmak arasında uzayan şeffaf akıntıyı gördüm yumurtladımmı yani

Bu aralar girmiyorum canım bat eğer gününde gelirse 18 aralık bekliyorum bakalim

[QUOTE="afrodit26, post: 38357714, member: 228aylar bak simdi bn 10. Gun teste basladim bole cikti koyulasacak sandim ama olmadi artik yum oldu mu bilmiyorum ama o iki gun hem. Batma oldu hem yogun akinti.. Biz 9. 11. 13. 15. Gunler calisma yaptik.. Bugun 17. Gunum.. Batmalar hep var akinti hep var sari.. Ama tam koyuyu goremedim emin de degilim yumdan.. 12. Ve 13. Gunu cekmedim ama oldukca silikti.. Sadece bugunun tezti sanki biraz koyu gibi.. Batimi da net bilmiyorm duzenim bozuldu iyice ne dusunsem neye yorsam sen olsan ne dusunursun ..[/QUOTE]
Sanki 10. Gun yum. Olmus gibi tatlim ama bazi aylar iki defa yumurtlama yada gwc yumurtlama da olabiliyor. Mesela benim gecen ay adet olmayi beklwdigim gun yum. Olmustu.O yuzden adet duzeni de biraz bozuksa 2-3 gunde bir calismalara devam edin yine derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…