iyiyim şekerim pek giremıyorum girsemde bakıp cıkıyorum hamile haberleri var mı diye :) güzel gidiyo adet bitti calısmalara baslıycam dr gittim ordan da mutlu ayrıldm inşallah yakında gelir bebişm :) sen nasılsın canım?Tatlisko nerelerdesin napiyosun nasil gidiyo ☺
tşk ederim fıstık :) misafirlerm vard yorgunm aslında ama takılıp kaldm nete kocişide uyuttum :) vicsi yapsammı acaba yumurtlamaya kadr ben kıs aylarında üşütüyorm hemencik belki iyi gelir diye düşündmiyi balım takılıyorum sen nasılsın ?.... hemen paylaşıyorumbu arada vicks buharını bi tencere kaynamış suya bi tatlı kaşığı vicks olarak yapacaksın
betiiiiiiiii napıyorsun kuşumTatlisko nerelerdesin napiyosun nasil gidiyo ☺
vicksi senin yapmana gerek yok ki vicksin amacı yapışıklık varsa onu açmak...uğraşma bunlarla kuzum boşver ben yaptığımda şüphem vardı o yüzden yapmıştımtşk ederim fıstık :) misafirlerm vard yorgunm aslında ama takılıp kaldm nete kocişide uyuttum :) vicsi yapsammı acaba yumurtlamaya kadr ben kıs aylarında üşütüyorm hemencik belki iyi gelir diye düşündm
Canim ovulasyon testlerine gore 10.gun yumoslamissin 11.gun catlamis ve 17.gun 10.gun le ayni koyulukta bebismi geldi kizİlk mesaji guncelledim cnm foto orda bak
hımmm ben enfeksiyona iyi gelıyomus diye duydum yanlıs hatrlıyorum zman tmm yapmıycam bişey :) ovulasyon da yapmıcam bu ay :) senın korunma devam edıyor muvicksi senin yapmana gerek yok ki vicksin amacı yapışıklık varsa onu açmak...uğraşma bunlarla kuzum boşver ben yaptığımda şüphem vardı o yüzden yapmıştım
Blumm nasilsin canim calismalar basladi mitşk ederim fıstık :) misafirlerm vard yorgunm aslında ama takılıp kaldm nete kocişide uyuttum :) vicsi yapsammı acaba yumurtlamaya kadr ben kıs aylarında üşütüyorm hemencik belki iyi gelir diye düşündm
enfeksiyona maydonoz iyi geliyor vicks yerine maydonoz buharı yap kuzum bi litre suya bi demet maydonoz....devam ediyor ever lekelenmem geldi yarın sökülürüm aslında doktora gidip baktıracaktım kiste ama vazgeçtim bir ay daha kullanıcam hap...ben kaçtım balım iyi gecelerhımmm ben enfeksiyona iyi gelıyomus diye duydum yanlıs hatrlıyorum zman tmm yapmıycam bişey :) ovulasyon da yapmıcam bu ay :) senın korunma devam edıyor mu
Bilmiyorum ki cnm bn de test icin erken daha ve korkuyorum ya bu da kistse diye.. Koyulasma var evet bikac tane testim kaldi arada yaparim yine 24 unde de test yaparim ins poz cikar bn kendimi kandirmiyorum degil mi test koyulasmis gittikce heycan yaptim bak:)Canim ovulasyon testlerine gore 10.gun yumoslamissin 11.gun catlamis ve 17.gun 10.gun le ayni koyulukta bebismi geldi kiz
Evet canim koyulasmis insaAllah Rabbim mucizeni gondermistirBilmiyorum ki cnm bn de test icin erken daha ve korkuyorum ya bu da kistse diye.. Koyulasma var evet bikac tane testim kaldi arada yaparim yine 24 unde de test yaparim ins poz cikar bn kendimi kandirmiyorum degil mi test koyulasmis gittikce heycan yaptim bak:)
Vaaayyy ben bu fotoları ilk defa görüyorum hepsi birbirinden güzelmişbuyrunuz efem..normalde ben bunu ay başlarında paylaşıyorum ama istek gelince de zevkle paylaşırım tabiEki Görüntüle 1339287
canım adet dün bitti sayılır daha acılıs yapamadk zzatn benm yumyum 17.gun falan oluyo kociş dinlensın brz daha rahat bırakıyorm :):):) senın bebişin nasıl bakiim :)Blumm nasilsin canim calismalar basladi mi
deneyım üşenmezsem :) bi ay daha kullan bakalım inşallah gitmişti kist mist kalmamıstır iyi geceler kuzumenfeksiyona maydonoz iyi geliyor vicks yerine maydonoz buharı yap kuzum bi litre suya bi demet maydonoz....devam ediyor ever lekelenmem geldi yarın sökülürüm aslında doktora gidip baktıracaktım kiste ama vazgeçtim bir ay daha kullanıcam hap...ben kaçtım balım iyi geceler
Vaaayyy ben bu fotoları ilk defa görüyorum hepsi birbirinden güzelmiş
İnsallah cok sagol kuzumEvet canim koyulasmis insaAllah Rabbim mucizeni gondermistir
Bu fotolar nexanan biraraya geldi hiç gaberim olmadıki.ben kimbilir daha neler kaçırmışım :))seninde gorelim canim tabi bir sorun olmazsa:)
Maşallah hepiniz manken gibisinizbuyrunuz efem..normalde ben bunu ay başlarında paylaşıyorum ama istek gelince de zevkle paylaşırım tabiEki Görüntüle 1339287
Bu aralar girmiyorum canım bat eğer gününde gelirse 18 aralık bekliyorum bakalimArkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım --------> 21. deneme ------->
Blummmm -------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Ecrin87* ----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme ------->
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks --------------------> 13 Kasım ------> 10. deneme -------->
Deminos ----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme --------->
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme -------->
Pielorr -------------------> 16 Kasım ------> 6. deneme --------->
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme --------->
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme --------->
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme --------->
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme --------->
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme ---------->
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım -----> 9. deneme
Nenu ----------------------> 26 Kasım -----> 50. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım -----> 8. deneme
ARALIK BAT
Ayseygt1453 ------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 --------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 -------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Friendly8584 -----> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 --------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı -------------> 16 Aralık ------> 4. deneme
Mgul ----------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido --------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Batu7884 ----------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli --------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?