2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnşallah hepizin hayırlı evlatları olur tez zamanda canım
incir kurunu yapamam tatlim sogani yaptim daha once faydasini gordum ama hamis olmadim incir prolaktini yukseltiyor bendede prolaktin sorunu var evet faydasini goren cok olmus insallah hepimiz hayirli saglikli hamilelik geciririz ben bal tarcin corek otu karisimini yaptim o yuzden bu ayda hsg cekilecektim kismet olmadi bi kac ay daha oyle deneyip cekilmeye karar verdim

Sogan kuru adeti duzenliyormus cok faydali bencede hakkinda hayirlisi olsun canim belkide asilamaya gerek kalmadan gobusune konacak bebisin

Anladım cnm kırk kilit otu varmış at kuyruğu da diyolarmış o ota.hatayda aktar çok cnm bul o otu kullan

Anladım cnm kırk kilit otu varmış at kuyruğu da diyolarmış o ota.hatayda aktar çok cnm bul o otu kullan
Tesekkur ederim tatlim esime soylerim alir en son baktirdigimda dusmustu prolaktin cok yuksek degildi zaten bi daha baktirayim kullanirim insallah bu ay guzel haberler aliriz senden

Tesekkur ederim tatlim esime soylerim alir en son baktirdigimda dusmustu prolaktin cok yuksek degildi zaten bi daha baktirayim kullanirim insallah bu ay guzel haberler aliriz senden
Kız benden iş çıkmaz uyuz kadının tekiyim ben.37 lik kadınım :))))

Mogami @KAYGILI VE TÜM KIZLAR bunlar ovulasyonum nasıl yumurtlama konusunda kafam karışık 14.gün ,15 i sabah,15 i akşam ve 16sı sabah sonuncu 16. akşam yani bu akşamınki

Eklentiler

• 20141104_213631.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…