- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
İnşallah hepizin hayırlı evlatları olur tez zamanda canım
Aminn tez zamanda Allahin izniyle isteyen herkesin olur insallah...amin nnn cnm
Wuslat sende incir kürü dene.kullananlar doktora dua ediyo yıllardır bebeğim olmuyıdu incir kürüyle oldu diyolar yumurtalıkları besliyomuş.eger kist miyom falan varsa önce soğan kürüyle temizlen sonrada incir kürüyle beslen.sonrada bize müjde ver cnm
incir kurunu yapamam tatlim sogani yaptim daha once faydasini gordum ama hamis olmadim incir prolaktini yukseltiyor bendede prolaktin sorunu var evet faydasini goren cok olmus insallah hepimiz hayirli saglikli hamilelik geciririz ben bal tarcin corek otu karisimini yaptim o yuzden bu ayda hsg cekilecektim kismet olmadi bi kac ay daha oyle deneyip cekilmeye karar verdimİnşallah hepizin hayırlı evlatları olur tez zamanda canım
Sogan kuru adeti duzenliyormus cok faydali bencede hakkinda hayirlisi olsun canim belkide asilamaya gerek kalmadan gobusune konacak bebisinsımdı bu ay denemeyecegım cunku 3 aydır klomen kullanıyorum onun etkısı devam edıyordur zaten aşılamada tutmassa duzenlı olarak sogan kuru yapıcam adetım duzenlı gelsın yeter bıraz da zayıflamam lazım dıyet de yapıcam olur ınsallah ne dıyım rabbım bılır artık negatıfı gorunce uzulmuyom bıle
canim insallah hamissindir guzel haberlerini bekliyoruzCanim imkanim yok ya koydeyim otobus yok herkezin ozel arabasi var yarin gidip bi sekilde ayarlarsam yada test birine aldircam bende sabirsizim inanki ins kizdinmi boyle yazmama
Anladım cnm kırk kilit otu varmış at kuyruğu da diyolarmış o ota.hatayda aktar çok cnm bul o otu kullanincir kurunu yapamam tatlim sogani yaptim daha once faydasini gordum ama hamis olmadim incir prolaktini yukseltiyor bendede prolaktin sorunu var evet faydasini goren cok olmus insallah hepimiz hayirli saglikli hamilelik geciririz ben bal tarcin corek otu karisimini yaptim o yuzden bu ayda hsg cekilecektim kismet olmadi bi kac ay daha oyle deneyip cekilmeye karar verdim
İbrahim saraçoğlu resmi sitesinde tarifleri var cnm.istersen sana kopyalayımKızlar soğan kürü incir kürü ne?
Tesekkur ederim tatlim esime soylerim alir en son baktirdigimda dusmustu prolaktin cok yuksek degildi zaten bi daha baktirayim kullanirim insallah bu ay guzel haberler aliriz sendenAnladım cnm kırk kilit otu varmış at kuyruğu da diyolarmış o ota.hatayda aktar çok cnm bul o otu kullan
Buldum cnm senin prolaktinin normale inmesini sağlayan kürü.Testere dişli Aslan pençesi mişSogan kuru adeti duzenliyormus cok faydali bencede hakkinda hayirlisi olsun canim belkide asilamaya gerek kalmadan gobusune konacak bebisin
Tskr ins yarin ayarladim gidicem doktora allah yardim etticanim insallah hamissindir guzel haberlerini bekliyoruz
Saol canım benim!İbrahim saraçoğlu resmi sitesinde tarifleri var cnm.istersen sana kopyalayım
Kız benden iş çıkmaz uyuz kadının tekiyim ben.37 lik kadınım :))))Tesekkur ederim tatlim esime soylerim alir en son baktirdigimda dusmustu prolaktin cok yuksek degildi zaten bi daha baktirayim kullanirim insallah bu ay guzel haberler aliriz senden
Himm evet duymustum onu burdaki bi kac arkadasimda kullanmisti tesekkur ederim tatlimBuldum cnm senin prolaktinin normale inmesini sağlayan kürü.Testere dişli Aslan pençesi miş
Aaa o nedemek canim ne olmus yasina daha gencsin insallah guzel gonlune gore bebis nasip etsin rabbimKız benden iş çıkmaz uyuz kadının tekiyim ben.37 lik kadınım :))))
Saol canım benim!
Tamam işte onu kullan o bütün hotmonları düzenliyomuşHimm evet duymustum onu burdaki bi kac arkadasimda kullanmisti tesekkur ederim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?