Bebis gelmiş insaAllaahhhh...
İnşaallah adet olmazsın cnm.güzel haberlerle gelirsin inşaallahİnsallah canim heyecan dorukta bugun... Artik yarini bekliyorum sabirsizlikta hatta uyku bile tutmadi :) iyi haberlerle donerim insallah. Sanki adet olacam gibi de bi his de var ama hadi hayirlisi..
4 ay oldu cnm daha ne gelen var ne gidenÜzüldüm canım rabbim tekrar nasip etsin inşallah kaç aydır korunmuyosun kürtajdan sonra
ayyyy bu günün süper başlamasına bi sebepp canmm hadi kan ve hayırlı haberlerle dön bi bebiş daha geliyookızlar çok heyecanlıyım nasıl diyeceğim koltuğa yapışıp kaldım kocamda inanmaz kan testi olmadan ama ateşim ani yükseldi bat günümdetest yaptım silik çizgi iki ayrı testte şimdi ben bugün kan vereceğim bakalım haa bi de dün biraz sulu açık kahve akıntım gelid kesin regl olcam dedim bi daha gelmedi
canm yerleşme kanamasıymıs demek ki bugün kan ver pozitifse doktorun progesteron falan başlar belki testinide paylas bakalım hadi gözün aydınkızlar çok heyecanlıyım nasıl diyeceğim koltuğa yapışıp kaldım kocamda inanmaz kan testi olmadan ama ateşim ani yükseldi bat günümdetest yaptım silik çizgi iki ayrı testte şimdi ben bugün kan vereceğim bakalım haa bi de dün biraz sulu açık kahve akıntım gelid kesin regl olcam dedim bi daha gelmedi
kızlar çok heyecanlıyım nasıl diyeceğim koltuğa yapışıp kaldım kocamda inanmaz kan testi olmadan ama ateşim ani yükseldi bat günümdetest yaptım silik çizgi iki ayrı testte şimdi ben bugün kan vereceğim bakalım haa bi de dün biraz sulu açık kahve akıntım gelid kesin regl olcam dedim bi daha gelmedi
düşünün ardından çocuk hemen olurmuş zaten hayırlı ugurlu olsun sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin Rabbim.Bu da benim testim sanirim hamileyim bugun hemen doktora gecen ay kimyasal dusuk yasamistim korkuyorumne olur dua edin bana saglikla tutunsun bebeğim
süpersiniz canmm gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inşallahBu da benim testim sanirim hamileyim bugun hemen doktora gecen ay kimyasal dusuk yasamistim korkuyorumne olur dua edin bana saglikla tutunsun bebeğim
Maşallah maşallah. Bu ay ne kadar bereketli böyle. Inşallah güzel haberler alırsın. Ben sana hissettiğimi söylemiştimkızlar çok heyecanlıyım nasıl diyeceğim koltuğa yapışıp kaldım kocamda inanmaz kan testi olmadan ama ateşim ani yükseldi bat günümdetest yaptım silik çizgi iki ayrı testte şimdi ben bugün kan vereceğim bakalım haa bi de dün biraz sulu açık kahve akıntım gelid kesin regl olcam dedim bi daha gelmedi
buyrunuz efem..normalde ben bunu ay başlarında paylaşıyorum ama istek gelince de zevkle paylaşırım tabiEki Görüntüle 1339287
benim telefon kırıldı kötü telefonla resim çekemedim ama evde denerim bi bakalım kan testi verdim 1,5 ssat sonra çıkacakcanm yerleşme kanamasıymıs demek ki bugün kan ver pozitifse doktorun progesteron falan başlar belki testinide paylas bakalım hadi gözün aydın
hadi inş canım kana gittin mi ben gittim bakalım nolacak hayırlısı olsun hakkımızdaHarika bir haber bu cok sevindim hayirlisi olsun ins cnm ya sanirim bende de güzel haberler var:)
inş canım güzel haberler verebiliriz ve ayağımızı sürteriz topik hamiş patlaması yaşasınOH OH MAAŞALLAH NE GÜZEL YA DEVAMLI GÜZEL HABERLER GELİYO. GELMEYEDE DEVAM ETSİN İNŞALLAH. HADİ BAKALIMbatu7884 Pamukprncess ve zehsel BİZİ VE KENDİNİZİ MUTLU EDECEK HABERLERLE GELİN İNŞALLAH. 3 TE 3 OLSUN
düşünün ardından çocuk hemen olurmuş zaten hayırlı ugurlu olsun sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin Rabbim.
süpersiniz canmm gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inşallah
Kızlaarr ne güzel bir sabah bu böyle maşallahh :)Pamukprncess ve zehsel habersiz bırakmayın merakla bekliyorum sonuçları hadi hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?