2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnsallah canim heyecan dorukta bugun... Artik yarini bekliyorum sabirsizlikta hatta uyku bile tutmadi :) iyi haberlerle donerim insallah. Sanki adet olacam gibi de bi his de var ama hadi hayirlisi..
İnşaallah adet olmazsın cnm.güzel haberlerle gelirsin inşaallah

kızlar çok heyecanlıyım nasıl diyeceğim koltuğa yapışıp kaldım kocamda inanmaz kan testi olmadan ama ateşim ani yükseldi bat günümde test yaptım silik çizgi iki ayrı testte şimdi ben bugün kan vereceğim bakalım haa bi de dün biraz sulu açık kahve akıntım gelid kesin regl olcam dedim bi daha gelmedi

ayyyy bu günün süper başlamasına bi sebepp canmm hadi kan ve hayırlı haberlerle dön bi bebiş daha geliyoo

canm yerleşme kanamasıymıs demek ki bugün kan ver pozitifse doktorun progesteron falan başlar belki testinide paylas bakalım hadi gözün aydın

Harika bir haber bu cok sevindim hayirlisi olsun ins cnm ya sanirim bende de güzel haberler var:)

Bu da benim testim sanirim hamileyim bugun hemen doktora gecen ay kimyasal dusuk yasamistim korkuyorum ne olur dua edin bana saglikla tutunsun bebeğim
düşünün ardından çocuk hemen olurmuş zaten hayırlı ugurlu olsun sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin Rabbim.

Maşallah maşallah. Bu ay ne kadar bereketli böyle. Inşallah güzel haberler alırsın. Ben sana hissettiğimi söylemiştim

Allahım gözlerimi alamıyorum bu fıstıklardan maaşallah hepiniz ayrı bir güzel. Ben hamile olan ve olmak isteyenlerin değilde mankenlerin topiğinemi girdim yanlışlıkla? Nie uyarmıyosunuz arkadaşlar ya :) bir kez daha bu güzelliklerin arasında olmaktan onur ve gurur duydum
buyrunuz efem..normalde ben bunu ay başlarında paylaşıyorum ama istek gelince de zevkle paylaşırım tabiEki Görüntüle 1339287

Son düzenleme:
canm yerleşme kanamasıymıs demek ki bugün kan ver pozitifse doktorun progesteron falan başlar belki testinide paylas bakalım hadi gözün aydın
benim telefon kırıldı kötü telefonla resim çekemedim ama evde denerim bi bakalım kan testi verdim 1,5 ssat sonra çıkacak o akıntının olması tehlikeli bişey mi

inş canım güzel haberler verebiliriz ve ayağımızı sürteriz topik hamiş patlaması yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…