OH OH MAAŞALLAH NE GÜZEL YA DEVAMLI GÜZEL HABERLER GELİYO. GELMEYEDE DEVAM ETSİN İNŞALLAH. HADİ BAKALIMbatu7884 Pamukprncess ve zehsel BİZİ VE KENDİNİZİ MUTLU EDECEK HABERLERLE GELİN İNŞALLAH. 3 TE 3 OLSUN
hadi inş canım kana gittin mi ben gittim bakalım nolacak hayırlısı olsun hakkımızda
evet tatlım tabi inş kanda da pozitif görürrüz eşim alacak sonucu pozitifse iş yerime gelecek negatifse ara söyle dedimMaşallah maşallah. Bu ay ne kadar bereketli böyle. Inşallah güzel haberler alırsın. Ben sana hissettiğimi söylemiştim
dua edin de hevesimiz kursağımızda kalmasın ben çok silik test gördüm o sebepten ümitlenmiyorum çok kafamı karıştıran ateştiKızlaarr ne güzel bir sabah bu böyle maşallahh :)Pamukprncess ve zehsel habersiz bırakmayın merakla bekliyorum sonuçları hadi hayırlısı..
evet canım bizde sogan ve yumurta verılır :)
dua edin de hevesimiz kursağımızda kalmasın ben çok silik test gördüm o sebepten ümitlenmiyorum çok kafamı karıştıran ateşti
ins ALLAH kandada guzel sonucu alirsinBu da benim testim sanirim hamileyim bugun hemen doktora gecen ay kimyasal dusuk yasamistim korkuyorumne olur dua edin bana saglikla tutunsun bebeğim
inş kaygılım stres yaptım ayak üşümesi başlayınca adet belirtilerinin hepsi var ateş hariç, ayak üşümesi kasık ağrısı, sivilceler inş gelmez bişey yaaaneler duyuyorum okuyorummmmmmçok ama çok sevinirim inşallah kandada pozitif olacak gülümmmm :)
kızlar çok heyecanlıyım nasıl diyeceğim koltuğa yapışıp kaldım kocamda inanmaz kan testi olmadan ama ateşim ani yükseldi bat günümdetest yaptım silik çizgi iki ayrı testte şimdi ben bugün kan vereceğim bakalım haa bi de dün biraz sulu açık kahve akıntım gelid kesin regl olcam dedim bi daha gelmedi
valla 3 te 3 ne güzel haber olur tatlım umarım güzel haberler veriririztatlım hadi hayırlısı benim de bat bugün . ateş basması var bayag. bugün öğlen arası kan testi için gidicem. İnşallah güzel haberlerle döneriz :)
inş kaygılım stres yaptım ayak üşümesi başlayınca adet belirtilerinin hepsi var ateş hariç, ayak üşümesi kasık ağrısı, sivilceler inş gelmez bişey yaaa
canim benim hamilemisinkızlar çok heyecanlıyım nasıl diyeceğim koltuğa yapışıp kaldım kocamda inanmaz kan testi olmadan ama ateşim ani yükseldi bat günümdetest yaptım silik çizgi iki ayrı testte şimdi ben bugün kan vereceğim bakalım haa bi de dün biraz sulu açık kahve akıntım gelid kesin regl olcam dedim bi daha gelmedi
OH OH MAAŞALLAH NE GÜZEL YA DEVAMLI GÜZEL HABERLER GELİYO. GELMEYEDE DEVAM ETSİN İNŞALLAH. HADİ BAKALIMbatu7884 Pamukprncess ve zehsel BİZİ VE KENDİNİZİ MUTLU EDECEK HABERLERLE GELİN İNŞALLAH. 3 TE 3 OLSUN
Bu da benim testim sanirim hamileyim bugun hemen doktora gecen ay kimyasal dusuk yasamistim korkuyorumne olur dua edin bana saglikla tutunsun bebeğim
1 saate çıkar sanırım tatlıminşallah ama en önemlisi stres yapmamalısın ama zaten adet belirtileri ile hamişlik çoğu kadında aynı oluyor sakın telaş yapma kan sonucu ne zaman çıkacak?
tatlım hadi hayırlısı benim de bat bugün . ateş basması var bayag. bugün öğlen arası kan testi için gidicem. İnşallah güzel haberlerle döneriz :)
Kizlarr bugun buyuk gun bakalim ne olacak 1 saate belli oluresime uzuldum ya ruyasinda cocugumuz olmus ayaginda salliyormus bende soyleniyormusum :)cinsiyeti ne dedim goremeeim diyor nasil mutluydu kuzucugum ya (
canıııııım çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinkan da görene kadar değilim kanda görmem lazımcanim benim hamilemisintebrik ederim
ates yukselmis test silikde olsa ccikmis ins ALLAH kandda guzel olur deyerin
hayirli olsun rabbim hayirli hamilelik nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?