2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Maşallah maşallah. Bu ay ne kadar bereketli böyle. Inşallah güzel haberler alırsın. Ben sana hissettiğimi söylemiştim
evet tatlım tabi inş kanda da pozitif görürrüz eşim alacak sonucu pozitifse iş yerime gelecek negatifse ara söyle dedim

Kızlaarr ne güzel bir sabah bu böyle maşallahh :) Pamukprncess ve zehsel habersiz bırakmayın merakla bekliyorum sonuçları hadi hayırlısı..
dua edin de hevesimiz kursağımızda kalmasın ben çok silik test gördüm o sebepten ümitlenmiyorum çok kafamı karıştıran ateşti

neler duyuyorum okuyorummmmmm çok ama çok sevinirim inşallah kandada pozitif olacak gülümmmm :)
inş kaygılım stres yaptım ayak üşümesi başlayınca adet belirtilerinin hepsi var ateş hariç, ayak üşümesi kasık ağrısı, sivilceler inş gelmez bişey yaaa

tatlım hadi hayırlısı benim de bat bugün . ateş basması var bayag. bugün öğlen arası kan testi için gidicem. İnşallah güzel haberlerle döneriz :)

inş kaygılım stres yaptım ayak üşümesi başlayınca adet belirtilerinin hepsi var ateş hariç, ayak üşümesi kasık ağrısı, sivilceler inş gelmez bişey yaaa

inşallah ama en önemlisi stres yapmamalısın ama zaten adet belirtileri ile hamişlik çoğu kadında aynı oluyor sakın telaş yapma kan sonucu ne zaman çıkacak?

canim benim hamilemisintebrik ederim
ates yukselmis test silikde olsa ccikmis ins ALLAH kandda guzel olur deyerin
hayirli olsun rabbim hayirli hamilelik nasip etsin

inşallah canım... ben 12.00 de gidiyorum teste 2 saatte çıkıyormuş bakalım hayırlısı artık :)

Bu da benim testim sanirim hamileyim bugun hemen doktora gecen ay kimyasal dusuk yasamistim korkuyorum ne olur dua edin bana saglikla tutunsun bebeğim

canım hamilesin sanıyorum benim doktorlarım görse bir ay ara vermeden hamiş kaldım diye çok kızarlardı ama rabbimin işi işte olmuş bile allahım hayırlısı ile sağlıkla tutundursun bebeğini uzun ömürlü etsin lütfen yine aynısı olacak diye düşünme her hamilelik ayrı vak a kendini koru doktorunla acil görüş gerisi allaha emanet :)

Kizlarr bugun buyuk gun bakalim ne olacak 1 saate belli olur esime uzuldum ya ruyasinda cocugumuz olmus ayaginda salliyormus bende soyleniyormusum :)cinsiyeti ne dedim goremeeim diyor nasil mutluydu kuzucugum ya (

Kizlarr bugun buyuk gun bakalim ne olacak 1 saate belli olur esime uzuldum ya ruyasinda cocugumuz olmus ayaginda salliyormus bende soyleniyormusum :)cinsiyeti ne dedim goremeeim diyor nasil mutluydu kuzucugum ya (

inşallah gerçeğide nasip olur bende adet olmadım dedim eşim diyo belki bebiş konmuştur yok diyorum nerden biliyorsun diyo diyemiyorum ki kanda gördüm

canim benim hamilemisintebrik ederim
ates yukselmis test silikde olsa ccikmis ins ALLAH kandda guzel olur deyerin
hayirli olsun rabbim hayirli hamilelik nasip etsin
canıııııım çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinkan da görene kadar değilim kanda görmem lazım kasık ağrım ayak üşümem yoğun olunca sivilcelenmeler korkuyorum ama normalde 36.2 ile regl oluyordum son iki aydır bugün 36.9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…