2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kizlarr bugun buyuk gun bakalim ne olacak 1 saate belli olur esime uzuldum ya ruyasinda cocugumuz olmus ayaginda salliyormus bende soyleniyormusum :)cinsiyeti ne dedim goremeeim diyor nasil mutluydu kuzucugum ya (
kan mı verdin tatlım sen

ins ALLAH kandada guzel deyeri goruceksin stres yapmaa iyi olucak oyle dusun

kaygılım sende her şey yolunda bi kere kaldın bi daha kalacaksın biliyorum ben

canımmm inşallah nasip bu ayy olmazsa öbür ay klomenle deneriz ne yapalım rabbimin yazısı :) hayırlı zamanda olsun inşallah inan burda haberlere öyle çok seviniyorum ki kendime kaygılanacak zamanım kalmıyo :) kan testine az kaldı dünde yerleşme kanaması oldu senin sanıyorum :):) bi şeycik olmaz kaygııı yok :)

elisanın da akşam olup sabah gelmişti ya kırmızılar ondan herhalde tırsıyorum neyseki kan verdim bekleyemezdim ben

BENCE HAVA UCARSINIZ SEVINCDEN ESINLE BIRLIKTE
pozitifse ondan öğreneceğim yaa çok ilgginç baba oluyorum diye girermiş odama herhalde haberi kocasından alacak nadir kişilerdenim o yüzden ilginç olacak çiçekle gelse bari heyecanlarımı üzülmeyeyim diye paylaşmadı benle zayten kana niye acele geldik diyo

elisanın da akşam olup sabah gelmişti ya kırmızılar ondan herhalde tırsıyorum neyseki kan verdim bekleyemezdim ben

canım bak benim akrabamdada akıntı olmuş geçmiş hamile bende de geçen cumadan beri aralıklı oldu geçti ama hamile değilim herkeste farklı o yüzden sen sadece güzel şeyler düşün sonuçta iki farklı testte iki siliği gördük çok şükür :)

HAYATIM ANNE OLUYORSUN...AAAAA GERCEKTENMII:)BUDA BASKA TURLU HEYCANLI OLUR

Kızlar bende bugün ehliyet
Canim Allah gönlüne göre versin. Bende geçen ay adetimin olacagi gece test yaptım önce çizgi çıkmadı bende testi koydum banyo dolabına sabah kalktığında aklıma geldi ikinci çizgi silik çıkmis sonrada aynı gün adetim oldu bende testte ikinci çizgi silikte olsa eğer çıkıyorsa kesin hamilelik vardır diye biliyordum neden böyle oldu bilmiyorum.

anladım balım fırsat buldukça gel...cinsiyeti öğrenince söyle cinsiyet tablosuna ekliyim seni
cinsiyet tablosu da mı başladı ben çoook geri kalmışım ama işlerden giremiyorum evde de yorgunluktan bitmiş oluyorum doktor yüzde 95 kız dedi:) bakalım haftaya cuma tekrar gidicem ne diyecek:) sen nasılsın bakalım?

o bi önceki ay bendede oldu silik çizgi çıkmıştı bi gün sonra bakınca ama bence 5 dk içinde çıktı çıktı yoksa yoktur ertesi günlere bakmıyoruz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…