kaygılım sende her şey yolunda bi kere kaldın bi daha kalacaksın biliyorum beninşallah gerçeğide nasip olur bende adet olmadım dedim eşim diyo belki bebiş konmuştur yok diyorum nerden biliyorsun diyo diyemiyorum ki kanda gördüm
ona haber verdim öğlen kesin haberi vereceğim tatlımheyecanla bekliyoruz ne kadar heyecanlı bi günnnayyy güll :) elisa__ nerde ya oda görse şimdi çok sevinir
kan mı verdin tatlım senKizlarr bugun buyuk gun bakalim ne olacak 1 saate belli oluresime uzuldum ya ruyasinda cocugumuz olmus ayaginda salliyormus bende soyleniyormusum :)cinsiyeti ne dedim goremeeim diyor nasil mutluydu kuzucugum ya (
ins ALLAH kandada guzel deyeri goruceksin stres yapmaa iyi olucak oyle dusuncanıııııım çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinkan da görene kadar değilim kanda görmem lazımkasık ağrım ayak üşümem yoğun olunca sivilcelenmeler korkuyorum ama normalde 36.2 ile regl oluyordum son iki aydır bugün 36.9
Cok sukur canım hayırlısıyla gelsınler :)Bende 3 lu yaptirmadim ayrintili yaptirdim Allah sukur hersey normalmis Allah'a emanetler:)
inş tatlım valla olunca nasıl inanacağım bilmiyorum garip bi histir kesinins ALLAH kandada guzel deyeri goruceksin stres yapmaa iyi olucak oyle dusun
kaygılım sende her şey yolunda bi kere kaldın bi daha kalacaksın biliyorum ben
ins ALLAHHHbugün hesapta yokken test günü gii bişey oldu bize kızlar güzel haberler verelim inş
elisanın da akşam olup sabah gelmişti ya kırmızılar ondan herhalde tırsıyorum neyseki kan verdim bekleyemezdim bencanımmm inşallah nasip bu ayy olmazsa öbür ay klomenle deneriz ne yapalım rabbimin yazısı :) hayırlı zamanda olsun inşallah inan burda haberlere öyle çok seviniyorum ki kendime kaygılanacak zamanım kalmıyo :) kan testine az kaldı dünde yerleşme kanaması oldu senin sanıyorum :):) bi şeycik olmaz kaygııı yok :)
BENCE HAVA UCARSINIZ SEVINCDEN ESINLE BIRLIKTEinş tatlım valla olunca nasıl inanacağım bilmiyorum garip bi histir kesin
pozitifse ondan öğreneceğim yaa çok ilgginç baba oluyorum diye girermiş odamaBENCE HAVA UCARSINIZ SEVINCDEN ESINLE BIRLIKTE
elisanın da akşam olup sabah gelmişti ya kırmızılar ondan herhalde tırsıyorum neyseki kan verdim bekleyemezdim ben
pozitifse ondan öğreneceğim yaa çok ilgginç baba oluyorum diye girermiş odamaherhalde haberi kocasından alacak nadir kişilerdenim o yüzden ilginç olacak çiçekle gelse bari heyecanlarımı üzülmeyeyim diye paylaşmadı benle zayten kana niye acele geldik diyo
Allahım sana sabır versin ben kürtaj oldum onun bile acısı bana yetti ama Allahım cok büyük sabrını veriyo kimseye evlat acısı göstermesın
Canim Allah gönlüne göre versin. Bende geçen ay adetimin olacagi gece test yaptım önce çizgi çıkmadı bende testi koydum banyo dolabına sabah kalktığında aklıma geldi ikinci çizgi silik çıkmis sonrada aynı gün adetim oldu bende testte ikinci çizgi silikte olsa eğer çıkıyorsa kesin hamilelik vardır diye biliyordum neden böyle oldu bilmiyorum.elisanın da akşam olup sabah gelmişti ya kırmızılar ondan herhalde tırsıyorum neyseki kan verdim bekleyemezdim ben
cinsiyet tablosu da mı başladı ben çoook geri kalmışımanladım balım fırsat buldukça gel...cinsiyeti öğrenince söyle cinsiyet tablosuna ekliyim seni
Kızlar bende bugün ehliyet
Canim Allah gönlüne göre versin. Bende geçen ay adetimin olacagi gece test yaptım önce çizgi çıkmadı bende testi koydum banyo dolabına sabah kalktığında aklıma geldi ikinci çizgi silik çıkmis sonrada aynı gün adetim oldu bende testte ikinci çizgi silikte olsa eğer çıkıyorsa kesin hamilelik vardır diye biliyordum neden böyle oldu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?