2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

inş hayırlısı olur tatlım

evet bizde özlüyorz ama ne yapalım yoğunsanızz kızzz mı hadii hayırlısıyla gelsin bir prenses daha :)

hayırlı olsun memurem kolay gelsin sana

o bi önceki ay bendede oldu silik çizgi çıkmıştı bi gün sonra bakınca ama bence 5 dk içinde çıktı çıktı yoksa yoktur ertesi günlere bakmıyoruz artık :)
Anladım cnm bende o yüzden adetim geçsin öyle yapıcam böyle sıkıntılar yaşamak istemiyorum artik

ben yanlış silik çizgiyi daha önce 2 kez yaşadım biri bebetime idi almayın da demiştim o testi biri RNova marka

şu an ilk kez farklı bi marka gördüm netten aldım uygundu 10 liraya kargo dahil 5 adet ve 2 gün öncesinden de silikti o markasını doğru çıkınca vereceğim

ben yanlış silik çizgiyi daha önce 2 kez yaşadım biri bebetime idi almayın da demiştim o testi biri RNova marka
Benimkinin tarihi 2 yıl geçmiş eczacıya söyledim o tarih prosedür dedi hamilelik testinin son kullanma tarihi yoktur diğer ülkelerde öyle oluyör falan dedi salakmıdır nedir

AYYY HEYECANDAN ELİM AYAĞIMA DOLANDI. BU NE GÜZEL Bİ GÜN BÖYLE RABBİM YÜZLERİMİZİ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH. HEPİNİZE BOL BOL DUA EDİYORUM. RABBİMİN İZNİYLE HEOSİ POZİTİF ÇIKACAK İNŞALLAH KIZLAARR BİZDE BURDA BAYRAM YAPACAZ

Günaydın herkese :)
Kızlar rüyamda hamilelik geçiriyordum sonra doğum yaptım çok güzel bi kız bebekti sarışın mavi gözlü o kadar güzeldi ki gerçekti sanki uyandığım da çok üzüldüm

Oyyy kıyamam üzülme canım benim belki de bu sana bir işarettir. Yakın zamanda gelecektirbebeişin. Hayra yor canım benim üzülme sakın

Oyyy kuzum hadi inşallah bebiş gelmiştir :)

Günaydın arkadaşlar bugun cok mutluyum elimden geleni yaptigim icin insallah degerlendirebilmisimdir rabbimiz yeterki oldesin dun geceden uykusuzum calisma yaptik ve elis den aldigim taktigi kullandim yastik koyarak calistik hayirli olur benim icin insallah rabbim tum isteyenlere nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…