- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
inş hayırlısı olur tatlımcanım bak benim akrabamdada akıntı olmuş geçmiş hamile bende de geçen cumadan beri aralıklı oldu geçti ama hamile değilim herkeste farklı o yüzden sen sadece güzel şeyler düşün sonuçta iki farklı testte iki siliği gördük çok şükür :)
Ayy herkes ne kadar güzelmiş maşallah topiğin anneleri ve anne adayları :)buyrunuz efem..normalde ben bunu ay başlarında paylaşıyorum ama istek gelince de zevkle paylaşırım tabiEki Görüntüle 1339287
cinsiyet tablosu da mı başladı ben çoook geri kalmışımama işlerden giremiyorum evde de yorgunluktan bitmiş oluyorum doktor yüzde 95 kız dedi:) bakalım haftaya cuma tekrar gidicem ne diyecek:) sen nasılsın bakalım?
ahaaaaa haaa çok komik heyecanı ben yaşayacağım o haber veren olacakHAYATIM ANNE OLUYORSUN...AAAAA GERCEKTENMII:) BUDA BASKA TURLU HEYCANLI OLUR
hayırlı olsun memurem kolay gelsin sanacinsiyet tablosu da mı başladı ben çoook geri kalmışımama işlerden giremiyorum evde de yorgunluktan bitmiş oluyorum doktor yüzde 95 kız dedi:) bakalım haftaya cuma tekrar gidicem ne diyecek:) sen nasılsın bakalım?
Anladım cnm bende o yüzden adetim geçsin öyle yapıcam böyle sıkıntılar yaşamak istemiyorum artiko bi önceki ay bendede oldu silik çizgi çıkmıştı bi gün sonra bakınca ama bence 5 dk içinde çıktı çıktı yoksa yoktur ertesi günlere bakmıyoruz artık :)
ben yanlış silik çizgiyi daha önce 2 kez yaşadım biri bebetime idi almayın da demiştim o testi biri RNova markaKızlar bende bugün ehliyet
Canim Allah gönlüne göre versin. Bende geçen ay adetimin olacagi gece test yaptım önce çizgi çıkmadı bende testi koydum banyo dolabına sabah kalktığında aklıma geldi ikinci çizgi silik çıkmis sonrada aynı gün adetim oldu bende testte ikinci çizgi silikte olsa eğer çıkıyorsa kesin hamilelik vardır diye biliyordum neden böyle oldu bilmiyorum.
silikliği hemen olmuştu bi deşu an ilk kez farklı bi marka gördüm netten aldım uygundu 10 liraya kargo dahil 5 adet ve 2 gün öncesinden de silikti o markasını doğru çıkınca vereceğim
Anladım cnm bende o yüzden adetim geçsin öyle yapıcam böyle sıkıntılar yaşamak istemiyorum artik
Benimkinin tarihi 2 yıl geçmiş eczacıya söyledim o tarih prosedür dedi hamilelik testinin son kullanma tarihi yoktur diğer ülkelerde öyle oluyör falan dedi salakmıdır nedirben yanlış silik çizgiyi daha önce 2 kez yaşadım biri bebetime idi almayın da demiştim o testi biri RNova marka
canim bende bir parmak aldim attim kaynar suya ben sormayi unuttum ama sen mogamimize sorabilirsin insallah olur buay :)viks buharı nasıl yapılıyor ne kadar konuluyor
Günaydın herkese :)
Kızlar rüyamda hamilelik geçiriyordum sonra doğum yaptım çok güzel bi kız bebekti sarışın mavi gözlü o kadar güzeldi ki gerçekti sanki uyandığım da çok üzüldüm
Ayy bende siparis vereyim ondan benim eczacıyla birlikte takip ediyoruzsilikliği hemen olmuştu bi de
Oyyy kuzum hadi inşallah bebiş gelmiştir :)kızlar çok heyecanlıyım nasıl diyeceğim koltuğa yapışıp kaldım kocamda inanmaz kan testi olmadan ama ateşim ani yükseldi bat günümdetest yaptım silik çizgi iki ayrı testte şimdi ben bugün kan vereceğim bakalım haa bi de dün biraz sulu açık kahve akıntım gelid kesin regl olcam dedim bi daha gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?