- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
BENDE EVE GELIR GELMEZ POPOSUNA VURUCAM GORUR O ESIME SOYLUYORUM BOYLE BOYLE DIYE ODA HEMEN KIZIYOR BE SANA IZIN VERIRMIYIM DIYEÇocuğum dogdugunda popusuna poposuna vurcam beni cok beklettin diyeAyy Kıyamam ki ben ona yaaa
Ne güzel bi gün ya :) tatlım kana gideceksin sanırım hayırlısıyla bebişin gelmiş dualarım seninle :):)Bu da benim testim sanirim hamileyim bugun hemen doktora gecen ay kimyasal dusuk yasamistim korkuyorumne olur dua edin bana saglikla tutunsun bebeğim
evet tatlım prensesimiz olacak inşaallah ama bakalım haftaya daha da emin olacağız siz neler yapıyorsunuz:)evet bizde özlüyorz ama ne yapalım yoğunsanızz kızzz mı hadii hayırlısıyla gelsin bir prenses daha :)
kıssssssss sende hamilesinnn sanırım silik çizgiler falan filanlar okudummmmhayırlı olsun memurem kolay gelsin sana
canım hamilesin sanıyorum benim doktorlarım görse bir ay ara vermeden hamiş kaldım diye çok kızarlardı ama rabbimin işi işte olmuş bile allahım hayırlısı ile sağlıkla tutundursun bebeğini uzun ömürlü etsin lütfen yine aynısı olacak diye düşünme her hamilelik ayrı vak a kendini koru doktorunla acil görüş gerisi allaha emanet :)
Ne güzel bi gün ya :) tatlım kana gideceksin sanırım hayırlısıyla bebişin gelmiş dualarım seninle :):)
O ZAMANA SONU NEDEN YANLIŞMIŞ SALAK ADAM iki kuruş kar edecem diye satıyordurBenimkinin tarihi 2 yıl geçmiş eczacıya söyledim o tarih prosedür dedi hamilelik testinin son kullanma tarihi yoktur diğer ülkelerde öyle oluyör falan dedi salakmıdır nedir
inş memurem kan verdim bakalım daha önce de silik oldu bende yanlış sonuç inş şimdiki hakikidirkıssssssss sende hamilesinnn sanırım silik çizgiler falan filanlar okudummmm
benim taktiğim ayrı bende ilk kez denedim tutmuşsa paylaşacağım utanarak azcıkGünaydın arkadaşlar bugun cok mutluyum elimden geleni yaptigim icin insallah degerlendirebilmisimdir rabbimiz yeterki oldesin dun geceden uykusuzum calisma yaptik ve elis den aldigim taktigi kullandim yastik koyarak calistik hayirli olur benim icin insallah rabbim tum isteyenlere nasip etsinnn
Idari içine batırılan testi duyarlılığida fazlaydı. Damlatmali testlerde adet gününü geçince çıkıyor ama bunda uc gun onceden bile cikabilirdu. elinde kalmışlari satıyor önceO ZAMANA SONU NEDEN YANLIŞMIŞ SALAK ADAM iki kuruş kar edecem diye satıyordur
Bi an kalkınca üzüldüm cnm elim boş kalmış gibi oldu.. allahtan hayırlısını istiyorum vakti zamanı gelince elbet olacaktır stres yapmıyorum artık :) rüya yorumları da güzel zatenOyyy kıyamam üzülme canım benim belki de bu sana bir işarettir. Yakın zamanda gelecektirbebeişin. Hayra yor canım benim üzülme sakın
ben testkolik oldum bi ara aldım 25 taneAyy bende siparis vereyim ondan benim eczacıyla birlikte takip ediyoruzgünün geçtimi yok daha erke mis falan diye sorup duruyor sinir etti beni oradan almak istemiyorum
Günaydın herkese :)
Kızlar rüyamda hamilelik geçiriyordum sonra doğum yaptım çok güzel bi kız bebekti sarışın mavi gözlü o kadar güzeldi ki gerçekti sanki uyandığım da çok üzüldüm
tabi onlarında hata lı olanı var almıştım bi kez araştırdım bende negatifti regl olmuştum zaten deIdari içine batırılan testi duyarlılığida fazlaydı. Damlatmali testlerde adet gününü geçince çıkıyor ama bunda uc gun onceden bile cikabilirdu. elinde kalmışlari satıyor önce
Inşallah cnm benim :)Canım yaa kıyama oda olacak inşallah :)
evet tatlım prensesimiz olacak inşaallah ama bakalım haftaya daha da emin olacağız siz neler yapıyorsunuz:)
Allahım sana sabır versin ben kürtaj oldum onun bile acısı bana yetti ama Allahım cok büyük sabrını veriyo kimseye evlat acısı göstermesın
Canım benim endişenm daha önceden 3 kere düşük yapmış olmamdan kaynaklanıyor bu yüzden korkuyorum...kuzum benim ama gideceğim yer kar kış olacak başkasının evinde kalacağım bunlar çok zorlar beni ve en güzel zamanlarını korkuyla geçiririm...düşünsene sizler evlerinizdeyken bile nasıl endişeleniyorsunuz yavrularınız için ya ben hamile kalırsam ne olurum...dün gece düşündüm düşündüm gerçi bilemiyorum zaten 6 ay olmamış bir ayda olmaz gibi geliyor ama çok arada kaldım yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?