2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bu da benim testim sanirim hamileyim bugun hemen doktora gecen ay kimyasal dusuk yasamistim korkuyorum ne olur dua edin bana saglikla tutunsun bebeğim
Ne güzel bi gün ya :) tatlım kana gideceksin sanırım hayırlısıyla bebişin gelmiş dualarım seninle :):)

Amin ins cnm suan yoldayim doktora gidiyorum ins saglikla hayırlısıyla Tutunur ins cnm

benim taktiğim ayrı bende ilk kez denedim tutmuşsa paylaşacağım utanarak azcık

O ZAMANA SONU NEDEN YANLIŞMIŞ SALAK ADAM iki kuruş kar edecem diye satıyordur
Idari içine batırılan testi duyarlılığida fazlaydı. Damlatmali testlerde adet gününü geçince çıkıyor ama bunda uc gun onceden bile cikabilirdu. elinde kalmışlari satıyor önce

Oyyy kıyamam üzülme canım benim belki de bu sana bir işarettir. Yakın zamanda gelecektirbebeişin. Hayra yor canım benim üzülme sakın
Bi an kalkınca üzüldüm cnm elim boş kalmış gibi oldu.. allahtan hayırlısını istiyorum vakti zamanı gelince elbet olacaktır stres yapmıyorum artık :) rüya yorumları da güzel zaten

Idari içine batırılan testi duyarlılığida fazlaydı. Damlatmali testlerde adet gününü geçince çıkıyor ama bunda uc gun onceden bile cikabilirdu. elinde kalmışlari satıyor önce
tabi onlarında hata lı olanı var almıştım bi kez araştırdım bende negatifti regl olmuştum zaten de

Günaydın kızlar nasılsınız.....sevgili kocam sonunda başardı ve gribini bana bulaştırdı sümüklü sumuklu yatıyorum :'(

Canım benim endişenm daha önceden 3 kere düşük yapmış olmamdan kaynaklanıyor bu yüzden korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…