- 15 Aralık 2014
- 45
- 15
- 13
- 34
heee bebek için yok kız o büyük ya annemden beklemiş aramasınıbebek için mi hayırlı olsun dememiş diye trip atıyo...yahu insaf sen babaanneysen o da anneanne...aç sen hayırlı olsun de üstelik bebeği taşıyanda sensin bi zahmet kv anneni arasın...ayyy uyuz oldum...annenle git doktor kontrollerine kv de çatlasın
ilk kız annesi olacaksın demek ki Esmam çok şanslısın kız annesi olmak baska birşey gerçekten Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin bize inşaAllah...Allahim hayırlı evlat versin ablammmm:)
Ben bebek görmüş ama kiz mi oğlan mi anlayamamistim abkacim...:) ama bizimki cimcime çıktı :)
Güzel haberler geliyor galiba.... Hadi inşallahinş memurem kan verdim bakalım daha önce de silik oldu bende yanlış sonuç inş şimdiki hakikidir
BENCE KILO VERME ZATEN HAMIS KALINCA YETERINCE ALICAN KILOSİZCE KİLO MU VERSEM KÜR UYGULASAM BEBİŞ İÇİN YOKSA KLOMEN Mİ DOKTORA GİDİP ?
inş canım bakalımGüzel haberler geliyor galiba.... Hadi inşallah
Aaaa ne demek tabii ki kilo ver canım 190 kilo olan biri çocuk yapabilir mi tobe tövbe tövbe kız nereden aklına gelirSİZCE KİLO MU VERSEM KÜR UYGULASAM BEBİŞ İÇİN YOKSA KLOMEN Mİ DOKTORA GİDİP ?
günaydın hatunlar...
benim bu ay gündemim bebek değildi o ikinci sırada 1. sırada kilo vermek vardıSİZCE KİLO MU VERSEM KÜR UYGULASAM BEBİŞ İÇİN YOKSA KLOMEN Mİ DOKTORA GİDİP ?
off çıkmıştır da eşim gidemedi daha yaaaNE KADAR KALDI SONUCUN CIKMASINA
Aaaa ne demek tabii ki kilo ver canım 190 kilo olan biri çocuk yapabilir mi tobe tövbe tövbe kız nereden aklına gelir
Ayyyyy okula gıdecem pc basında oturup gıtmeyesım var :) telden cok takıp edemıyorum yaa. sonucu kocaman kocaman yaz ınsallahh mgul hadı beklıyoruz gusel haberlerınıoff çıkmıştır da eşim gidemedi daha yaaa
BENCE KILO VERME ZATEN HAMIS KALINCA YETERINCE ALICAN KILO
SEN BILIRSIN AMA BENCE ICIR HAVUC KURU DENE BENDE COK FAYDALI OLDU OLMASA GELECEK AY KLOMENE BASLARSIN AMMAAA YINEDE SEN DAHA IYSINI BILIRSIN
ARAYIP SORSAN YADA INTERNETDEN BAKSAN .OLDUK YA MERAKTANoff çıkmıştır da eşim gidemedi daha yaaa
benim bu ay gündemim bebek değildi o ikinci sırada 1. sırada kilo vermek vardı
Zaten yemek yediğin için alınmış bir kilo yok sanırım tedavi olunca düzelir diye düşünüyorumdoktor çağırdı ya gel diye yum geliştirici verecek artık klomen mi olur neyse kilo ver demedi aksine pko eğilimi kilo yapar dedi
ay canım gerçekten biri kan verince bende telaşla bekliyorum otomatikmen sen geç okuluna seni alıntılarım benAyyyyy okula gıdecem pc basında oturup gıtmeyesım var :) telden cok takıp edemıyorum yaa. sonucu kocaman kocaman yaz ınsallahh mgul hadı beklıyoruz gusel haberlerını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?