2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

evlat evlattr canım yüreğin yanmasın yeter ki büyüğü küçüğü olmaz.Allah sana da sabır versin. Hakkımızda herşeyin hayirlisi.

heee bebek için yok kız o büyük ya annemden beklemiş aramasını Kayınvalidem sever kendini saydırmayı ben yeteri kadar sayıyorum annem de sayacak yetmiyo kadına offf allahım ya :)

SİZCE KİLO MU VERSEM KÜR UYGULASAM BEBİŞ İÇİN YOKSA KLOMEN Mİ DOKTORA GİDİP ?

Allahim hayırlı evlat versin ablammmm:)
Ben bebek görmüş ama kiz mi oğlan mi anlayamamistim abkacim...:) ama bizimki cimcime çıktı :)
ilk kız annesi olacaksın demek ki Esmam çok şanslısın kız annesi olmak baska birşey gerçekten Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin bize inşaAllah...

SİZCE KİLO MU VERSEM KÜR UYGULASAM BEBİŞ İÇİN YOKSA KLOMEN Mİ DOKTORA GİDİP ?
BENCE KILO VERME ZATEN HAMIS KALINCA YETERINCE ALICAN KILO
SEN BILIRSIN AMA BENCE ICIR HAVUC KURU DENE BENDE COK FAYDALI OLDU OLMASA GELECEK AY KLOMENE BASLARSIN AMMAAA YINEDE SEN DAHA IYSINI BILIRSIN

günaydın hatunlar...

günaydın :):) şimdi deneyimli birine sormam gerek :) ben kimyasaldan sonra kilo aldım ve geciktirici vs kullandım bu sebeple iki aydır 40 günde bir adet oluyorum doktor geçen hafta bana pko eğilimin var dedi şimdiye kadar çok iyi diyordu hepsi eğer adet olmazsan gel adetin 3.günü dedi sanırım yumları erken çatlatmak için ilaç verecek ben kilo verirsem her şeyin düzeleceğine inanıyorum ama şu an 37.günümdeyim bu ay da 40ı bulacak sanırım ne yapıyım dr a gidiyim mi sence deneyimli anne :)

Aaaa ne demek tabii ki kilo ver canım 190 kilo olan biri çocuk yapabilir mi tobe tövbe tövbe kız nereden aklına gelir

doktor çağırdı ya gel diye yum geliştirici verecek artık klomen mi olur neyse kilo ver demedi aksine pko eğilimi kilo yapar dedi

BENCE KILO VERME ZATEN HAMIS KALINCA YETERINCE ALICAN KILO
SEN BILIRSIN AMA BENCE ICIR HAVUC KURU DENE BENDE COK FAYDALI OLDU OLMASA GELECEK AY KLOMENE BASLARSIN AMMAAA YINEDE SEN DAHA IYSINI BILIRSIN

normalde bu ay ilaç etkisinden kurtuldum birazda kiloyu toparlıyorum düzelir dedim ama baksana yine 37 günü buldu bi de kür uygulayınca olur kısmetse ama yum takibim zor o nedenle doktoru istiyorum ama kararsızım

doktor çağırdı ya gel diye yum geliştirici verecek artık klomen mi olur neyse kilo ver demedi aksine pko eğilimi kilo yapar dedi
Zaten yemek yediğin için alınmış bir kilo yok sanırım tedavi olunca düzelir diye düşünüyorum

Ayyyyy okula gıdecem pc basında oturup gıtmeyesım var :) telden cok takıp edemıyorum yaa. sonucu kocaman kocaman yaz ınsallahh mgul hadı beklıyoruz gusel haberlerını
ay canım gerçekten biri kan verince bende telaşla bekliyorum otomatikmen sen geç okuluna seni alıntılarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…