2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

tebrık ederım fıstıkkkkk annesı kadar guzel olur oda darısı bızlere saglıklı gebelıkler olur ınsallh..

git bence canım çünkü her halükarda bakılması gerekiyor yumurtlama durumu nasıl fsh bakılıyor rezervlerine yani.ama düşüncende yanlış değil kilo hormonları etkiler ama dr görünmekte fayda var 3. günü yapılan testler önemli bence...

Zaten yemek yediğin için alınmış bir kilo yok sanırım tedavi olunca düzelir diye düşünüyorum

VAR VAR ÇOK YEDİMM ÇOKKK TATİLDE Bİ AÇILDI MİDE DAHA TUTAMADIM AMA TEDAVİYLEDE ALAKASI VAR BUNUN NORMALDE BÖYLE YEMEYİ SÜREKLİ İSTEYEN İŞTAHI AÇIK BİRİ DEĞİLİM TEDAVİ OLUNCA HORMONLA DÜZELİR BELKİ

peki teşekkür ederim öyleyse dr yolu bizi bekler gidiyimde şu hormonları bi sallayalım

ben adet olduktan sonra maydonoz buharını tekrar yapıcam spermlere yol acmak lazım dımı yahuu

günaydınlar olsun hatunlar..
Hepiniz için hayırlı bir gün olsun hastalıklardan ırak..
Eşim de taş çıktı.. 2 gündür kıvranıyor garibim.. kadın için doğum sancısı neyse, erkek için de taş düşürme aynıymış hatta daha da sancılı geçermiş
Bildiğiniz taş eritme ya da düşürme yöntemleri var mı?

kızlar kasık ağrım var ayak üşümesi ben adet mi göreceğim acaba
Canım her bünyede farklı belirtiler oluyor.. Mesela benim adet zamanımda hiçbir belirti yoktu test yapınca öğrendim hamile olduğumu, ama şuan bel ve kasık ağrım oluyor zaman zaman.. Umarım hamişsin sende :)

ayrıca pko eğilimi neden olur biliyomusun kilo ve düzensiz adet sen zaten uzun süren dönemlerini geciktirmek için ilaç kullandın vücudunu doğal akışına bırakacaktın sadece korunman yeterliydi bence

tebrik ederim taze anneee Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞAALLAH...

GUNAYDIN CANIM AMIN INSALLAH
BELKI KOMIK GELE BILIR AMA ATA BININCE TAS DUSER DERLER
BENIM AMCAMDA DA VARDI TAS OLUYORDU ATA BINEREK DUSURDU TASINI

Günaydın canım
Eşine çoookkk geçmiş olsun inşallah bir an önce düşürür de taşı rahatlar evt çok zormuş düşünsene incecik bir kanaldan taşı düşürmeye çalışıyor, Allah yardımcısı olsun.. Meyan kökü şerbeti çok yardımcı olur düşürmesi için en azından bitkisel bir yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…