- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
tebrık ederım fıstıkkkkkcanıııııım çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinkan da görene kadar değilim kanda görmem lazımkasık ağrım ayak üşümem yoğun olunca sivilcelenmeler korkuyorum ama normalde 36.2 ile regl oluyordum son iki aydır bugün 36.9
koşu bandı sipariş edecez biz tatlım her türlü bacak inceltmeyi kafamakoydum benim sorunum o çünküsenin kilon yoktu ki ayva göbeği eritmek gibi bi şey senin :) olsun bebiş geliyor artık boşverr kiloları :) çok boşverme tabi:)
dur duuur daha erken tubam bekleyelim kan sonucuna göre artık hayırlısı olsuntebrık ederım fıstıkkkkkannesı kadar guzel olur oda darısı bızlere saglıklı gebelıkler olur ınsallh..
git bence canım çünkü her halükarda bakılması gerekiyor yumurtlama durumu nasıl fsh bakılıyor rezervlerine yani.ama düşüncende yanlış değil kilo hormonları etkiler ama dr görünmekte fayda var 3. günü yapılan testler önemli bence...günaydın :):) şimdi deneyimli birine sormam gerek :) ben kimyasaldan sonra kilo aldım ve geciktirici vs kullandım bu sebeple iki aydır 40 günde bir adet oluyorum doktor geçen hafta bana pko eğilimin var dedi şimdiye kadar çok iyi diyordu hepsieğer adet olmazsan gel adetin 3.günü dedi sanırım yumları erken çatlatmak için ilaç verecek ben kilo verirsem her şeyin düzeleceğine inanıyorum ama şu an 37.günümdeyim bu ay da 40ı bulacak sanırım ne yapıyım dr a gidiyim mi sence deneyimli anne :)
Zaten yemek yediğin için alınmış bir kilo yok sanırım tedavi olunca düzelir diye düşünüyorum
koşu bandı sipariş edecez biz tatlım her türlü bacak inceltmeyi kafamakoydum benim sorunum o çünkü
Her zaman dua ediyorum canım hepimiz için :) Allah gönlünüze göre hayırlısıyla versin bebişinizi..canim hamis duasida bekliyorum sizin duaniz bizim gibi bebis isteyenlere insallah rabbimiz kabul ederrr
git bence canım çünkü her halükarda bakılması gerekiyor yumurtlama durumu nasıl fsh bakılıyor rezervlerine yani.ama düşüncende yanlış değil kilo hormonları etkiler ama dr görünmekte fayda var 3. günü yapılan testler önemli bence...
ben adet olduktan sonra maydonoz buharını tekrar yapıcam spermlere yol acmak lazım dımı yahuuenfeksiyona maydonoz iyi geliyor vicks yerine maydonoz buharı yap kuzum bi litre suya bi demet maydonoz....devam ediyor ever lekelenmem geldi yarın sökülürüm aslında doktora gidip baktıracaktım kiste ama vazgeçtim bir ay daha kullanıcam hap...ben kaçtım balım iyi geceler
Ohh maşallah ona bugünleri özlersin doğduğunda :) Öpüyorum sizihe ya ablacim kaldi 20 haftamiz Allah kismet ederse:)Atiyor abla gece bazen bi anda geliyor korkuyorumama heppp olsun cok guzel biseyyyy
Şu dakikalarda doktora gitmiş olman gerek umarım istediğin sonuçla çıkarsın :)Ins cnm randevum 10.50 ins hersey yolunda gider dua et lutfen
Canım her bünyede farklı belirtiler oluyor.. Mesela benim adet zamanımda hiçbir belirti yoktu test yapınca öğrendim hamile olduğumu, ama şuan bel ve kasık ağrım oluyor zaman zaman.. Umarım hamişsin sende :)kızlar kasık ağrım var ayak üşümesi ben adet mi göreceğim acaba
ayrıca pko eğilimi neden olur biliyomusun kilo ve düzensiz adet sen zaten uzun süren dönemlerini geciktirmek için ilaç kullandın vücudunu doğal akışına bırakacaktın sadece korunman yeterliydi bencegit bence canım çünkü her halükarda bakılması gerekiyor yumurtlama durumu nasıl fsh bakılıyor rezervlerine yani.ama düşüncende yanlış değil kilo hormonları etkiler ama dr görünmekte fayda var 3. günü yapılan testler önemli bence...
Bidakikaa.. ablacım.. Bebiş mi geliyor.. MaaşAllahOhh maşallah ona bugünleri özlersin doğduğunda :) Öpüyorum sizi
canim merak ettim lutfennnbenim taktiğim ayrı bende ilk kez denedim tutmuşsa paylaşacağım utanarak azcık
tebrik ederim taze anneee Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞAALLAH...Canım her bünyede farklı belirtiler oluyor.. Mesela benim adet zamanımda hiçbir belirti yoktu test yapınca öğrendim hamile olduğumu, ama şuan bel ve kasık ağrım oluyor zaman zaman.. Umarım hamişsin sende :)
GUNAYDIN CANIM AMIN INSALLAHgünaydınlar olsun hatunlar..
Hepiniz için hayırlı bir gün olsun hastalıklardan ırak..
Eşim de taş çıktı.. 2 gündür kıvranıyor garibim.. kadın için doğum sancısı neyse, erkek için de taş düşürme aynıymış hatta daha da sancılı geçermiş
Bildiğiniz taş eritme ya da düşürme yöntemleri var mı?
Günaydın canımgünaydınlar olsun hatunlar..
Hepiniz için hayırlı bir gün olsun hastalıklardan ırak..
Eşim de taş çıktı.. 2 gündür kıvranıyor garibim.. kadın için doğum sancısı neyse, erkek için de taş düşürme aynıymış hatta daha da sancılı geçermiş
Bildiğiniz taş eritme ya da düşürme yöntemleri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?