Tşk ederimmmm bende senin gibi üçlicem inşallah çocukları :) Senin nasıl gidiyor ?tebrik ederim taze anneee Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞAALLAH...
Ya canim bende cok cektim ev yogurdunun ustunde toplanan suyu maydanoz suyu bunlar cok iyi gelir ama cok icmesi lazim ama bana en cok doktorun onerdigi bi su ise yaramisti igrenc bi suydu gunde 40 bardak icerdim 7 gun boyunca Allah yardimcisi olsun cok zordurgünaydınlar olsun hatunlar..
Hepiniz için hayırlı bir gün olsun hastalıklardan ırak..
Eşim de taş çıktı.. 2 gündür kıvranıyor garibim.. kadın için doğum sancısı neyse, erkek için de taş düşürme aynıymış hatta daha da sancılı geçermiş
Bildiğiniz taş eritme ya da düşürme yöntemleri var mı?
canim biliyorum hepizde hepimize dua ediyoruz iste sabirsizliktan ne yapsam bilemiyorumm canim insallah bebislerimiz olurda burda buyuturuzzzHer zaman dua ediyorum canım hepimiz için :) Allah gönlünüze göre hayırlısıyla versin bebişinizi..
Evet canım çok yeni daha bugün 5 hafta bitiyor hayırlısıylaBidakikaa.. ablacım.. Bebiş mi geliyor.. MaaşAllahne güzel bir haber bu böyle.. Çok sevindim, Rabbim güzel bir hamilelik versin.. :)
dur duuur daha erken tubam bekleyelim kan sonucuna göre artık hayırlısı olsuninş hepimiz olcaz anne hayırlısıyla [/QUOT
kan testıyle de saglamlaşstırırsın ınşşallah degerın de yuksek cıkarrabbım hayalkırıklıgı yasatmasın hıc
Tşk ederimmmm bende senin gibi üçlicem inşallah çocukları :) Senin nasıl gidiyor ?
Kızlar kafanıza taktıkça süreci uzatıyorsunuz bence.. Eğer bebişin geleceği varsa zaten geliyor siz ne yapsanız, ne kadar sabırsızlansanız boş ( Tabi hamilelik için herhangi bir engel yoksa) Kızmayın bana ama gerçekten böylecanim biliyorum hepizde hepimize dua ediyoruz iste sabirsizliktan ne yapsam bilemiyorumm canim insallah bebislerimiz olurda burda buyuturuzzz
Soyle bence onlar belli etmiyir ama bizden fazla istiyorlarinşallah gerçeğide nasip olur bende adet olmadım dedim eşim diyo belki bebiş konmuştur yok diyorum nerden biliyorsun diyo diyemiyorum ki kanda gördüm
İnşallaaahhhh bu ay şükür liste iyi gidiyor, gün gelircanim biliyorum hepizde hepimize dua ediyoruz iste sabirsizliktan ne yapsam bilemiyorumm canim insallah bebislerimiz olurda burda buyuturuzzz
Çok geçmiş olsun canım yaa neymiş peki sebebi? Ağır bir iş mi yaptın yada ilişki falan?BİR HAFTA ÖNCE ÇOK KÖTÜYDÜM 2 GÜN ÇOK FAZLA MİKTARDA KANAMA GEÇİRDİM İLAÇLAR İĞNELER KULLANDIM BOL BOL UZANDIM ALLAHA ŞÜKÜR ŞU AN İYİYİM P.TESİ KONTROLDE ÇOK İYİ DEDİ DOKTOR İNŞAALLAH HEP BÖYLE GİDER :)
Zıplamak ya da ip atlamak ta iyi gelir demişler.. at ı bulmak zor olabilir ama bir ip aynı sonucu verebilir.. Sağol canım.GUNAYDIN CANIM AMIN INSALLAH
BELKI KOMIK GELE BILIR AMA ATA BININCE TAS DUSER DERLER
BENIM AMCAMDA DA VARDI TAS OLUYORDU ATA BINEREK DUSURDU TASINI
sağolasun canım. inşaallah çok uzun sürmeden atlatır.. Onu gördükçe eskiden regl dönemlerimde çektiğim ağrılar geliyor aklıma.. Çok feciydi.. ki onun ki daha da fazladırGünaydın canım
Eşine çoookkk geçmiş olsun inşallah bir an önce düşürür de taşı rahatlar evt çok zormuş düşünsene incecik bir kanaldan taşı düşürmeye çalışıyor, Allah yardımcısı olsun.. Meyan kökü şerbeti çok yardımcı olur düşürmesi için en azından bitkisel bir yöntem
Yok canim ya regl saatim sasmazda hala gelmedi bakalim ne olacakkan mı verdin tatlım sen
günaydınlar olsun hatunlar..
Eşim de taş çıktı.. 2 gündür kıvranıyor garibim.. kadın için doğum sancısı neyse, erkek için de taş düşürme aynıymış hatta daha da sancılı geçermiş
Sağolasın canım.. sabah aç karnına ev yoğurdu suyundan verdim ; bir çay bardağı bile içemedi ama yapacak bişey yok.. içecek artık.. maydanoz suyunu da mı aç karnına içmesi lazım acaba?Ya canim bende cok cektim ev yogurdunun ustunde toplanan suyu maydanoz suyu bunlar cok iyi gelir ama cok icmesi lazim ama bana en cok doktorun onerdigi bi su ise yaramisti igrenc bi suydu gunde 40 bardak icerdim 7 gun boyunca Allah yardimcisi olsun cok zordur
Çok geçmiş olsun canım yaa neymiş peki sebebi? Ağır bir iş mi yaptın yada ilişki falan?
geçmiş olsun canım.. bir daha olmaz inşaAllah öyle bir sorunun.. intenette gördüm bende.. emin olamamıştım.. aktarda satılıyor mu? o zamn bunu da ekliyorum listeme.. birkaç yerde daha okudum iyi geliyormuş.. sağol canım..CANIM BENDE DE VARDI BENİM EŞİM BAYAĞI ARAŞTIRMIŞTI AKTARLARDA GİLABURU ÖZÜ VAR ONDAN İÇSİN BOL BOL İŞE YARIYOR
ayyyy nelerrr duyuyoruzzzzz ayyy hamişmisinn senn hadi koşş koşş kan testineee hadi bakalıkızlar çok heyecanlıyım nasıl diyeceğim koltuğa yapışıp kaldım kocamda inanmaz kan testi olmadan ama ateşim ani yükseldi bat günümdetest yaptım silik çizgi iki ayrı testte şimdi ben bugün kan vereceğim bakalım haa bi de dün biraz sulu açık kahve akıntım gelid kesin regl olcam dedim bi daha gelmedi
Ahh çok geçmiş olsun aslında tecrübelisin bilmen gerek hadi çocukları mecburen götürüyorsundur ama koşu bandı ne oluyor hııı kızıcam bakBENİM EVDE KOŞU BANDI VAR ONLA YÜRÜYÜŞ YAPIYORDUM HEMDE ÇOCUKLARLA OKULA GİDİP GELİRKEN ÇOK YÜRÜYORDUM SANIRIM ONDAN OLMUŞ KESE ETRAFINDA OLMUŞ KANAMA...
günaydınlar olsun hatunlar..
geçmiş olsun canım.. bir daha olmaz inşaAllah öyle bir sorunun.. intenette gördüm bende.. emin olamamıştım.. aktarda satılıyor mu? o zamn bunu da ekliyorum listeme.. birkaç yerde daha okudum iyi geliyormuş.. sağol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?