2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ya canim bende cok cektim ev yogurdunun ustunde toplanan suyu maydanoz suyu bunlar cok iyi gelir ama cok icmesi lazim ama bana en cok doktorun onerdigi bi su ise yaramisti igrenc bi suydu gunde 40 bardak icerdim 7 gun boyunca Allah yardimcisi olsun cok zordur

Tşk ederimmmm bende senin gibi üçlicem inşallah çocukları :) Senin nasıl gidiyor ?

BİR HAFTA ÖNCE ÇOK KÖTÜYDÜM 2 GÜN ÇOK FAZLA MİKTARDA KANAMA GEÇİRDİM İLAÇLAR İĞNELER KULLANDIM BOL BOL UZANDIM ALLAHA ŞÜKÜR ŞU AN İYİYİM P.TESİ KONTROLDE ÇOK İYİ DEDİ DOKTOR İNŞAALLAH HEP BÖYLE GİDER :)

canim biliyorum hepizde hepimize dua ediyoruz iste sabirsizliktan ne yapsam bilemiyorumm canim insallah bebislerimiz olurda burda buyuturuzzz
Kızlar kafanıza taktıkça süreci uzatıyorsunuz bence.. Eğer bebişin geleceği varsa zaten geliyor siz ne yapsanız, ne kadar sabırsızlansanız boş ( Tabi hamilelik için herhangi bir engel yoksa) Kızmayın bana ama gerçekten böyle

canim biliyorum hepizde hepimize dua ediyoruz iste sabirsizliktan ne yapsam bilemiyorumm canim insallah bebislerimiz olurda burda buyuturuzzz
İnşallaaahhhh bu ay şükür liste iyi gidiyor, gün gelir Mogami nin listesinde hepimizin isminin karşısında hamiş yaar umarım

Çok geçmiş olsun canım yaa neymiş peki sebebi? Ağır bir iş mi yaptın yada ilişki falan?

GUNAYDIN CANIM AMIN INSALLAH
BELKI KOMIK GELE BILIR AMA ATA BININCE TAS DUSER DERLER
BENIM AMCAMDA DA VARDI TAS OLUYORDU ATA BINEREK DUSURDU TASINI
Zıplamak ya da ip atlamak ta iyi gelir demişler.. at ı bulmak zor olabilir ama bir ip aynı sonucu verebilir.. Sağol canım.

sağolasun canım. inşaallah çok uzun sürmeden atlatır.. Onu gördükçe eskiden regl dönemlerimde çektiğim ağrılar geliyor aklıma.. Çok feciydi.. ki onun ki daha da fazladır meyan kökü aklımda olsun.. bu akşam aktar a gidicem.. bir sorarım.. :)

CANIM BENDE DE VARDI BENİM EŞİM BAYAĞI ARAŞTIRMIŞTI AKTARLARDA GİLABURU ÖZÜ VAR ONDAN İÇSİN BOL BOL İŞE YARIYOR

Sağolasın canım.. sabah aç karnına ev yoğurdu suyundan verdim ; bir çay bardağı bile içemedi ama yapacak bişey yok.. içecek artık.. maydanoz suyunu da mı aç karnına içmesi lazım acaba?
Acaba önerdiği su neydi

Çok geçmiş olsun canım yaa neymiş peki sebebi? Ağır bir iş mi yaptın yada ilişki falan?

BENİM EVDE KOŞU BANDI VAR ONLA YÜRÜYÜŞ YAPIYORDUM HEMDE ÇOCUKLARLA OKULA GİDİP GELİRKEN ÇOK YÜRÜYORDUM SANIRIM ONDAN OLMUŞ KESE ETRAFINDA OLMUŞ KANAMA...

CANIM BENDE DE VARDI BENİM EŞİM BAYAĞI ARAŞTIRMIŞTI AKTARLARDA GİLABURU ÖZÜ VAR ONDAN İÇSİN BOL BOL İŞE YARIYOR
geçmiş olsun canım.. bir daha olmaz inşaAllah öyle bir sorunun.. intenette gördüm bende.. emin olamamıştım.. aktarda satılıyor mu? o zamn bunu da ekliyorum listeme.. birkaç yerde daha okudum iyi geliyormuş.. sağol canım..

ayyyy nelerrr duyuyoruzzzzz ayyy hamişmisinn senn hadi koşş koşş kan testineee hadi bakalı

BENİM EVDE KOŞU BANDI VAR ONLA YÜRÜYÜŞ YAPIYORDUM HEMDE ÇOCUKLARLA OKULA GİDİP GELİRKEN ÇOK YÜRÜYORDUM SANIRIM ONDAN OLMUŞ KESE ETRAFINDA OLMUŞ KANAMA...
Ahh çok geçmiş olsun aslında tecrübelisin bilmen gerek hadi çocukları mecburen götürüyorsundur ama koşu bandı ne oluyor hııı kızıcam bak Dikkat et bu aylar çookk önemli yorma kendini de bebişi de

canımm çok geçmiş olsun rabbim başka dert vermesin taş çok zormuş bende duydum ama ünideyken bahane edip bira içiyordu erkekler taş varmış tualete çıkacaakmış diye :) benim bildiğim bir yöntem yok malesef inşallah kırdırmaya vs grek kalmadan düşer giderler

TEŞEKKÜRLER CANIM EVET AKTARLARDA SATILIYOR EŞİM O DÖNEM ÇOK ARAŞTIRMIŞTI KAYNIMDA UZMAN DAHİLİYECİ O DA ÖNERMİŞTİ BOL BOL TÜKETSİN RAHAT ATMASINI SAĞLIYOR KAN ŞEKERİNE FALANDA İYİ GELİYOR AYRICA ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…