2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar rüyamda hamile olduğumu gördüm :) idrar testi yapıyordum çift çizgi çıkıyordu hatta eşim bir daha yapayım diye ikinci bir test alıyordu oda çift çıkıyordu hemde en belirgininden kıpkırmızı iki çizgi.sonrasında ailelerimize sürprizli söylemek için plan yapıyorduk herkes şok oluyordu çok seviniyorlardıı :) umarım gerçek olurrrrr :)

BEN BEDEN EĞİTİMİ MEZUNUYUM SPOR YAPMADAN DURAMIYORUM Kİİ ALIŞKANLIK OLUYOR BİR SÜRE SONRA HEM İKİNCİ KIZIMDAN SONRA ÇOK KİLO ALMIŞTIM ÇOK ZOR VERDİM KİLOLARI KAFAYA TAKINCA TEKRAR ALIRIM KORKUSU İŞTE...AMA BANA İYİ BİR DERS OLDU

Pilates yap illa da spor istiyorsan :) Ders olmuştur muhakkak başka birşey demeye gerek yok, kafana takma doğumdan sonra 3 çocukla bak nasıl veriyorsun kiloları

Canim doktor beni hatay erzinde bir kaplicaya yonlendirmisti bu kaplicalar bir kac yerde daha var sabah ezaninda gider 10 bardak icerdim taki aksama kadar 40 bardagi tamamlardim ve cok kosardim icitikten sonra

RABBİM İNŞAALLAH SANADA VERİR ŞÖYLE EN YUMUK ELLİSİN DEN BİR BEBİŞŞŞ.

İnşallah rüyan gerçek olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…