Ahh çok geçmiş olsun aslında tecrübelisin bilmen gerek hadi çocukları mecburen götürüyorsundur ama koşu bandı ne oluyor hııı kızıcam bakDikkat et bu aylar çookk önemli yorma kendini de bebişi de
Canim doktor beni hatay erzinde bir kaplicaya yonlendirmisti bu kaplicalar bir kac yerde daha var sabah ezaninda gider 10 bardak icerdim taki aksama kadar 40 bardagi tamamlardim ve cok kosardim icitikten sonraSağolasın canım.. sabah aç karnına ev yoğurdu suyundan verdim ; bir çay bardağı bile içemedi ama yapacak bişey yok.. içecek artık.. maydanoz suyunu da mı aç karnına içmesi lazım acaba?
Acaba önerdiği su neydi
Şu dakikalarda doktora gitmiş olman gerek umarım istediğin sonuçla çıkarsın :)
bende tam regl belirtisi var tatlımCanım her bünyede farklı belirtiler oluyor.. Mesela benim adet zamanımda hiçbir belirti yoktu test yapınca öğrendim hamile olduğumu, ama şuan bel ve kasık ağrım oluyor zaman zaman.. Umarım hamişsin sende :)
Soyle bence onlar belli etmiyir ama bizden fazla istiyorlar
kızlar rüyamda hamile olduğumu gördüm :) idrar testi yapıyordum çift çizgi çıkıyordu hatta eşim bir daha yapayım diye ikinci bir test alıyordu oda çift çıkıyordu hemde en belirgininden kıpkırmızı iki çizgi.sonrasında ailelerimize sürprizli söylemek için plan yapıyorduk herkes şok oluyordu çok seviniyorlardıı :) umarım gerçek olurrrrr :)
azcık sabıroff kızlar sonuçlar saat 2 de çıkcakmış dedi kocam
Tmm sende biraz daha sabret :)Off daha giremedim doktora kalabalikmis bugun sinir oldum bekliyorum
ben kullanacağım kararlıyım :) onun sesinden ne olur ki boşver az çıkar bencehmm anladım bende koşu bandı istiyorum ama çok ses yapar mı evde tıp tıp tıp bilemedim :)
İnşallah rüyan gerçek olur :)kızlar rüyamda hamile olduğumu gördüm :) idrar testi yapıyordum çift çizgi çıkıyordu hatta eşim bir daha yapayım diye ikinci bir test alıyordu oda çift çıkıyordu hemde en belirgininden kıpkırmızı iki çizgi.sonrasında ailelerimize sürprizli söylemek için plan yapıyorduk herkes şok oluyordu çok seviniyorlardıı :) umarım gerçek olurrrrr :)
HEHEH :) :) HAKLISIN GERÇEKTEN SPOR YAPMAYA GEREK KALMAYACAK ANAMI Bİ GÜZEL AĞLATACAKLAR :)Pilates yap illa da spor istiyorsan :) Ders olmuştur muhakkak başka birşey demeye gerek yok, kafana takma doğumdan sonra 3 çocukla bak nasıl veriyorsun kiloları
off kızlar sonuçlar saat 2 de çıkcakmış dedi kocam
inş kaygılım ya da hayırlısı olsunyaa niye böyleler tüh neyse haberler güzel olsunda geç olsun :)
ben kullanacağım kararlıyım :) onun sesinden ne olur ki boşver az çıkar bence
Kiz sonucun cikinca alintilarmisin ben disari cikip birazcik bebek magazasi geziniyim belki biseyler alirimben kullanacağım kararlıyım :) onun sesinden ne olur ki boşver az çıkar bence
benim boş odam var alt katımdaki bayanda kullanmıyor o odayı bence sıkıntı olmaz ama bilememBENİM KOMŞULAR ŞİKAYETÇİLER BU KONUDA :)
tatmam elifim tab kiKiz sonucun cikinca alintilarmisin ben disari cikip birazcik bebek magazasi geziniyim belki biseyler alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?