BIRAK ALT KOMŞUMU ONUN ALTINDAKİ BİLE ÇOK SÖYLENİYOR AMA BEN UMURSAMIYORUMbenim boş odam var alt katımdaki bayanda kullanmıyor o odayı bence sıkıntı olmaz ama bilemem
benim boş odam var alt katımdaki bayanda kullanmıyor o odayı bence sıkıntı olmaz ama bilemem
Amin canım.. Bira özünün böbrekleri temizlediğini bende duydum.. ama alkol kullanmıyoruz.. Sağolasın ama..canımmçok geçmiş olsun rabbim başka dert vermesin taş çok zormuş bende duydum ama ünideyken bahane edip bira içiyordu erkekler taş varmış tualete çıkacaakmış diye :) benim bildiğim bir yöntem yok malesef inşallah kırdırmaya vs grek kalmadan düşer giderler
Nolucak halimiz bilmiyorum yuce rabbim insallah bekletmez bizleriEvet bizden fazla istiyorlar yok diyemem günüm geçmemişti o zaman diyecek niye erkenden gidiyorsun neyde adet gelince derimdr a gidicem zaten
Amin canım.. Bira özünün böbrekleri temizlediğini bende duydum.. ama alkol kullanmıyoruz.. Sağolasın ama..
inşaAllh kırdırma operasyonuna gerek kalmadan doğal yollardan atarız canım.. allah razı olsun :)
Nolucak halimiz bilmiyorum yuce rabbim insallah bekletmez bizleri
Çok sağol canım.. Allah razı olsun.. inşaallah aktarda bulurum :) kaynatarak suyunu mu içmesi lazım peki? yoksa direkt yemesi mi? biraz fazla soru sordum kusura bakmayasınTEŞEKKÜRLER CANIM EVET AKTARLARDA SATILIYOR EŞİM O DÖNEM ÇOK ARAŞTIRMIŞTI KAYNIMDA UZMAN DAHİLİYECİ O DA ÖNERMİŞTİ BOL BOL TÜKETSİN RAHAT ATMASINI SAĞLIYOR KAN ŞEKERİNE FALANDA İYİ GELİYOR AYRICA ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
Anlatayım canım. Anaokulu öğretmenliği yaptığım için kullandığım malzemelerde zorlanmadım. Öncelikle 10 adet kırmızı balon aldım. Normalde uçan balonlarla yapılıyo amabunu bulmak yada helyum gazı bulmak zor bu yüzden normal balonların ucuna çekilmiş ffotoğraflarımızın uc kısımlarını delgeçle delerek. Balonların şişen yerlerine ip bağlayıp uçlarına o resimleri bağladım. Sonrada onları yemek masamızın üstünü dolduracak şekilde tavana çifttaraflı bantla yapıstırdım. Üşenmeden yaptım bunu. Peşindenmis gibi yemek hazırladım mum ışığında. BBide sevdiğim bi arkadaşıma mutlu ol doğum gününde die şarkıyla (bu sarkı 2007 nin en güzel doğum günü şarkısı seçilmiş) slayt hazırlattım. Düğünde dans ettiğimiz müziğide peşinden çaldırdım. Orta sehpayada renkli akik taşlarından başharflerimizi yazdım. Orayada mumlar koydum. Ne bide hem yemek masasına hemde orta sehpaya büyüklü küçüklü kestiğim kırmızı fon kartonundan kalpler yapıp serpiştirdim. Hediyesini de koydum köşeye. İćinede duygusal bir mektup yazdım. Yemeklerimizin yerken önümüzde sarkan resinlerimizi izledik. Çokgüzeldi ggerçekten. Kız bunları hazırlarken bu kadar yorulmamıştım yazmak yordu ya beni :)
Çok sağol canım.. Allah razı olsun.. inşaallah aktarda bulurum :) kaynatarak suyunu mu içmesi lazım peki? yoksa direkt yemesi mi? biraz fazla soru sordum kusura bakmayasın
paylaşsın o da 9 ay kiracı olmuş olacak bende napalımAYRICA O BOŞ ODA BEBİŞİN ODASI OLCAK LÜTFEN AMAA...
eğer haftasonuna kendini iyi hissederse, Sakarya daki kaplıcaya gidip, sıcak sudan yararlansın istiyorum.. sıcak suya oturunca kaslar gevşiyormuş, daha rahat atarmış..Canim doktor beni hatay erzinde bir kaplicaya yonlendirmisti bu kaplicalar bir kac yerde daha var sabah ezaninda gider 10 bardak icerdim taki aksama kadar 40 bardagi tamamlardim ve cok kosardim icitikten sonra
AYY ALEMSİN SENDE :)paylaşsın o da 9 ay kiracı olmuş olacak bende napalım
hahahayok canım ben onu ciddi yazmadım yani iyi geliyor diye sürekli alkol alınır mı :):) maydonoz suyu demişler bende bitkilerden yanayım bitkilerle ilgili tavsiyeleri uygulayabilirsin inşallah tez zamanda şifa olur :)
oo süpermiş.. o zaman alıyorum akşam.. Rabbim kimseye şifasız hastalık vermesin.. :)YOK CANIM OLUR MU İSTEDİĞİN KADAR SOR BEN HAZIR ALIYODUM AMA MEYVESİNİ ALIP KAYNATABİLİRSİNDE HAZIR DA SATILIYOR ŞİŞEDE
Sende mi kan verdin bugün?inşallah secidom sen yarında bir test yap:) bende kanı gittim erkenden verdim keşke biraz daha umutla bekleseydim bari yarın öbrügün öğrenseydim
AYY ALEMSİN SENDE :)
geldi i kırmızılar tatlım ?Evet bizden fazla istiyorlar yok diyemem günüm geçmemişti o zaman diyecek niye erkenden gidiyorsun neyde adet gelince derimdr a gidicem zaten
hahahakaygılım aslında şuan ben kaygılıyım bende bitkilerden yanayım, zaten ilaç dediğimiz haplarıda ilaçlardan yapıyıorlar ama birsürü katkıyla beraber maalesef
oo süpermiş.. o zaman alıyorum akşam.. Rabbim kimseye şifasız hastalık vermesin.. :)
Sende mi kan verdin bugün?
Calsma gun asiri devam zaten Net olarak batimi da bilmiyorum beklemede calismada arada biseyim:)Sanki 10. Gun yum. Olmus gibi tatlim ama bazi aylar iki defa yumurtlama yada gwc yumurtlama da olabiliyor. Mesela benim gecen ay adet olmayi beklwdigim gun yum. Olmustu.O yuzden adet duzeni de biraz bozuksa 2-3 gunde bir calismalara devam edin yine derim.
Hem güldüm hemde duygulandım yazdıklarına malum bende 3. çocuğu bekliyorum :) Büyük oğlum 14 yaşına girdi şurda birkaç sene sonra üniversiteye gidecek nasip olursa ayyy ben naparım onlar olmadan diye düşündüm bir an (sayende)Asıl sen alemsinn bu hayatta 3 çocuklu bir kadın oluyorsunn ne zorr anamm anammama çok güzel bi dur oğlum kızım sen yapma bari ablana şunu ver oğlumm dinlesene beni bırak ablanla uğraşmayı anne benim defterimi karalıyoo şimdi gelirsem oraya kızım sen niye tv izliyorsun kardeşine bile demiyorum dersini yapsana hayal ediyorum o halleri :) evde bi kıpır kıpır hareketler ahh yıllar sonra 3 ü evlenince sessiz gelir ev :):) kısmet allah nasip ederse ne güzel kalabalık aile olacaksınız rabbim bereketini versin sağlığınız daim olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?