2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amin canım.. Bira özünün böbrekleri temizlediğini bende duydum.. ama alkol kullanmıyoruz.. Sağolasın ama..
inşaAllh kırdırma operasyonuna gerek kalmadan doğal yollardan atarız canım.. allah razı olsun :)

yok canım ben onu ciddi yazmadım yani iyi geliyor diye sürekli alkol alınır mı :):) maydonoz suyu demişler bende bitkilerden yanayım bitkilerle ilgili tavsiyeleri uygulayabilirsin inşallah tez zamanda şifa olur :)

Çok sağol canım.. Allah razı olsun.. inşaallah aktarda bulurum :) kaynatarak suyunu mu içmesi lazım peki? yoksa direkt yemesi mi? biraz fazla soru sordum kusura bakmayasın

ayyyy gözümde canlandırdım da harika olmuş yaa rüya gibiii zahmet oldu cnm tşk ederimm

Çok sağol canım.. Allah razı olsun.. inşaallah aktarda bulurum :) kaynatarak suyunu mu içmesi lazım peki? yoksa direkt yemesi mi? biraz fazla soru sordum kusura bakmayasın

YOK CANIM OLUR MU İSTEDİĞİN KADAR SOR BEN HAZIR ALIYODUM AMA MEYVESİNİ ALIP KAYNATABİLİRSİNDE HAZIR DA SATILIYOR ŞİŞEDE

Canim doktor beni hatay erzinde bir kaplicaya yonlendirmisti bu kaplicalar bir kac yerde daha var sabah ezaninda gider 10 bardak icerdim taki aksama kadar 40 bardagi tamamlardim ve cok kosardim icitikten sonra
eğer haftasonuna kendini iyi hissederse, Sakarya daki kaplıcaya gidip, sıcak sudan yararlansın istiyorum.. sıcak suya oturunca kaslar gevşiyormuş, daha rahat atarmış..

yok canım ben onu ciddi yazmadım yani iyi geliyor diye sürekli alkol alınır mı :):) maydonoz suyu demişler bende bitkilerden yanayım bitkilerle ilgili tavsiyeleri uygulayabilirsin inşallah tez zamanda şifa olur :)
hahaha kaygılım aslında şuan ben kaygılıyım bende bitkilerden yanayım, zaten ilaç dediğimiz haplarıda ilaçlardan yapıyıorlar ama birsürü katkıyla beraber maalesef
YOK CANIM OLUR MU İSTEDİĞİN KADAR SOR BEN HAZIR ALIYODUM AMA MEYVESİNİ ALIP KAYNATABİLİRSİNDE HAZIR DA SATILIYOR ŞİŞEDE
oo süpermiş.. o zaman alıyorum akşam.. Rabbim kimseye şifasız hastalık vermesin.. :)

AYY ALEMSİN SENDE :)

Asıl sen alemsinn bu hayatta 3 çocuklu bir kadın oluyorsunn ne zorr anamm anamm ama çok güzel bi dur oğlum kızım sen yapma bari ablana şunu ver oğlumm dinlesene beni bırak ablanla uğraşmayı anne benim defterimi karalıyoo şimdi gelirsem oraya kızım sen niye tv izliyorsun kardeşine bile demiyorum dersini yapsana hayal ediyorum o halleri :) evde bi kıpır kıpır hareketler ahh yıllar sonra 3 ü evlenince sessiz gelir ev :):) kısmet allah nasip ederse ne güzel kalabalık aile olacaksınız rabbim bereketini versin sağlığınız daim olsun :)

kaygılanma evet zor bir hastalık ama rabbim bu kadarıyla bıraksın buna da şükür dermansız dert değil içir bitkisel bak olmadı dr farklı yöntemler uygular :)

Calsma gun asiri devam zaten Net olarak batimi da bilmiyorum beklemede calismada arada biseyim:)

Hem güldüm hemde duygulandım yazdıklarına malum bende 3. çocuğu bekliyorum :) Büyük oğlum 14 yaşına girdi şurda birkaç sene sonra üniversiteye gidecek nasip olursa ayyy ben naparım onlar olmadan diye düşündüm bir an (sayende) Çok büyük sıkıntılarda büyüttüm ben oğullarımı Allahım bir daha yaşatmasın, umarım gelecek olan bebeğim rahat içinde huzurla büyür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…