- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
bir kadının en güzel yaşı derler 30 lara tadını çıkarKız benden iş çıkmaz uyuz kadının tekiyim ben.37 lik kadınım :))))
tatlım 15 i daha koyu normalde resim farkı olabilir ama yumoş işi bitmiş midir artık çalışma istemiyorum da sıkıldımbnce 14. gün yumurtlamışsın
tatlım soğan kürü iltihap sorununu, kiste ;incir yumurta geliştirmesine yarıyor :)Kızlar soğan kürü incir kürü ne?
tatlım soğan kürü iltihap sorununu, kiste ;incir yumurta geliştirmesine yarıyor :)
bu da ateşşş
evet kafam karıştı iki kere yumurtlanır mı hanifeo zaman 15 i koyuysa 15 inde yumurtlamıssındır 14 ü ayın kaçı oluyo ?
sana tavsiyem yumurtlamadan snra bir hafta günaşırı çalışman hem baksana seninki sanki yine koyulasmaya geçmiş böylece garanti olur.
evet kafam karıştı iki kere yumurtlanır mı hanifebu arada hoşgeldin
ya canım o ovulsyon testinin içinden çıkan kağıtta t c den daha koyu olması lazım diyor pozitif için seninkilerde pozitif yokkitatlım 15 i daha koyu normalde resim farkı olabilir ama yumoş işi bitmiş midir artık çalışma istemiyorum da sıkıldım
Hosgeldin tatlim insallah yeni topigimiz ugur getirirMerhaba kızlar nasılsınız ? diğer ilk topiğe baktım meğer buraya taşınmışız beni bilen tanıyanlar vardır.
bu arada yeni simalar görüyorum
ne var ne yok bakalım ?
17 si tatlımhoşbuldukk canım.
sen yinede günaşaırı birkaç gün devam et bn geçen ay ovulasyon testi kullandm bayrama da denk geldi yumurtlamam. Yumurtladıktan snra bir gün çalısabildim pişman oldum keske birkaç gün daha dişimi sıksaydm diyorum
bu arada benimde bugün yarın yumurtlama günüm. Batlarımız yakın galiba seninle. Batın ne zaman ?
bende pozitife yakın oluyor tatlım aynı koyulukta olmuyor hiçya canım o ovulsyon testinin içinden çıkan kağıtta t c den daha koyu olması lazım diyor pozitif için seninkilerde pozitif yokki
onu yapamadım sıvı aldım azcık ama wuslt benim en koyusu 15. gün olduğu gibi oluyor daha öncede yaptım bu testiTatlim daha koyulasmamis testin saat kacta yapiyorsun testi yapmadan 3-4 saat once sivi icmeyi birakacaksin
Him anladim tatlim evet biri daha koyu gorunuyor sen gun asiri devam et tatlim calismalaraonu yapamadım sıvı aldım azcık ama wuslt benim en koyusu 15. gün olduğu gibi oluyor daha öncede yaptım bu testi
Canim idrar testinde cikmadi bisey insan yinede suphede kaliyo tedaviyle oldugu iicin yumurtlama gecikmez diye dusunuyordum ama hepizin hakkinda hayirlisi olsun cnmSogan kuru adeti duzenliyormus cok faydali bencede hakkinda hayirlisi olsun canim belkide asilamaya gerek kalmadan gobusune konacak bebisin
dün oldu bugünde mi olsa kiHim anladim tatlim evet biri daha koyu gorunuyor sen gun asiri devam et tatlim calismalara
Ayy teşekkürederim cnm.bir kadının en güzel yaşı derler 30 lara tadını çıkarhala çok güzel ve daha akıllıdır
8. Gün çatlamış cnm çünkü 4 derece birden düşmüş 9. Günbu da ateşşşMogami
1.gün 36.2
2.gün 36.4
3.gün 36.3
4.ggün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.4
7.gün 36.4
8.gun 36.5
9.gün 36.1
10.gün 36.1
11.gün 36.1
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.2
Simdilik böyle canim:)
ve ovulasyonu da koyuyorum kızlar birlikte yorumlayalım mı
ovulasyon koyu günleri koydum 14. 15 sabah. 15.akşam.16sabah. 16 akşam (bu akşam )
Amin canim insallah hepimiz hamis olacagiz vakti geldiginde insallah o vakit yakindirCanim idrar testinde cikmadi bisey insan yinede suphede kaliyo tedaviyle oldugu iicin yumurtlama gecikmez diye dusunuyordum ama hepizin hakkinda hayirlisi olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?