2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

tatlım soğan kürü iltihap sorununu, kiste ;incir yumurta geliştirmesine yarıyor :)

o zaman 15 i koyuysa 15 inde yumurtlamıssındır 14 ü ayın kaçı oluyo ?
sana tavsiyem yumurtlamadan snra bir hafta günaşırı çalışman hem baksana seninki sanki yine koyulasmaya geçmiş böylece garanti olur.

Mogami @KAYGILI VE TÜM KIZLAR bunlar ovulasyonum nasıl yumurtlama konusunda kafam karışık 14.gün ,15 i sabah,15 i akşam ve 16sı sabah sonuncu 16. akşam yani bu akşamınki
bu da ateşşş Mogami
1.gün 36.2
2.gün 36.4
3.gün 36.3
4.ggün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.4
7.gün 36.4
8.gun 36.5
9.gün 36.1
10.gün 36.1
11.gün 36.1
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.2
Simdilik böyle canim:)
ve ovulasyonu da koyuyorum kızlar birlikte yorumlayalım mı
ovulasyon koyu günleri koydum 14. 15 sabah. 15.akşam.16sabah. 16 akşam (bu akşam )

evet kafam karıştı iki kere yumurtlanır mı hanife bu arada hoşgeldin

evet kafam karıştı iki kere yumurtlanır mı hanife bu arada hoşgeldin

hoşbuldukk canım.
sen yinede günaşaırı birkaç gün devam et bn geçen ay ovulasyon testi kullandm bayrama da denk geldi yumurtlamam. Yumurtladıktan snra bir gün çalısabildim pişman oldum keske birkaç gün daha dişimi sıksaydm diyorum
bu arada benimde bugün yarın yumurtlama günüm. Batlarımız yakın galiba seninle. Batın ne zaman ?

tatlım 15 i daha koyu normalde resim farkı olabilir ama yumoş işi bitmiş midir artık çalışma istemiyorum da sıkıldım
ya canım o ovulsyon testinin içinden çıkan kağıtta t c den daha koyu olması lazım diyor pozitif için seninkilerde pozitif yokki

Mogami @KAYGILI VE TÜM KIZLAR bunlar ovulasyonum nasıl yumurtlama konusunda kafam karışık 14.gün ,15 i sabah,15 i akşam ve 16sı sabah sonuncu 16. akşam yani bu akşamınki
Tatlim daha koyulasmamis testin saat kacta yapiyorsun testi yapmadan 3-4 saat once sivi icmeyi birakacaksin

17 si tatlım ateş ölçerek de bilebilirsin yumoşu bak benim bugün düştü ovulasyon dün koyu idi yani bugün çatlamış olabilir veya dün akşam :)

ya canım o ovulsyon testinin içinden çıkan kağıtta t c den daha koyu olması lazım diyor pozitif için seninkilerde pozitif yokki
bende pozitife yakın oluyor tatlım aynı koyulukta olmuyor hiç diğerleri çok silikmesela adetten sonrası falan şimdi koyu olmaya başladı :)

Tatlim daha koyulasmamis testin saat kacta yapiyorsun testi yapmadan 3-4 saat once sivi icmeyi birakacaksin
onu yapamadım sıvı aldım azcık ama wuslt benim en koyusu 15. gün olduğu gibi oluyor daha öncede yaptım bu testi

Sogan kuru adeti duzenliyormus cok faydali bencede hakkinda hayirlisi olsun canim belkide asilamaya gerek kalmadan gobusune konacak bebisin
Canim idrar testinde cikmadi bisey insan yinede suphede kaliyo tedaviyle oldugu iicin yumurtlama gecikmez diye dusunuyordum ama hepizin hakkinda hayirlisi olsun cnm

8. Gün çatlamış cnm çünkü 4 derece birden düşmüş 9. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…