geldi i kırmızılar tatlım ?
Asıl sen alemsinn bu hayatta 3 çocuklu bir kadın oluyorsunn ne zorr anamm anammama çok güzel bi dur oğlum kızım sen yapma bari ablana şunu ver oğlumm dinlesene beni bırak ablanla uğraşmayı anne benim defterimi karalıyoo şimdi gelirsem oraya kızım sen niye tv izliyorsun kardeşine bile demiyorum dersini yapsana hayal ediyorum o halleri :) evde bi kıpır kıpır hareketler ahh yıllar sonra 3 ü evlenince sessiz gelir ev :):) kısmet allah nasip ederse ne güzel kalabalık aile olacaksınız rabbim bereketini versin sağlığınız daim olsun :)
Kaygılım olayı direkt çocukarın evlenmesine bağladın .. du hele bi doğum aşaması geçsinAsıl sen alemsinn bu hayatta 3 çocuklu bir kadın oluyorsunn ne zorr anamm anammama çok güzel bi dur oğlum kızım sen yapma bari ablana şunu ver oğlumm dinlesene beni bırak ablanla uğraşmayı anne benim defterimi karalıyoo şimdi gelirsem oraya kızım sen niye tv izliyorsun kardeşine bile demiyorum dersini yapsana hayal ediyorum o halleri :) evde bi kıpır kıpır hareketler ahh yıllar sonra 3 ü evlenince sessiz gelir ev :):) kısmet allah nasip ederse ne güzel kalabalık aile olacaksınız rabbim bereketini versin sağlığınız daim olsun :)
Ne desem bilemedim ki herkeste var bu sabırsızlık gerçek olan birşey var ki adet gelmeden umudumuzu kesmek yok ve yine adet gelmeden test ypmak yokyok ablacım ben cumartesi verdim 33.günde negatifi gördüm kanda :) bugün 37.günüm tık yok 40 ta adet olucam sanırım :)
hadi yaa peki önceden gelen pebelik neydi acaba geç döllenmemi bak benim elinim adeti geçeden 40. gün test yaptırmıştı kan 1.20 çıkmıştı bir hhafta sınra 12 çıkmıştı hamiş şuan yani net kırmızılar gelmeden umudu kesmemek lazım bence kuzumyok bugünde gelen giden yok40 ı sabitledi bünye
AMİNNN...Hem güldüm hemde duygulandım yazdıklarına malum bende 3. çocuğu bekliyorum :) Büyük oğlum 14 yaşına girdi şurda birkaç sene sonra üniversiteye gidecek nasip olursa ayyy ben naparım onlar olmadan diye düşündüm bir an (sayende)Çok büyük sıkıntılarda büyüttüm ben oğullarımı Allahım bir daha yaşatmasın, umarım gelecek olan bebeğim rahat içinde huzurla büyür :)
Evet bugün 3 kişiden sonuç bekliyoruz inşallah olumlu sonuçlarla gelirlerCanlarPamukprncess ün hamile olma süphesi mi var kan vermiş ???
sonuclar çıkınca bir Allah ın kulu msjmı alıntılasın nolurrr bnde merak ettim
ayyyy gözümde canlandırdım da harika olmuş yaa rüya gibiiizahmet oldu cnm tşk ederimm
bi ihtimal tamam canım alıntılarım seniCanlarPamukprncess ün hamile olma süphesi mi var kan vermiş ???
Hem güldüm hemde duygulandım yazdıklarına malum bende 3. çocuğu bekliyorum :) Büyük oğlum 14 yaşına girdi şurda birkaç sene sonra üniversiteye gidecek nasip olursa ayyy ben naparım onlar olmadan diye düşündüm bir an (sayende)Çok büyük sıkıntılarda büyüttüm ben oğullarımı Allahım bir daha yaşatmasın, umarım gelecek olan bebeğim rahat içinde huzurla büyür :)
Kuzum tunaydin:) seninkiler gelmedisnirim daha.. Daha gecmisi okuyamadim cok ama dun gece elf e resim Attimdi bi sen baksana yaziimi da okuyup yorum yaparsan operim seni:)yok ablacım ben cumartesi verdim 33.günde negatifi gördüm kanda :) bugün 37.günüm tık yok 40 ta adet olucam sanırım :)
yaaa amaa çok romantikkKız adını alıntılayıp görsel olarak ta koymuştum resimleri. Onları görmedin sanırım. Dur bakimde sayfasını söylim sana
Kız adını alıntılayıp görsel olarak ta koymuştum resimleri. Onları görmedin sanırım. Dur bakimde sayfasını söylim sana
Mgulcum bizde koşu bandı aldık. Daha önce buraya deneyimi olan var mı diye yazdım ama kimse görmedi gsliba olsun. Ama daha kurulum olmadı bende bacaklarımi inceltmek istiyorum gerçekten de incelymeye yarıyor demi.koşu bandı sipariş edecez biz tatlım her türlü bacak inceltmeyi kafamakoydum benim sorunum o çünkü
CanlarPamukprncess ün hamile olma süphesi mi var kan vermiş ???
bi ihtimal tamam canım alıntılarım seni
YAAA HİÇ SORMA ZORLUĞU Bİ YANA KALABALIK BİR AİLE OLACAZ İNŞAALLAH BU BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR EVLENMEDEN ÖNCE HEP BÖYLE HAYAL EDERDİM RABBİM BANA GERÇEKLEŞTİRMEYİ DE NASİP ETTİ TEK ÇOCUK YAPIP BİR DAHA DÜŞÜNMEYENLERE ÇOK KIZARDIM O ÇOCUĞU TEK BAŞINA BÜYÜTMEK BENCİLLİK BENCE EN AZ 2 ÇOCUK OLMALI KARDEŞ SEVGİSİNİ TATMALI ÇOCUKLAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?