2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Yahu zaten hamilelik yüzünden duygusallaştım iyice Ağlattın beni valla Rabbim dilinden duysun da hepimizin evleri huzur bereket dolsun inşallah çok sağol kuzum.. Sende yaşarsın umarım bu duyguları tarifi imkansız onlar için herşeye değer herşeye

Kaygılım olayı direkt çocukarın evlenmesine bağladın .. du hele bi doğum aşaması geçsin

doğumlar olacak çocuklar büyüyecek sınav okul telaşları ilk sevgililer üniversiteler işsorunlarrııı o kadar çokki ama yıllar çok çabuk geçiyor o yüzden bende çabuk geçirdim zamanı :)

Ne desem bilemedim ki herkeste var bu sabırsızlık gerçek olan birşey var ki adet gelmeden umudumuzu kesmek yok ve yine adet gelmeden test ypmak yok

ben bu ay rahattım olursa olur olmazsa dra gider tedavi olurum dedim cuma lekelenme olunca c tesi olmayınca yerleşme umudu dedim gittim artık ümidi kestim kanda 0.100 gördüm daha umuttan eser kalmadı tabi :)

kesnlikle katılıyorumm her çocuk kardesi hakeder bnm abimin oğlu tek büyüdü yengem de işe başladı artık hiç ikinciyi düşünmüyo. Yegenim çok yanlız büyüdü her ne kadar kuzenleri olsada. Diğer yeğenlerime baktığımda onun kişiliği çok başka. Herseye tek sahiplenmeyi öğrenmiş paylasmayı bilmiyo basına buyruk. Eğer kadın bakabiliyorsa gücü varsa kesinlikle ikinci çocuğu yapmalı düşüncesindeyim.

ohhh böyle de ki bende şüpheye düşeyim geç döllenme olabilir mi olabilir pko eğilimlisi biri olarak ama yok yok bi şey düşünmüyorum hem hiç belirtim yok

doktora böyle sorsaydın ya 2 kez yum oldu o zaman sen 2 günde bire devam et o tuttuysa dr göremez tutmadıysa bu tutarr bi hafta arayla ikizlerin olur belki

İŞTE BU YÜZDEN RABBİMDEN İSTERKEN HAYIRLISINI İSTİYORUZ...RABBİM BİZİ EVLATLARIMIZLA SINAMASIN DERİZ HAYAT TABİKİ ZOR BİZ BUNUN ENDİŞESİYLE TEK ÇOCUKOLSUN ONU EN İYİ ŞARTLARDA YETİŞTİREYİM DERKEN BİLE Bİ BAKIMA KENDİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ HALBUKİ ÇOCUK KARDEŞ İSTER.HAYATINDAKİ EN ÖZEL HEYECANLARI İLK PAYLAŞACAĞI KİŞİ KARDEŞİ OLACAK ARKASINDA HER ZAMAN KARDEŞİ OLCAKK BU BİLE YETERR

ohhh böyle de ki bende şüpheye düşeyim geç döllenme olabilir mi olabilir pko eğilimlisi biri olarak ama yok yok bi şey düşünmüyorum hem hiç belirtim yok
oda pkolu olabilirdi evlendikten sonra düzeni çok bozulmuştu son adeti 37 günde geldi ikincisinde hamiş kaldı geç yumurtluyomuş tabi yine kısmet hani adet olamadın ya bir türlü ondan dedi kuzucu sonuçta bide yumoşları deperlendirdin bu ay ya ondan inşallah bebişş vardır bu arada elisa neden yok artık gelmeyecekmi ?

oooo ben ağlatmak istememiştim tabi bunuu yazarken gözlerim doluyor o ayrı amin rabbim gönlümüze göre versinn :) bebiş gelsin kardeşlerin arasına konulmuş resimlerini istiyorum aslan oğluşlar :)

BIRAK ALT KOMŞUMU ONUN ALTINDAKİ BİLE ÇOK SÖYLENİYOR AMA BEN UMURSAMIYORUM DURSUN DİYE Mİ ALDIM ONU HHHEEH
Meraba bende koşu bandı aldım ama daha kurulum olmadı. Gündüz herkes isteyken yapsakta mi çok ses çıkıyor ya. Ama ben spor yapmak istiyorum

doktora böyle sorsaydın ya 2 kez yum oldu o zaman sen 2 günde bire devam et o tuttuysa dr göremez tutmadıysa bu tutarr bi hafta arayla ikizlerin olur belki
Canim yarim yamalak almancamla soyledim ama bu ay gecikicek dedi bende hehe dedim iste.aynen canim gun asiri devam olursa olur.ben bir istedim rabbim 2 verir ne mutlu bana.

bencede Allahım güzel kalabalık örnek temiz ailelerden etsin bizim yuvalarımızı da :):) o ablalar bu oğlana nasıl sevgi verir çok şanslı olacak :)

kısmet bilemiyorum son dk golü olursa vayy beni kim tutarrr elisa bilmiyorum ki bana da yazmadı gelse iyi olacak meraktayım özledim de

Mgulcum bizde koşu bandı aldık. Daha önce buraya deneyimi olan var mı diye yazdım ama kimse görmedi gsliba olsun. Ama daha kurulum olmadı bende bacaklarımi inceltmek istiyorum gerçekten de incelymeye yarıyor demi.
her gün düzenli olunca yarar diye düşünüyorum tatlım deneyelim hayırlı olsun biz daha alacağız markası ne

Canim yarim yamalak almancamla soyledim ama bu ay gecikicek dedi bende hehe dedim iste.aynen canim gun asiri devam olursa olur.ben bir istedim rabbim 2 verir ne mutlu bana.

evet inşallah sen değerlendir bakalım ne olacaka inşallah bebiş gelir bu çalışmalara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…