- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
yaaa amaa çok romantikkbana da söyle bakayım bi
Yahu zaten hamilelik yüzünden duygusallaştım iyicebende tuhaf oldum yazarken ben tek çocuğum ama kalabalık aileleri severim hep bunlar nasıl yani şimdi bi evde mi yaşıyorlar diye şaşırırım :) neşeli günler filmindeki gibi kalabalık aileleri seviyorum :) hayat şartları zor bi çocuğumun önünden alıp öbürüne verirsem olmaz haksızlık olur deyip tek çocuk düşünüyorum ama sıkıntılardan sonra evlatlarınla kalabalık evde şöyle sofralara dizilmek o görüntüyede imrenmemek elde değil :) duygular karışık ben bilemem ama sizde artık kalabalık aile oldu allah evinizin huzurunu bozmasın evlatlara yetişecek bereketi bol bol versin sıkıntıların sonunda 3 tane güzel pırıl pırıl evlat gördükçe gurur duymayı zor oldu ama değdi demeyi nasip etsin bayramda 3 çocuktan 6 torunnn elinizi öpsünnn :):)
Kaygılım olayı direkt çocukarın evlenmesine bağladın .. du hele bi doğum aşaması geçsin
Ne desem bilemedim ki herkeste var bu sabırsızlık gerçek olan birşey var ki adet gelmeden umudumuzu kesmek yok ve yine adet gelmeden test ypmak yok
YAAA HİÇ SORMA ZORLUĞU Bİ YANA KALABALIK BİR AİLE OLACAZ İNŞAALLAH BU BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR EVLENMEDEN ÖNCE HEP BÖYLE HAYAL EDERDİM RABBİM BANA GERÇEKLEŞTİRMEYİ DE NASİP ETTİ TEK ÇOCUK YAPIP BİR DAHA DÜŞÜNMEYENLERE ÇOK KIZARDIM O ÇOCUĞU TEK BAŞINA BÜYÜTMEK BENCİLLİK BENCE EN AZ 2 ÇOCUK OLMALI KARDEŞ SEVGİSİNİ TATMALI ÇOCUKLAR.
hadi yaa peki önceden gelen pebelik neydi acaba geç döllenmemi bak benim elinim adeti geçeden 40. gün test yaptırmıştı kan 1.20 çıkmıştı bir hhafta sınra 12 çıkmıştı hamiş şuan yani net kırmızılar gelmeden umudu kesmemek lazım bence kuzum
aminn canim tesekkur ederimm :)RABBİM İNŞAALLAH SANADA VERİR ŞÖYLE EN YUMUK ELLİSİN DEN BİR BEBİŞŞŞ.
Kizlar doktordaydim simdi adam kafami karistirdi gecen hafta 15mm yumurtam vardi cumartesi pazar catladi diye dusundum.bugun bi tane daha 14mm gordu cumartesi catlar dedi bu ay gecikicen dedi.her ay duzenli olan bu ay gecikicegimi tuttu.ya da gecen haftaki catladi da anlamadimi.kizlar akil verin ya.
yani bende öyle ister düşünürümm ama evin ekonomisine göre bakacağız rabbim hayırlı evlatlar versin para pul meselesine küçücük şeylere birbirine düşen kardeşlerle dolu etraf allahım hayırlısıyla iyi kalpli evlatlar ver diyorum ilkini yapalım sonra yine isteriz sanırım :):) sizde bi paket makarna pişecek aldın mı 1 kilo kıyma alacaksın 5 kişi oldunuz dolu dolu yemekler çeşitli kıyafetler birbirine karışan :):) güzel güzel düşünmesi bile huzur verici allah kimsenin evini sessiz neşesiz bırakmasın :)
Kuzum tunaydin:) seninkiler gelmedisnirim daha.. Daha gecmisi okuyamadim cok ama dun gece elf e resim Attimdi bi sen baksana yaziimi da okuyup yorum yaparsan operim seni:)
oda pkolu olabilirdi evlendikten sonra düzeni çok bozulmuştu son adeti 37 günde geldi ikincisinde hamiş kaldı geç yumurtluyomuş tabi yine kısmet hani adet olamadın ya bir türlü ondan dedi kuzucu sonuçta bide yumoşları deperlendirdin bu ay ya ondanohhh böyle de ki bende şüpheye düşeyimgeç döllenme olabilir mi olabilir pko eğilimlisi biri olarak ama yok yok bi şey düşünmüyorum hem hiç belirtim yok
Sana görsel olarak yollim dedimhanife55 bunlarla uğraşmıştım işte mayıs ayında. Ama eşim için değer bakalım o bana bugün ne yapacak Eki Görüntüle 1338699 Eki Görüntüle 1338699 Eki Görüntüle 1338700
Yahu zaten hamilelik yüzünden duygusallaştım iyiceAğlattın beni valla Rabbim dilinden duysun da hepimizin evleri huzur bereket dolsun inşallah çok sağol kuzum.. Sende yaşarsın umarım bu duyguları tarifi imkansız onlar için herşeye değer herşeye
Meraba bende koşu bandı aldım ama daha kurulum olmadı. Gündüz herkes isteyken yapsakta mi çok ses çıkıyor ya. Ama ben spor yapmak istiyorumBIRAK ALT KOMŞUMU ONUN ALTINDAKİ BİLE ÇOK SÖYLENİYOR AMA BEN UMURSAMIYORUMDURSUN DİYE Mİ ALDIM ONU HHHEEH
Canim yarim yamalak almancamla soyledim ama bu ay gecikicek dedi bende hehe dedim iste.aynen canim gun asiri devam olursa olur.ben bir istedim rabbim 2 verir ne mutlu bana.doktora böyle sorsaydın ya 2 kez yum oldu o zaman sen 2 günde bire devam et o tuttuysa dr göremez tutmadıysa bu tutarr bi hafta arayla ikizlerin olur belki
İŞTE BU YÜZDEN RABBİMDEN İSTERKEN HAYIRLISINI İSTİYORUZ...RABBİM BİZİ EVLATLARIMIZLA SINAMASIN DERİZ HAYAT TABİKİ ZOR BİZ BUNUN ENDİŞESİYLE TEK ÇOCUKOLSUN ONU EN İYİ ŞARTLARDA YETİŞTİREYİM DERKEN BİLE Bİ BAKIMA KENDİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ HALBUKİ ÇOCUK KARDEŞ İSTER.HAYATINDAKİ EN ÖZEL HEYECANLARI İLK PAYLAŞACAĞI KİŞİ KARDEŞİ OLACAK ARKASINDA HER ZAMAN KARDEŞİ OLCAKK BU BİLE YETERR
oda pkolu olabilirdi evlendikten sonra düzeni çok bozulmuştu son adeti 37 günde geldi ikincisinde hamiş kaldı geç yumurtluyomuş tabi yine kısmet hani adet olamadın ya bir türlü ondan dedi kuzucu sonuçta bide yumoşları deperlendirdin bu ay ya ondaninşallah bebişş vardır bu arada elisa neden yok artık gelmeyecekmi ?
her gün düzenli olunca yarar diye düşünüyorum tatlım deneyelim hayırlı olsun biz daha alacağızMgulcum bizde koşu bandı aldık. Daha önce buraya deneyimi olan var mı diye yazdım ama kimse görmedi gsliba olsun. Ama daha kurulum olmadı bende bacaklarımi inceltmek istiyorum gerçekten de incelymeye yarıyor demi.
Canim yarim yamalak almancamla soyledim ama bu ay gecikicek dedi bende hehe dedim iste.aynen canim gun asiri devam olursa olur.ben bir istedim rabbim 2 verir ne mutlu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?