- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
en mantıklısı testlerin geçen ayla aynı oldu ama 16. gün silikti oysa şimdi kafamkarıştı tatlımm en mantıklısı o bence :)Bilemedim tatlim ben gun asiri devam edecegim adetim bitsin baslasin heyecanlar
ovulasyon negatifti ama tatlım8. Gün çatlamış cnm çünkü 4 derece birden düşmüş 9. Gün
Kız ne çelişkili yumurtan var senin ısı yükselir ovulasyonda görünmez.ovulasyon negatifti ama tatlım
Benimde 3 tane var ovulasyon testi onlari yaparim baska almam en iyisi gun asiri yapmak haklisin test kafa karistiriyor gecen aycif gunlerde calisma yaptik bu ayda tek gunler deneyecegim bakalim hayirlisi olsunen mantıklısı testlerin geçen ayla aynı oldu ama 16. gün silikti oysa şimdi kafamkarıştı tatlımm en mantıklısı o bence :)
Aminnnn cnm insallah hamile degilsem de bi an once adet olsamm bu ay asilamada olcak diye inaniyorumAmin canim insallah hepimiz hamis olacagiz vakti geldiginde insallah o vakit yakindir
İnsallah gecikmen hamileliktendir degilse adetin gelsin asilamada sansiniz artar insallah ilk denemede gobusune konar bebisinAminnnn cnm insallah hamile degilsem de bi an once adet olsamm bu ay asilamada olcak diye inaniyorum
Aminnnn cnm benim beni.m icin ettigin dua kat kat hizli sana olsun bebegin gelsin hayirlisiyla cnmİnsallah gecikmen hamileliktendir degilse adetin gelsin asilamada sansiniz artar insallah ilk denemede gobusune konar bebisin
Tesekkur ederim kuzum rabbim dualarimizi kabul etsin insallahAminnnn cnm benim beni.m icin ettigin dua kat kat hizli sana olsun bebegin gelsin hayirlisiyla cnm
Aslinda var cnm hamile mydin senMidem cok rahatsiz gaz sancim var sanki bunun hamilelikle alakasi varmi bilen yardim etsin lutfen
Amin sekerimTesekkur ederim kuzum rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
Kuzum.. ateşin daha yeni düşmüş bugün o da bir derece.. bende 36.2 den 35.9 a düşmüş ertesi gün yanlış hatırlamıyorsam 36.4 e çıkmışti oyle anlamıştım... Ovulasyon da silinmişti o gun..ovulasyon negatifti ama tatlım
Kızlar bende doktora vulsayon günümü hesaplatdım 5 13 Kasım günlerinde ilişkide olun söyledi 9 Kasım ovulasyon günümdür doktorun hesaplamasına göre bu günlerde her gün 2 defa ilişkide olucam inşallah bu defa bebişim babasının doğum gününe süpriz yapar ve en güzel hediyesi olur..!!!!
Biz kuzumla memleket havasi aliyoruz sen nasilsin nspiyorsun ablam:)Fıstıklarrrr napıyosunuz bakim :) Kimde ne gelişmeler var?
Benim zor zamanlarıma devam ablam... Sen iyisin inşaAllah.. :)Fıstıklarrrr napıyosunuz bakim :) Kimde ne gelişmeler var?
Ohh miss... Yarasin size canimm..:)Biz kuzumla memleket havasi aliyoruz sen nasilsin nspiyorsun ablam:)
Ohhh bol bol çek içine memleketinin havasını bebişine kadar ulaşsın :) Bende herkesi uyuttum nette geziyorum tatlım..Ne kadar kalacaksın?Biz kuzumla memleket havasi aliyoruz sen nasilsin nspiyorsun ablam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?