2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

en mantıklısı testlerin geçen ayla aynı oldu ama 16. gün silikti oysa şimdi kafamkarıştı tatlımm en mantıklısı o bence :)
Benimde 3 tane var ovulasyon testi onlari yaparim baska almam en iyisi gun asiri yapmak haklisin test kafa karistiriyor gecen aycif gunlerde calisma yaptik bu ayda tek gunler deneyecegim bakalim hayirlisi olsun

İnsallah gecikmen hamileliktendir degilse adetin gelsin asilamada sansiniz artar insallah ilk denemede gobusune konar bebisin
Aminnnn cnm benim beni.m icin ettigin dua kat kat hizli sana olsun bebegin gelsin hayirlisiyla cnm

Midem cok rahatsiz gaz sancim var sanki bunun hamilelikle alakasi varmi bilen yardim etsin lutfen

ovulasyon negatifti ama tatlım
Kuzum.. ateşin daha yeni düşmüş bugün o da bir derece.. bende 36.2 den 35.9 a düşmüş ertesi gün yanlış hatırlamıyorsam 36.4 e çıkmışti oyle anlamıştım... Ovulasyon da silinmişti o gun..
Sen sıvı alımını kontrol et iyice yoksa testlerle anlamak zor olur... Ve evet bence bu gece çalışın muhakkak...belki seninki sadece 1 derece dusuyordur..yarınki ateşin çok önemli..:)

Kızlar bende doktora vulsayon günümü hesaplatdım 5 13 Kasım günlerinde ilişkide olun söyledi 9 Kasım ovulasyon günümdür doktorun hesaplamasına göre bu günlerde her gün 2 defa ilişkide olucam inşallah bu defa bebişim babasının doğum gününe süpriz yapar ve en güzel hediyesi olur..!!!!

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…