MerK etme minnos kızım anlıyor onlar mutluluk gözyaşı mi değil mi diyekaygılı Teyzesii hiç üzer miiii bizi :)
Bu kadar hamis haberine gel de gözün dolmasın :)
Oyyy canim agla agla hep beraber aglayak :):):)ayy kızım mı dedinn :):):) bugün görüşmeyelimm gözler tusubasa(Mogami ) daki gibi dolu dolu titrek çok güzel bir ay geçiyor 2015 tede böyle bereketli olur umarım gelsin minnakkklarımız :):)
Iyi bari benim alttakilerde gündüz çalışıyor. Birde koşu bandını kullanmadan hamile kaliyirmusumvalla tempona bağlı yani 4 te çok çıkmıyo sesi ama 6-7 de çıkıyo...lakin benim alttakiler gündüz çalıştıklarından sorun olmuyor...
Yok ya yapmam cuma aksam kana giderim yada persembe aksamben seni bekliyorum sen benisen bi erken gebelik testi yapsan ? ya da cuma direk kana mı gideceksin :)
Bu minicik nokta kesem kızlar maşallah diyince lütfen
Ne bereketli bir gün :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çooook sevindim haberlerinizePamukprncess zehsel
Maşallah csnim 41 kere maşallah. Inofolici bende kullanıyorum. Doktor daha önce hamile kaldığın için günde 1 tane yeter demişti. Sen kaç tane alıyorsun. Ben sabah aç karnına alıyorumBu minicik nokta kesem kızlar maşallah diyin lütfen
inş kaygılım ben80 90lı bişey bekliyordum en azındancanıımmmm hamişsin tebrik ederim düşük mü dersen daha belli değil iki gün sonra yaptırınca 60 ları görürsekk tamamdır bu işinşaallahh allah izin verirse gelsin bebiş
bugn günüm tatlımCanım günün geçti mi geçtiyse kaç gün geciktin sen ?
bugn günüm tatlım
tatlım darısı başınaaa teşekürlerayyyyyy hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
teşekkürler canım darışı başına inşallahsonunda cikti simdi hmilemisin demek oluyor bu testlerdende anlamam bilen biri soylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?