2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Maşallah csnim 41 kere maşallah. Inofolici bende kullanıyorum. Doktor daha önce hamile kaldığın için günde 1 tane yeter demişti. Sen kaç tane alıyorsun. Ben sabah aç karnına alıyorum

Cnm geçen ay y sabah akşam 1 tane kullandım kimyasal gebelik oldu bu ay sadece günde 1 tane aç karnına aldim 28 gün içtim adet olmayınca dün icmedim normal folik asit başladım inş sanada fayda eder

bana normal gibi geliyo hani geç döllenmeyse diye. ikinci gün kan testini tekrarla Allah ın izniyle değerin yikselcek.
Mutluluğuna gölge düşürme sevin canım bn bile havaya uçtum burda
ben inanamadım sankibiraz eşim söyledi başkası hamile gibi anlıyotr ne bileyim beklemedim bu ay hiç

Canm sakinn moralini bozmuyosun ben 14 le basladim unutma senin de gec dollenme demk ki onemli olan 48 st de 2 kat artmasi hadi hayirli olsunn
inş artar canım teşekkürler inanamıyorum ki ben doktora sıra aldım yarın 14:30 da inş dua edin bu deer yükselsin

ben inanamadım sankibiraz eşim söyledi başkası hamile gibi anlıyotr ne bileyim beklemedim bu ay hiç

hmm sende mutluluktan ziyade şaşkınlık var canım
ama hamilesin kendine dikkat et iki gün snra testi tekrarla
bu arada bu ay bişey kullandın mı ? adet döngün kaç ? geç mi ymurtladın kaçncı günde yumurtladn acaba

Cnm hayırlısı olun inş değerin yükselecek içiniferah tut cimcimesevilay vardi hatirlarsan onunda degeri 26 idi masallah buyuduler bile rahat ol kacinci gunun bugun

Cnm geçen ay y sabah akşam 1 tane kullandım kimyasal gebelik oldu bu ay sadece günde 1 tane aç karnına aldim 28 gün içtim adet olmayınca dün icmedim normal folik asit başladım inş sanada fayda eder
hayırlı olsun canım ikimizinde senin kaçıncı günün değer kaç

yumurtlamayı bilemiyorum takibi yapamadım ben tatlım birazdan detaylı yazacağım neler denediğimi mutlaka oku

inş kaygılım ben80 90lı bişey bekliyordum en azından

canım iki güne git 60 olacak inşallah yine yükselecek önemli olan bebişinin olması şükür eşinde sende sorun yok bunu gördük hayırlısıyla bebiş büyüyecek sakın bozma moralini ben 18 lerden 45 lere çıktım yalnız henüz küçük dikkatli ol yeter :)

teşekkürler tatlım inş en kısa zamanda sizden de alacağız güzel haberleri dua edeceğim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…