Maşallah csnim 41 kere maşallah. Inofolici bende kullanıyorum. Doktor daha önce hamile kaldığın için günde 1 tane yeter demişti. Sen kaç tane alıyorsun. Ben sabah aç karnına alıyorum
ben inanamadım sankibiraz eşim söyledi başkası hamile gibi anlıyotr ne bileyim beklemedim bu ay hiçbana normal gibi geliyo hani geç döllenmeyse diye. ikinci gün kan testini tekrarla Allah ın izniyle değerin yikselcek.
Mutluluğuna gölge düşürme sevin canım bn bile havaya uçtum burda
inş artar canım teşekkürler inanamıyorum ki benCanm sakinn moralini bozmuyosun ben 14 le basladim unutma senin de gec dollenme demk ki onemli olan 48 st de 2 kat artmasi hadi hayirli olsunn
ben inanamadım sankibiraz eşim söyledi başkası hamile gibi anlıyotr ne bileyim beklemedim bu ay hiç
Yok ya yapmam cuma aksam kana giderim yada persembe aksam
ben inanamadım sankibiraz eşim söyledi başkası hamile gibi anlıyotr ne bileyim beklemedim bu ay hiç
hayırlı olsun canım ikimizinde senin kaçıncı günün değer kaçCnm geçen ay y sabah akşam 1 tane kullandım kimyasal gebelik oldu bu ay sadece günde 1 tane aç karnına aldim 28 gün içtim adet olmayınca dün icmedim normal folik asit başladım inş sanada fayda eder
Yarina bosa randevu almisin yarin degil diger gun vermen lazm kani yarin cok yukselme olmicak uzuleceksin cok kucuk diye ultrasonlada bakmiyo sadece folik yazicakinş artar canım teşekkürler inanamıyorum ki bendoktora sıra aldım yarın 14:30 da inş dua edin bu deer yükselsin
inş artar canım teşekkürler inanamıyorum ki bendoktora sıra aldım yarın 14:30 da inş dua edin bu deer yükselsin
MaBu minicik nokta kesem kızlar maşallah diyin lütfen
randevu bulamadık ki bi bakayım olmazsa randevu var mı diyeYarina bosa randevu almisin yarin degil diger gun vermen lazm kani yarin cok yukselme olmicak uzuleceksin cok kucuk diye ultrasonlada bakmiyo sadece folik yazicak
hayırlı olsun canım ikimizinde senin kaçıncı günün değer kaç
tam bat günümdeyimCnm hayırlısı olun inş değerin yükselecek içiniferah tut cimcimesevilay vardi hatirlarsan onunda degeri 26 idi masallah buyuduler bile rahat ol kacinci gunun bugun
Canım hayırlı olsun çokkkk sevindim :) cnm bi kaç güne yükselir değerlerin çok takma keyfini sür :):):)inş kaygılım ben80 90lı bişey bekliyordum en azından
yumurtlamayı bilemiyorum takibi yapamadım ben tatlım birazdan detaylı yazacağım neler denediğimihmm sende mutluluktan ziyade şaşkınlık var canım
ama hamilesin kendine dikkat et iki gün snra testi tekrarla
bu arada bu ay bişey kullandın mı ? adet döngün kaç ? geç mi ymurtladın kaçncı günde yumurtladn acaba
inş kaygılım ben80 90lı bişey bekliyordum en azından
teşekkürler tatlım inş en kısa zamanda sizden de alacağız güzel haberleriALLAHIM ALLAHIM BUGÜN NE SÜPER BİR GÜNMÜŞ BÖYLE. ARALIK AYINA KURBAN OLDUĞUM. BİZE PITIR PITIR BEBİŞLER YOLLADI RABBİM BU AY. ĆOK BEREKETLİYMİŞ. CANIM BENİM RABBİM DUYDU SESİMİZİ ĆOK SSÜKÜR. KAT KAT ARTSIN DEĞERLERİN İNŞALLAH. HADİ BAKALIM GÖZÜNÜZ AYDIN. RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNSSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?