2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Benim zor zamanlarıma devam ablam... Sen iyisin inşaAllah.. :)
Ahh kuzum çok merak ediyordum seni..Az daha sabır çok çabuk geçecek bu günler..Doktorunla konuş bulantını hafifletecek birşey versin sana, kızkardeşim kullanmıştı daha rahat atlattı o dönemini, şimdi çok iyi İyiyim güzelim bi sıkıntım yok şükür :)

Devlete gidiyorum haliyle istediğimde ulaşamiyorum.. aralığın ilk haftası çağırdı bir daha... O zaman da 13.haftaya girmiş olacağız sabır esma diyorum..
Bir tane ilac verdi ama inan bir işe yaradığı yok...yoğurt yediğimde , soda ictigimde biraz rahatliyorum sonra yine başlıyor...hiç kusmadim ama bulantim gittikçe artıyor tuvalete koşuyorum her oğurmede...

En çok üzüldüğümse yemek yiyemiyorum... makarna yiyebildim aksam...sabah tost... Başka hiç bir şey geçmiyor boğazımdan her şey kokuyor zaten...
Geçecek biliyorum sabırla bekliyorum ablam :)

Üzülme tatlım ne kadar yesen kardır Canın ne çekiyorsa azar azar ye yüklenme midene, sabah uyandığında birkaç tane tuzlu kraker yada leblebi ye gör bak çok faydası olacak :)
Sabır tabi ki geçecek bu sıkıntılı günler ve yine gülü seven dikenine katlanacak

Oyy ablam çok Sagol :) yiyorum leblebi yiyorum... Allah razı olsun... :) evet gülum olmasa şimdiye hastane acillerinde almıştım sırayı :) her şey onlar için ne yapalım...
Ben uyumaya çalışayim ancak o zaman gidiyor bulanti..:) hayırlı geceler...

İyi uykular fıstık anne

bebeğim yumurtlamamışsın bence...çünkü ov. testlerin ilk çizgiyi geçmemiş koyulukta ve ateşte yükselmemiş hala...

Benim batımda 11 ine eşimin doğumgünü 12 sinde pek ihtimal vermiyorum ama myle bişey olsa degişik olurdu

Midem cok rahatsiz gaz sancim var sanki bunun hamilelikle alakasi varmi bilen yardim etsin lutfen
Canim olabilir ama kesin belirtidir demiyorum. Benim 4-5. Haftadan beri deli gibi mide gazim var. ayiptir soylemesi deli gibi gegiriyorum. Bazen kendimden igrenecek kadar.

Mogiş yeni bat 6 aralık allahtan umutlanmadm fazla delirecektim çok zor hamile olmayıpta adet geçikmesi yaşamak hep dua ettim hamile değilsrm biran önce adrt olim diye ve ertesi gün pldum şükür Rabbim hayırlı zamanda hepimizi srvindirsin inşallah

Son düzenleme:
tatlım sen bilirsin lakin günde 2 kere olursa spermler çok çok azalır, hani günde 1 de yapmayın diyorlar da ben yapıyorum

inş hanfendim adeti beklemek zor iken bi de gecikmesini beklemek olsun ohh temiz bi yumurta düştü bile fallopa gelişicek orda olgunlaşacak kısmet hangisine düşerse Günaydın

bebeğim yumurtlamamışsın bence...çünkü ov. testlerin ilk çizgiyi geçmemiş koyulukta ve ateşte yükselmemiş hala...
mogiş ateş bugün 36.4 benm geçen yaptığımda en koyusu böyle idi mogiş bende silik olur yumda bu kadar koyulaşır maalesef şu an yum geçti değil mi..
bu da ateşşş Mogami
1.gün 36.2
2.gün 36.4
3.gün 36.3
4.ggün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.4
7.gün 36.4
8.gun 36.5
9.gün 36.1
10.gün 36.1
11.gün 36.1
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 36.2
17. gun 36.4
günaydın herkese

incir kuru yaptinmi canim yada folik asit kullan yumurtalarkn guzelce olgunlassin sonrada havucla catlatirsin

Bu günde test yapadım negatif çıkdı tam emin oldun ki hamile değilim 5-13 bu günlerde çalışma yapıcaz inşallah bu defe alınır .

GÜNAYDIN KIZLAR.
BEN BU AY SÜT HORMONU İÇİN DOSTINEX KULLANDIM.İKİNCİ KULLANIŞIM.GECENKİNDE HEMEN DÜŞÜRMÜŞTÜ.BU KEZ DÜŞÜRMEMİŞ OLMA İHTİMALİ VARMI.GÖĞÜS HASSASİYETİM ÇOK FAZLA.GEBELİK KAYNAKLI OLABİLİRMİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BAT A BEŞ GÜN VAR.TEST YAPSAM CIKARMI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…