2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aminn aminn eşime diyorum topigimizde bu ayy 100 hamişş varrr teteyy teteyyy diorum nasıl gülüyooo yaaa tembel sen mi kaldın deyince ayağımdaki pofudugu yedi suratına
Benim eşimde dün akşam dalga geçiyodu daha doğuramadınızmı diye :)) Dalga konusu olduk valla bunlara

Ne alemsin bebeğim yaa :) çok güldüm ya Allah seni iyi etsin. Yok anam doğru söylüyolar tembel çıktık biz. Baksana maaşallah topikteki hatunlar teker tteker hamile kalıyolar. Tıkır tıkır çalıßıyo yumları mübareklerin
aminn aminn eşime diyorum topigimizde bu ayy 100 hamişş varrr teteyy teteyyy diorum nasıl gülüyooo yaaa tembel sen mi kaldın deyince ayağımdaki pofudugu yedi suratına

oda gülüyo manyakk iste amannn eksilmesin hergün 3 hamiş haberi vercez inşallahh bizde ocakta pıtır pıtır dökülürüzz kuzummm nolcakki senin bat kaç ki ?

Kizlar bse sorucam testeredisli aslan pencesi kac gun icilmeli biliyormusunuz bugun 18. Gunum dollenme olduysa dusuge neden olurmu.

Benim eşimde çok dalga geçiyo. Güya kız taklidi yapıyor. Ayy kızlar benim bugün yum yum günüm ne yapmalıyım falan diyo. Çok komik oluyor ya. Bunlarımı konuşuyonuz orda ne diyonuz merak ettim diyo. Bende hadi be oradan diyom çok konuşma. Deli bunlar ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…