Benim eşimde dün akşam dalga geçiyodu daha doğuramadınızmı diye :)) Dalga konusu olduk valla bunlaraaminn aminn eşime diyorum topigimizde bu ayy 100 hamişş varrr teteyy teteyyydiorum nasıl gülüyooo yaaa tembel sen mi kaldın deyince ayağımdaki pofudugu yedi suratına
off bende de ayni oluyor sivilceler insallah supriz gelir minnakinSivilceler geldi kırmızılar yakındır
aminn aminn eşime diyorum topigimizde bu ayy 100 hamişş varrr teteyy teteyyydiorum nasıl gülüyooo yaaa tembel sen mi kaldın deyince ayağımdaki pofudugu yedi suratına
ne kadarlık hamılesınkızlarrrrr pzr aksam 480 olan değerm bu aksam 1834 olmusss
kızlarrrrr pzr aksam 480 olan değerm bu aksam 1834 olmusss
vallahi cnm bn tüp bebekle hamile kaldm 1 aralıkta transfer oldm normal hesaplara göre 4+1 görünüyo pzts kese görmeye gitck kısmetse dr net olarak söyler sanırımne kadarlık hamılesın
Ne alemsin bebeğim yaa :) çok güldüm ya Allah seni iyi etsin. Yok anam doğru söylüyolar tembel çıktık biz. Baksana maaşallah topikteki hatunlar teker tteker hamile kalıyolar. Tıkır tıkır çalıßıyo yumları mübareklerin
amin cnm ALLAH isteyen herkese nasip etsncanim rabbimiz saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
allah kucagına almayı nasıp eder ınsallahhhhvallahi cnm bn tüp bebekle hamile kaldm 1 aralıkta transfer oldm normal hesaplara göre 4+1 görünüyo pzts kese görmeye gitck kısmetse dr net olarak söyler sanırım
oda gülüyo manyakk iste amannn eksilmesin hergün 3 hamiş haberi vercez inşallahh bizde ocakta pıtır pıtır dökülürüzz kuzummm nolcakki senin bat kaç ki ?
amin cnm sağolasnallah kucagına almayı nasıp eder ınsallahhhh
Balim benm 21 22 sinde bekliyorum bakalim simdilik durum bu her sabah test yapcam olana kadar ☺inşallah canım yaa mutluluğumuza mutluluk olur....sende durumlar nedir
evett yaaa aynenn bişi oluyo yazıorum buraya fark edioo eee kızlar ne diyo yorumlar ne meraktan çatlıyoo :) bende erkek kulubu kurcam diyoBenim eşimde dün akşam dalga geçiyodu daha doğuramadınızmı diye :)) Dalga konusu olduk valla bunlara
ayyy bende bu ayyy klomen deniyorumm benimde herhaldeee 9 10 ocak olur arkandan gelirim inşallahhhh :)3 ocak canım benim bat. Veririz inşallah hadi bakalım
ayyy bende bu ayyy klomen deniyorumm benimde herhaldeee 9 10 ocak olur arkandan gelirim inşallahhhh :)
evett çifter çifterr gelsinlerrrHadi bakalım gelsin KLOMEN BEBİŞLERİ
kızlar yardım edın kandan baktırsam cıkarmıkızlar mrb bısey sorucam ayın 3unde catlatma ıgnesı vurundum bugun ayın 17sı ne zmn ogrenebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?