2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet hhemen lojman ayarlayin hayirlisi oldun canim mesafeli olmak en guzeli tamam canim birlikte baslariz
dün gece kocam dedi ki biz samsunda nerd oturcaz yaa ddi ben de ya ev alırız yada lojman ddm bişey demedi bizim yakın arklar var hatta onlara komşu olalım ddm olabilir ddi bakalım kısmet şimdiden ayarlasın kendini ev almaya eğer lojman olmazsa canım :)

çok ıyı demıssın canım senın dusuncenı enbastan bılmesı daha ıyı lojman ne zaman bellıolacak canım

Gitmedim canım çünkü adet oldum çok anlamsız bir şekilde. Bugünde adetim kesildi. 2 gün oldum şaka gibi.
Aaa inanmıyorum yerleşme kanama dedikleri sey diil dimi cok sevinmiştim yaa pozitif gördüğüne hayırlısı olsun

Canim imkanim yok ya koydeyim otobus yok herkezin ozel arabasi var yarin gidip bi sekilde ayarlarsam yada test birine aldircam bende sabirsizim inanki ins kizdinmi boyle yazmama

yok niye kızıyım ki ben anlamadım kötü bir şey dememişsin inşallah birine aldırırsın bugün güzel haberlerin kesinleşir :)

KIZLAR GÜNAYDIN ,

DÜN PREDİCTOR ALACAKTIM AMA GÖRÜMCEMİ GÖRDÜM YOLDA ECZANEYE GİDEMEDİM BUNDADA VARDIR BİR HAYIR DEDİM EVDE KALAN OV TESTİ VE GEBELİK TESTİNİ YAPTIM GEBELİK TESTİ NEGATİF OV TESTİNDE SİLİK ÇİZGİ VAR İŞTE DURUMLAR BÖYLE blummmm ne yaptın?

Kızlar moralim cooook bozuk 10-11-12 günler caliştik 12.gün pozitif i yakaladim Dün 13.gündü aksam 8 gibi yaptigim ovu testi siliklesmiş gibiydi dün de calişip gün asiriya gecicektik ama esimle tartiştik gece uyuyabilene kdr ağladm en önemli günümüzde böyle oldu yumurtamz bosuna gitti hala sol kasığımda agri var bu gece calişma olsa sansimiz var mi ki

belli olmaz ki o 5 gün önce çıkabilirde çıkmayabilirde

Canım benım uzulme bır oncesınde calısma olmus ıcerıde sprem var hemen onlar doller zaten ama bugunde calısma yaparsan bence yıne sansın olabılır uzulme lutfen

tatlım 12. gün çalışmışsın ya 2 günde bir yapanlarda nasıl tutuyorsa sende de öyle tutacaktır :) bugün öğlen çalışın akşama olursa da olur 12. gün koyu olmuşsa 24 saate çatlayacaktır.. yani aslında şu an yumurtluyorsun sen o da 12 ile 24 saat arası yaşayacak :)

Hayırlısı olsun kaygılımm

Günaydın kızlarrr, bugün sabah erkenciyim kocişim uyandırdı, bu yum testleri sürekli silikmi çıkıyor acaba dün yaptığım silik çıkmıştı ama bata 6 kaldı anlayamadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…