Heeeyyy yarın testi yap artık da sevinek gariiii elisammm
Amin ins tskr ederim peki arada beyaz sivi geliyo gibi oluyo bu nedendir
dün gece kocam dedi ki biz samsunda nerd oturcaz yaa ddi ben de ya ev alırız yada lojman ddm bişey demedi bizim yakın arklar var hatta onlara komşu olalım ddm olabilir ddi bakalım kısmet şimdiden ayarlasın kendini ev almaya eğer lojman olmazsa canım :)Evet hhemen lojman ayarlayin hayirlisi oldun canim mesafeli olmak en guzeli tamam canim birlikte baslariz
dün gece kocam dedi ki biz samsunda nerd oturcaz yaa ddi ben de ya ev alırız yada lojman ddm bişey demedi bizim yakın arklar var hatta onlara komşu olalım ddm olabilir ddi bakalım kısmet şimdiden ayarlasın kendini ev almaya eğer lojman olmazsa canım :)
bat adet günü tatlımKusura bakmada anlamadım canım benim?
Aaa inanmıyorum yerleşme kanama dedikleri sey diil dimi cok sevinmiştim yaa pozitif gördüğüne hayırlısı olsunGitmedim canım çünkü adet oldum çok anlamsız bir şekilde. Bugünde adetim kesildi. 2 gün oldum şaka gibi.
Canim imkanim yok ya koydeyim otobus yok herkezin ozel arabasi var yarin gidip bi sekilde ayarlarsam yada test birine aldircam bende sabirsizim inanki ins kizdinmi boyle yazmama
GÜNAYDIN KIZLAR.
BEN BU AY SÜT HORMONU İÇİN DOSTINEX KULLANDIM.İKİNCİ KULLANIŞIM.GECENKİNDE HEMEN DÜŞÜRMÜŞTÜ.BU KEZ DÜŞÜRMEMİŞ OLMA İHTİMALİ VARMI.GÖĞÜS HASSASİYETİM ÇOK FAZLA.GEBELİK KAYNAKLI OLABİLİRMİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BAT A BEŞ GÜN VAR.TEST YAPSAM CIKARMI
elisam bugün büyük kocaman bi günçok ıyı demıssın canım senın dusuncenı enbastan bılmesı daha ıyı lojman ne zaman bellıolacak canım
ne yazık ki o da bi kaç ayı bulur canımmmçok ıyı demıssın canım senın dusuncenı enbastan bılmesı daha ıyı lojman ne zaman bellıolacak canım
Kızlar moralim cooook bozuk 10-11-12 günler caliştik 12.gün pozitif i yakaladim Dün 13.gündü aksam 8 gibi yaptigim ovu testi siliklesmiş gibiydi dün de calişip gün asiriya gecicektik ama esimle tartiştik gece uyuyabilene kdr ağladm en önemli günümüzde böyle oldu yumurtamz bosuna gittihala sol kasığımda agri var bu gece calişma olsa sansimiz var mi ki
tatlım 12. gün çalışmışsın ya 2 günde bir yapanlarda nasıl tutuyorsa sende de öyle tutacaktır :) bugün öğlen çalışın akşama olursa da olur 12. gün koyu olmuşsa 24 saate çatlayacaktır.. yani aslında şu an yumurtluyorsun sen o da 12 ile 24 saat arası yaşayacak :)Kızlar moralim cooook bozuk 10-11-12 günler caliştik 12.gün pozitif i yakaladim Dün 13.gündü aksam 8 gibi yaptigim ovu testi siliklesmiş gibiydi dün de calişip gün asiriya gecicektik ama esimle tartiştik gece uyuyabilene kdr ağladm en önemli günümüzde böyle oldu yumurtamz bosuna gittihala sol kasığımda agri var bu gece calişma olsa sansimiz var mi ki
elisam bugün büyük kocaman bi günbilmem anlatabildimi
KIZLAR GÜNAYDIN ,
DÜN PREDİCTOR ALACAKTIM AMA GÖRÜMCEMİ GÖRDÜM YOLDA ECZANEYE GİDEMEDİM BUNDADA VARDIR BİR HAYIR DEDİM EVDE KALAN OV TESTİ VE GEBELİK TESTİNİ YAPTIM GEBELİK TESTİ NEGATİF OV TESTİNDE SİLİK ÇİZGİ VAR İŞTE DURUMLAR BÖYLEblummmm ne yaptın?
ne yazık ki o da bi kaç ayı bulur canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?