2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ayneenn aynenn bizi ayırdı bu kk diyooo beni çekiştiriyonmu herşeyi anlatıyonmu diyoo sonra bendee onlar evimizdeeee diorumm gülüooo manyakkk

kızlar yumurta oluşmuyorsa oluşması geliişmesi için bitkisel olarak ne işe yarıyo????

Aslında en güzelini onlar yapıyo. Kafaya bişey takmıyolar. Dalgalarını geçiyorlar. Bizde azıcık böyle olsak hormonlar kafayı yemeyecek ve gelecek bebişkolar
evet aslında çookk doğru bir noktaya barnağını bastınnn adam için sorun diil sen günleri söle ben üzerime düşeniyim kafasındalar olursa yuppi baba olcam olmazsa birdahakiay olur aşkım derr kabuğuna çekilir sonra konu eder beynini yermi acaba nie olmadı acaba terlik nerde acablarla dolu sorular bizimbeyinde onların stresleribaşka benimki hariç benimkii aşırıı aşırııı rahatttt

Sorma şekerim seninki de bayağı rahatmış. Kolay gelsin sana. Sende ona uy boşver. Belkim işe yararda gelir bebişler

Kizlar bse sorucam testeredisli aslan pencesi kac gun icilmeli biliyormusunuz bugun 18. Gunum dollenme olduysa dusuge neden olurmu.
Ben 15 gün içiyorum. Sabah akşam. Tabi öncesinde adet bittikten sonra soğan suyu 15 gün arkasına da aslan pencesi ni yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…