evet canımkanda baktırısan çıkar benimçıkmıştıkızlar yardım edın kandan baktırsam cıkarmı
ayneenn aynenn bizi ayırdı bu kk diyooo beni çekiştiriyonmu herşeyi anlatıyonmu diyoo sonra bendee onlar evimizdeeee diorumm gülüooo manyakkkBenim eşimde çok dalga geçiyo. Güya kız taklidi yapıyor. Ayy kızlar benim bugün yum yum günüm ne yapmalıyım falan diyo. Çok komik oluyor ya. Bunlarımı konuşuyonuz orda ne diyonuz merak ettim diyo. Bende hadi be oradan diyom çok konuşma. Deli bunlar ya :)
Hayirli olsun canim ne bereketli ay masaAllahh:)Ben bu topicin hızına yetişemiyorum bacılarr :) mutlu haberi paylaşmak istiyorum bugün bat günüm sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aptal gibiyim yaaaa
Cok guzel artmis cnm hayirlisiyla kucagina alirsin insaAllahkızlarrrrr pzr aksam 480 olan değerm bu aksam 1834 olmusss
ayneenn aynenn bizi ayırdı bu kk diyooo beni çekiştiriyonmu herşeyi anlatıyonmu diyoo sonra bendee onlar evimizdeeee diorumm gülüooo manyakkk
Evet canım bu ay herkese uğur getirsin inşallah :)Hayirli olsun canim ne bereketli ay masaAllahh:)
Benmki de gülüyo yumurtacilar diyo bize alem bu erkekler ☺ayneenn aynenn bizi ayırdı bu kk diyooo beni çekiştiriyonmu herşeyi anlatıyonmu diyoo sonra bendee onlar evimizdeeee diorumm gülüooo manyakkk
aynen yaaa anca dalga geçsinlerr zaten bizimle:)Benmki de gülüyo yumurtacilar diyo bize alem bu erkekler ☺
aynen yaaa anca dalga geçsinlerr zaten bizimle:)
evet aslında çookk doğru bir noktaya barnağını bastınnnAslında en güzelini onlar yapıyo. Kafaya bişey takmıyolar. Dalgalarını geçiyorlar. Bizde azıcık böyle olsak hormonlar kafayı yemeyecek ve gelecek bebişkolar
evet aslında çookk doğru bir noktaya barnağını bastınnnadam için sorun diil sen günleri söle ben üzerime düşeniyim kafasındalar olursa yuppi baba olcam olmazsa birdahakiay olur aşkım derr kabuğuna çekilir sonra konu eder beynini yermi acaba nie olmadı acaba terlik nerde acablarla dolu sorular bizimbeyinde onların stresleribaşka benimki hariç benimkii aşırıı aşırııı rahatttt
yarın yap bakalım merak ettim inş bi hamişte sensindir balımBalim benm 21 22 sinde bekliyorum bakalim simdilik durum bu her sabah test yapcam olana kadar ☺
aynen şekerimSorma şekerim seninki de bayağı rahatmış. Kolay gelsin sana. Sende ona uy boşver. Belkim işe yararda gelir bebişler
kızlarrrrr pzr aksam 480 olan değerm bu aksam 1834 olmusss
Inşallah canım inşallah. .yarın yap bakalım merak ettim inş bi hamişte sensindir balım
Ben 15 gün içiyorum. Sabah akşam. Tabi öncesinde adet bittikten sonra soğan suyu 15 gün arkasına da aslan pencesi ni yapıyorum.Kizlar bse sorucam testeredisli aslan pencesi kac gun icilmeli biliyormusunuz bugun 18. Gunum dollenme olduysa dusuge neden olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?