2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Iyi madem güzelim gidin de rahatlayin insaAllaaahh:)
inş esmam akıntım azcık devam ediyooo yaaa burdaki kadın doğumcudan şikayetçiler beğenmiyo hamileleler birinin bebeğine vu pıhtı bebek değil demişi düşün bana derse ya ters bişey yok yere valla eşim diyo istersen özel hastahanenin hangisini dersen götürürüm diyo

ayy ewet yaa çok güzellldi wusltum teşekkürler daha inanamadım biliyor musun inşllah herkesin sağlıklı bi şekilde olacak :)

oyy güzelllim teşekkürler bak çok istedin bi haber 4 haber gelmiş 4. kim bilemedim inş herkesin kucağı sağlıklı dolacak seninde öyle hediye alma sırası bizde

çok haklısın ama bende kahve akıntı var merak ediyorum neden

Ben bu topicin hızına yetişemiyorum bacılarr :) mutlu haberi paylaşmak istiyorum bugün bat günüm sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aptal gibiyim yaaaa
ayyy maşallah hayırlı olsun sağlıklı olsun meleklerimiz inş 4 lü hamilelik günü ender görülecek bişey , bat tarihimde bile tek olurdum ben böyle güzel haberler toplu olsun inş

Cnm bence direk ozele git progestan baslar doktor kahverengi akinti olmasin dursun diye yani cunku gebeliginin cok basi uzulmemen icin diyorum eger o doktor anlatilsnlara gore iyi degilse canini sikabilir o yuzden ozele git cnm

aman kuzum soğan küründen uzak dur ben 6 gün yaptım ki bende gastrit var...6 gün sonunda midem hassaslaştı en sevdiğim şeyleri yiyemedim ve bıraktım

ona bende dayanamam sanırım bi de reflüm var o yüzden maydonoz suyu ve havuç incir kafi olur sanırım :)

inşallah canım ben çalışıyorum sosyal çevremle malum çalışırken görüşemiyorum ve arada çok sıkılıyorum burda konuşacak kimsem yok iki kişiyiz o yüzden burası olmasa çoktan işi bırakmıştım iyi ki kk var iyi ki varsınız :)

Ben 15 gün içiyorum. Sabah akşam. Tabi öncesinde adet bittikten sonra soğan suyu 15 gün arkasına da aslan pencesi ni yapıyorum.
Ben biraz gec basladim 11.gun basladim 16.gune kadar sabah aksam ictim.yumurtamam varmis bu cumartesi çatlar dedi doktor.onceki yumurta dollendiyse zarar verirmi diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…