- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
sağol kuzum benim hala azcık 4 damla kadar kahverengi açık renk akıntım var anlamadım niye böylegüle güle giy kuzum minnoşu taşırken ayakların rahat etsin
inş tatlım olacakGÜNAYDIN ARKADAŞLARRR INSALLAH GUZEL HABERLER ALICAZ HAYIRLISIYLA BEBISLERRIMIZ olsun
inş esmam akıntım azcık devam ediyooo yaaa burdaki kadın doğumcudan şikayetçiler beğenmiyo hamileleler birinin bebeğine vu pıhtı bebek değil demişi düşünIyi madem güzelim gidin de rahatlayin insaAllaaahh:)
ayy ewet yaa çok güzellldi wusltum teşekkürler daha inanamadım biliyor musun inşllah herkesin sağlıklı bi şekilde olacak :)Gulum sana yazdim ama gormedin cok sevindim bitanem rabbim tamamina erdirsin sen degere takilma onemli olan duzenli artmasi kendine cok dikkat et beslenmene ayy cok sevindim yaa teyze oluyorum ruyanda kizin olmustu darisi isteyen herkese olsun insallah
oyy güzelllim teşekkürler bak çok istedin bi haber 4 haber gelmiş 4. kim bilemedim inş herkesin kucağı sağlıklı dolacak seninde öyleDün o kadar dedim. Hamiş haberi istiyorum die. Rabbim dedi al sana 4 lü hamiş haberi. Çoookk şükürler olsun Rabbime. Bu mutluluğu tattırdı bizehediyeleriniz için teşekkürler bayanlar. İhya ettiniz beni Pamukprncess bahar12umut @batu7884 ve zehsel Rabbim size bağışlasın meleklerinizi
çok haklısın ama bende kahve akıntı var merak ediyorum neden@@mgul kuzum çok erkenn farkettin bebeği maşallah canım kuzum birilerine sölemen Ailene o eltinin kulağına gitmesin konu lütfen nazar ederler
Bide bak kuzu benim görümcem gebelik testi ile doktora gitti 6 haftalık keseyi görmedi ler sonra su felan içti göründü
Senden Rijam değerin daha minik lütfen alttan müdahale ettirme doktorlar salak bişi der üzülürdün keşke 1 hafta beklesen değer artışın katlaNSA 1000 olsa öle gitsen kuzu
ayyy maşallah hayırlı olsun sağlıklı olsun meleklerimiz inşBen bu topicin hızına yetişemiyorum bacılarr :) mutlu haberi paylaşmak istiyorum bugün bat günüm sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aptal gibiyim yaaaa
inş esmam akıntım azcık devam ediyooo yaaa burdaki kadın doğumcudan şikayetçiler beğenmiyo hamileleler birinin bebeğine vu pıhtı bebek değil demişi düşünbana derse ya ters bişey yok yere valla eşim diyo istersen özel hastahanenin hangisini dersen götürürüm diyo
evet bende orgazm oldugum ay hamıle kalmıstım :)
benimki geldi bacım....27. gün itibariyle...
aman kuzum soğan küründen uzak dur ben 6 gün yaptım ki bende gastrit var...6 gün sonunda midem hassaslaştı en sevdiğim şeyleri yiyemedim ve bıraktım
Ben testeredisli aslanpencesi iciyorum hormonları duzenliyormus.bende bi sorun yoktu adetim hep duzenliydi doktor bu ay gec yumurtluycan ya da 2. Kez yumurtliycan dedi.kızlar yumurta oluşmuyorsa oluşması geliişmesi için bitkisel olarak ne işe yarıyo????
evet bu ayy farklı tatktik uyguluycammm çok teşekkür ederim gerçekten evde tek başımayım bütüngün öle sosyalleşebileceğim bişehirdede dilimama gün içinde seninle konuşurken çok eğleniyorum hiçç sıkılmıyorumm klomenn işe yarasınn inşallahhhh çifter çifter gelsin bebişlerrr
Ben biraz gec basladim 11.gun basladim 16.gune kadar sabah aksam ictim.yumurtamam varmis bu cumartesi çatlar dedi doktor.onceki yumurta dollendiyse zarar verirmi diye korkuyorum.Ben 15 gün içiyorum. Sabah akşam. Tabi öncesinde adet bittikten sonra soğan suyu 15 gün arkasına da aslan pencesi ni yapıyorum.
Ewt cnm bereketli bir ay oldu :)Sagol tatlim.. Aralik cok bereketli maasallah
Amin cnm saolasın :)bahar12umut tebrikler cnm saglikla kucagina almak nasip olur ins
Cnm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)Ben bu topicin hızına yetişemiyorum bacılarr :) mutlu haberi paylaşmak istiyorum bugün bat günüm sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aptal gibiyim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?