2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cnm bence direk ozele git progestan baslar doktor kahverengi akinti olmasin dursun diye yani cunku gebeliginin cok basi uzulmemen icin diyorum eger o doktor anlatilsnlara gore iyi degilse canini sikabilir o yuzden ozele git cnm
pazartesi gitsem geç mi olur

sağol kuzum benim hala azcık 4 damla kadar kahverengi açık renk akıntım var anlamadım niye böyle

CANIM AKINTIN DEVAM EDİP NORMAL OLABİLİR AMA HENÜZ ÇOK YENİ OLDUĞUN İÇİN ACİLEN İYİ BİR DOKTORA GİDİP PROGESTRON FLN VERECEKSE ALMAN GEREK SONRA DR U BEĞENMEZSEN YİNE DEĞİŞİRSİN AMA ZAMAN KAYBETME BU İKİ HAFTA ÖNEMLİ SENİN İÇİN

şimdilik bu doktorla idare edip sonra pazartesi kayseride özele gideyim diyorum kaygılım iyi mi sence

pazartesi gitsem geç mi olur
Canım ben bebeği kaybedince şirkette hemşire arkadaş o kan pıhtısıydı ağlama artık yapma bunu kendine dedi herkes aynı değil

Bu arada çok alıyorsa sen git doktora ama keseyi görmeden bişi yapamazlar kuzu kan tahlili ver bari daha çok erken inan

teşekkürler lovelym inaşallah sağlıklıdır ben illa olsun demedim hayırlısı olsun dedim mesela ama adet ağrısı gibi ağrılar akıntılar bi de düşük değer kafamı karıştırıyor

bugün randevum var 14:30 da bakalım :)

şimdilik bu doktorla idare edip sonra pazartesi kayseride özele gideyim diyorum kaygılım iyi mi sence

canım doktoruna güveniyorsan öyle yap ama akıntılarını söyle aşağıdan bakmasın zaten ultrasonda bi şey gözükmez henüz ama progestronu fln sen bi danış o vermezse içine sindiyse p tesi özele git ama dinlen sana dedim çok riskli zamanlar bir iki hafta temkinli olman gerek tabii bebişimiz allaha emanet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…