- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
Amin inşallah canım. Tşk ederim :) Rabbim Her isteyene nasip etsin inşallah.Cnm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)
Alttan baktırmbaktırma bak daha kimseye deme ayrıca kese görünMezse sakın üzülme daha çok yeniçok haklısın ama bende kahve akıntı var merak ediyorum neden
Tşk ederim canım. Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırızbahar12umut gözün aydınn hayırla kucağına al inşallahh :)
Sabahta gelmedi atesim ide olcmedim korkuyorum olcmeye bakalim ne olacak
pazartesi gitsem geç mi olurCnm bence direk ozele git progestan baslar doktor kahverengi akinti olmasin dursun diye yani cunku gebeliginin cok basi uzulmemen icin diyorum eger o doktor anlatilsnlara gore iyi degilse canini sikabilir o yuzden ozele git cnm
sağol kuzum benim hala azcık 4 damla kadar kahverengi açık renk akıntım var anlamadım niye böyle
Canm yok cidden var sende bi durum yaa :)))beti bende senden umutluyum :) dün tualette kahverengi leke geldi dedim kırmızılar başlıyor ama bugün yok yani sürpriz kendini adetin kollarına bırakacak gibi
şimdilik bu doktorla idare edip sonra pazartesi kayseride özele gideyim diyorum kaygılım iyi mi senceCANIM AKINTIN DEVAM EDİP NORMAL OLABİLİR AMA HENÜZ ÇOK YENİ OLDUĞUN İÇİN ACİLEN İYİ BİR DOKTORA GİDİP PROGESTRON FLN VERECEKSE ALMAN GEREK SONRA DR U BEĞENMEZSEN YİNE DEĞİŞİRSİN AMA ZAMAN KAYBETME BU İKİ HAFTA ÖNEMLİ SENİN İÇİN
Canım ben bebeği kaybedince şirkette hemşire arkadaş o kan pıhtısıydı ağlama artık yapma bunu kendine dedi herkes aynı değilpazartesi gitsem geç mi olur
ahh ahhh gözüm hep seni aradı dün
Amin cnm saolasın :)
canim benim eltimde de ilk gunlerde oluyordu korkulacaq bisey yok cocuk yer edinince olurmus bir ilac verdi ve kesildi leke yani korkma herkesde olur oylesağol kuzum benim hala azcık 4 damla kadar kahverengi açık renk akıntım var anlamadım niye böyle
teşekkürler lovelymcountryrose hemen whatsaaptan yetiştirdi durumu nasıl nasıl nasıl mutlu olduğumu anlatamam sonunda şükürler olsun. Allahım hayırlısıyla sağsalim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin çok çok çok sevindim. Pamukprncess
Canm yok cidden var sende bi durum yaa :)))
bugün randevum var 14:30 da bakalım :)Canım ben bebeği kaybedince şirkette hemşire arkadaş o kan pıhtısıydı ağlama artık yapma bunu kendine dedi herkes aynı değil
Bu arada çok alıyorsa sen git doktora ama keseyi görmeden bişi yapamazlar kuzu kan tahlili ver bari daha çok erken inan
yok söylemiyorum hele eltilere miAlttan baktırmbaktırma bak daha kimseye deme ayrıca kese görünMezse sakın üzülme daha çok yeni
şimdilik bu doktorla idare edip sonra pazartesi kayseride özele gideyim diyorum kaygılım iyi mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?