2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

şu an işteyim oturuyorum yormuyorum evde iş de yapmayacakmışım dedi kocam bakalım inş sağlıklı olur kaygılım ben alltan muayene ettirmem zaten çok korkarım ama evet ilacı aklına getiryim progestan ı

ahh ahhh gözüm hep seni aradı dün evet öyleymişim daha inanamıyorum ama sürpriz oldu.. lovelym darısı başına inşallah tatlım biraz akıntım var değer 27.65 di

Dün akşam gelip yazacaktım vaktim olmadı bugün countryrose da dedim mgule ışınlanıcam hemen ona yazmam lazım. Çok mutluyum değerin katlanarak artacak inşallah. Darısı isteyen herkesin başına hemileliğin belirtisi ilk zamanlar çok akıntı olması. Bu arada arkadaşım da 7 haftalık falan gitti doktora ultrason ile karnından bakıp keseyi gördüler kalp atışını bile gördük duyduk. Zaten kan verip doktorla görüşsen şuan gözükmez diyip atıyorum 3 hafta sonra gel diyebilir. Arkadaşıma öyle dedi.

dğere ve akıntıya bakacak olursam benim geç döllenme olmuş hani başka ı durum yoksa dün zehsel di sanırım keseyi görmüştü bakalım lovelym hemen özele gidecem burda doktor 1 tane giden gelen memnun değil 5 aylık hamileler cinsiyeti bilmiyo daha düşün pazartesi giderim herhalde özele

Kız bende 7 hafta bekledim de öle gittik ya ay o süreç her yiğidin harcı değil doktorlar üzmeye yer arıyor

süper olmuş dedim girmedi mi lovelym hiç tatlım sana da dua edicem ikizler konsun göbüşüne diycem

yok söylemiyorum hele eltilere mi onlar en son duyacaklar .. annem de üzülmesin bişey olunca diye söylemedim
Yanlış anlama lütfen ben 3 ay kimseye demedim sen annene söle ama eşine anneme söledim deme ailelere 3 ay sonra ikili test sonunda söleRize de inan ama inan nazara geliyo insan

Yanlış anlama lütfen ben 3 ay kimseye demedim sen annene söle ama eşine anneme söledim deme ailelere 3 ay sonra ikili test sonunda söleRize de inan ama inan nazara geliyo insan
kendimi tutabilsem anneme kesin derim de başka bilemem yakın 2 arkadaşımda hatta3 biliyo şimdi

Allah razı olsun canım benim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik benim şu bulantılar hafifledi ama yine de tam olarak geçmiyor yaw
canum bebiste sende nasilsiniz insallahhh iyisindir ilk aylar zor ama geciyir canim helede minicik bebegini kucagina aldiginda dunyanin en mutlu annesi oluyorsun rabbimiz kucagina almayi nasip etsin tum hamislerimizinde tabiiki

süper olmuş dedim girmedi mi lovelym hiç tatlım sana da dua edicem ikizler konsun göbüşüne diycem

İkiz istemiyorum ki ben nolur bana öyle dua etmeyin benim gönlümden geçen hep tek lovelynin gönlünden geçtiği gibi olsun diyin. İkizi allah isteyenlere versin. Görmüyor musunuz ozanla zeynep ne halde...

BENİM DÜN KAHVE LEKEM GELDİ BUGÜN YİNE YOK VE DE BU SABAH İÇİM YANIYORDU ATEŞİM YOK AMA VAR GİBİ YANMA VARDI IHALA ÖYLEYİM BEN BU İŞİ ÇÖZEMEDİM SECİDOM
Bende cozemedim birtanem benimde ayagim usuyor ellerim yaniyor falan boyle tuhaflik var goguslerde arda agri var onun diainda bisi yok sence 17 ve 18 mm lik yumurta sonra kist olabilirmi

Allah razı olsun canım benim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik benim şu bulantılar hafifledi ama yine de tam olarak geçmiyor yaw
Memure benim bulantılar kusmaya döndüğünden genellikle hastanelik oluyoruz. Dün sabah yine hastanede acilde yattık. O yüzden çok endişelenme doktor 3,5 aydan sonra bitecektir dedi. Birde ilaç konusunda dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…