- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
şu an işteyim oturuyorum yormuyorum evde iş de yapmayacakmışım dedi kocam bakalım inş sağlıklı olur kaygılımcanım doktoruna güveniyorsan öyle yap ama akıntılarını söyle aşağıdan bakmasın zaten ultrasonda bi şey gözükmez henüz ama progestronu fln sen bi danış o vermezse içine sindiyse p tesi özele git ama dinlen sana dedim çok riskli zamanlar bir iki hafta temkinli olman gerek tabii bebişimiz allaha emanet :)
ahh ahhh gözüm hep seni aradı dünevet öyleymişim daha inanamıyorum ama sürpriz oldu.. lovelym darısı başına inşallah tatlım biraz akıntım var değer 27.65 di
dğere ve akıntıya bakacak olursam benim geç döllenme olmuş hani başka ı durum yoksaDün akşam gelip yazacaktım vaktim olmadı bugüncountryrose da dedim mgule ışınlanıcam hemen ona yazmam lazım. Çok mutluyum değerin katlanarak artacak inşallah. Darısı isteyen herkesşn başına hemileliğin belirtisi ilk zamanlar çok akıntı olması. Bu arada arkadaşım da 7 haftalık falan gitti doktora ultrason ile karnından bakıp keseyi gördüler kalp atışını bile gördük duyduk. Zaten kan verip doktorla görüşsen şuan gözükmez diyip atıyorum 3 hafta sonra gel diyebilir. Arkadaşıma öyle dedi.
Kız bende 7 hafta bekledim de öle gittik ya ay o süreç her yiğidin harcı değil doktorlar üzmeye yer arıyorDün akşam gelip yazacaktım vaktim olmadı bugüncountryrose da dedim mgule ışınlanıcam hemen ona yazmam lazım. Çok mutluyum değerin katlanarak artacak inşallah. Darısı isteyen herkesin başına hemileliğin belirtisi ilk zamanlar çok akıntı olması. Bu arada arkadaşım da 7 haftalık falan gitti doktora ultrason ile karnından bakıp keseyi gördüler kalp atışını bile gördük duyduk. Zaten kan verip doktorla görüşsen şuan gözükmez diyip atıyorum 3 hafta sonra gel diyebilir. Arkadaşıma öyle dedi.
süper olmuş dedim girmedi mi lovelym hiç tatlım sana da dua edicem ikizler konsun göbüşüne diycemDün akşam gelip yazacaktım vaktim olmadı bugüncountryrose da dedim mgule ışınlanıcam hemen ona yazmam lazım. Çok mutluyum değerin katlanarak artacak inşallah. Darısı isteyen herkesin başına hemileliğin belirtisi ilk zamanlar çok akıntı olması. Bu arada arkadaşım da 7 haftalık falan gitti doktora ultrason ile karnından bakıp keseyi gördüler kalp atışını bile gördük duyduk. Zaten kan verip doktorla görüşsen şuan gözükmez diyip atıyorum 3 hafta sonra gel diyebilir. Arkadaşıma öyle dedi.
Yanlış anlama lütfen ben 3 ay kimseye demedim sen annene söle ama eşine anneme söledim deme ailelere 3 ay sonra ikili test sonunda söleRize de inan ama inan nazara geliyo insanyok söylemiyorum hele eltilere mionlar en son duyacaklar .. annem de üzülmesin bişey olunca diye söylemedim
Amin cnm benim :) bizlerede dua edin en kısa sürede bizde yaşayalım bu duyguyuAmin inşallah canım. Tşk ederim :) Rabbim Her isteyene nasip etsin inşallah.
kendimi tutabilsemYanlış anlama lütfen ben 3 ay kimseye demedim sen annene söle ama eşine anneme söledim deme ailelere 3 ay sonra ikili test sonunda söleRize de inan ama inan nazara geliyo insan
Sen bilirsin kalp atımına kadar sadece siz ve eşim biliniz hiç hiç kimseye demedimkendimi tutabilsemanneme kesin derim de başka bilemem yakın 2 arkadaşımda hatta3 biliyo şimdi
vakti geldiginde insallah tumm isteyenlerin olacak inaniyorum ve bekliyoruzinş tatlım olacak
Allah razı olsun canım benim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik benim şu bulantılar hafifledi ama yine de tam olarak geçmiyor yawGözlerim seni arıyor yaw... Yorgun anne seni :):)
bence gecikmdn git canim önemli haftalardasın progestan verirse kullanirsin zaten.pazartesi gitsem geç mi olur
benm eşim öğrendiği gün dünyaya haber etti sanki herkesi aradı herşeyin ayrı bi tadı var bazı heyecanlarıda yaşamak lazım rabbim korusun evlatlarımızı inşallahyok söylemiyorum hele eltilere mionlar en son duyacaklar .. annem de üzülmesin bişey olunca diye söylemedim
bugün randevum var 14:30 gidince söylerim bakalımbence gecikmdn git canim önemli haftalardasın progestan verirse kullanirsin zaten.
canum bebiste sende nasilsiniz insallahhh iyisindir ilk aylar zor ama geciyir canim helede minicik bebegini kucagina aldiginda dunyanin en mutlu annesi oluyorsun rabbimiz kucagina almayi nasip etsin tum hamislerimizinde tabiikiAllah razı olsun canım benim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik benim şu bulantılar hafifledi ama yine de tam olarak geçmiyor yaw
inş canım kalbini duyunca biz de diyeceğiz inşallah o ghgünleri görürüzbenm eşim öğrendiği gün dünyaya haber etti sanki herkesi aradı herşeyin ayrı bi tadı var bazı heyecanlarıda yaşamak lazım rabbim korusun evlatlarımızı inşallah
süper olmuş dedim girmedi mi lovelym hiç tatlım sana da dua edicem ikizler konsun göbüşüne diycem
Bende cozemedim birtanemBENİM DÜN KAHVE LEKEM GELDİ BUGÜN YİNE YOK VE DE BU SABAH İÇİM YANIYORDU ATEŞİM YOK AMA VAR GİBİ YANMA VARDI IHALA ÖYLEYİM BEN BU İŞİ ÇÖZEMEDİM SECİDOM
Memure benim bulantılar kusmaya döndüğünden genellikle hastanelik oluyoruz. Dün sabah yine hastanede acilde yattık. O yüzden çok endişelenme doktor 3,5 aydan sonra bitecektir dedi. Birde ilaç konusunda dikkatli ol.Allah razı olsun canım benim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik benim şu bulantılar hafifledi ama yine de tam olarak geçmiyor yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?