2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?

Mgul gize katılıyorum çünkü nazar hakikaten çok değiyor. Her insan bizim gibi içten sevinmiyor maalesef
doğru tatlım ben kalbini duyunca inşallah ailelere deriz diyorum öyle ilan etme gibi değil sadece anne babalarımıza gerçi onlar duyurur ama

Bende cozemedim birtanem benimde ayagim usuyor ellerim yaniyor falan boyle tuhaflik var goguslerde arda agri var onun diainda bisi yok sence 17 ve 18 mm lik yumurta sonra kist olabilirmi
kist olmaz bence çok büyük de ğil ki tam döllenecek yumurtaymış tatlım test yaptın mı

canım bende tek durum ıkınıp sıkınıp kırmızıların gelememesi:) ben kanda negatifi gördüm 6 gün önce ): senden bekliyoruz artk dedem rüyana girsinde bi bebiş haberi versin bu gece :)
Di mi yaa allah rahmet eylesin..oeki bu kadar leke olup sokulmemesi daha once de oldu mu suan belki de yerlesme kanamasi yasiyosun

doğru tatlım ben kalbini duyunca inşallah ailelere deriz diyorum öyle ilan etme gibi değil sadece anne babalarımıza gerçi onlar duyurur ama
Benim kayınvalidemler cuma günü öğrenecekler
Annemlerse sık sık hastanelik olduğumdan 7-8. haftada öğrendiler.Tabii annem öğrenince anne tarafı hemen öğreni verdi.

Bende cozemedim birtanem benimde ayagim usuyor ellerim yaniyor falan boyle tuhaflik var goguslerde arda agri var onun diainda bisi yok sence 17 ve 18 mm lik yumurta sonra kist olabilirmi
Canm benm 24 mm kist olmadiysa sennki de olmaz kist degildir merak etme ama bu ay hep sen icime doguyosun nedense hatta inan ruyamda bile gordum yazmadim mi buraya bilmiyorum ama

canım bende tek durum ıkınıp sıkınıp kırmızıların gelememesi:) ben kanda negatifi gördüm 6 gün önce ): senden bekliyoruz artk dedem rüyana girsinde bi bebiş haberi versin bu gece :)
Kaygılım bende kanda negatifi görmüştüm hatırlarsan

Bu arada aklıma gelmişken hamiş hatunlar alttan muayene yaptırmayın. Genellikle düşüğe sebep olabiliyor. Bebek tam yerleşmeden oraya müdahele gevşetebiliyor. Devlete gittiğinizde soruyorlar alttan muayeneyi kabul ediyor musunuz diye. Bilginiz olsun.

Memure benim bulantılar kusmaya döndüğünden genellikle hastanelik oluyoruz. Dün sabah yine hastanede acilde yattık. O yüzden çok endişelenme doktor 3,5 aydan sonra bitecektir dedi. Birde ilaç konusunda dikkatli ol.
Benim hala geçmedi 1 aydır işe gidemiyorum rapor izin idare ediyorlar şimdide 5 gündür grip oldum öksürük duruyorum çok zorlanıyorum

Benim hala geçmedi 1 aydır işe gidemiyorum rapor izin idare ediyorlar şimdide 5 gündür grip oldum öksürük duruyorum çok zorlanıyorum
Dün bende işe gidecekken başladı hiç durmadan kusma sonra hastaneye gittik. Kalçadan iğne, serumdan iğne ama bulantılar ona rağmen durmadı. Sabah kalktığımdan beri ara ara leblebi yiyorum. Biraz sakinler gibi... 9. aya kadar devam edenler var birde hangi ilaçları kullanıyorsun onlarda etki edebiliyor.

Omega demir muştivitamin yok kuzu bu ilaçları hep kullandım ilaçlar değil dün kalktım yataktan midem boş ya sabah böğür böğür kötü oldum ağzıma ekmek attım çok zor canım

Kaç gecedir uyuyamıyorum dün bebeğimle baya konuştum öle daldım uykuya sabah 6 da uyandımm buna da şükür

olabilir ama sen bir test yapsan artık :):) benim göğüslerde bi şey yok

Di mi yaa allah rahmet eylesin..oeki bu kadar leke olup sokulmemesi daha once de oldu mu suan belki de yerlesme kanamasi yasiyosun

amin allah razı olsun :) tatlı betim daha önce yaşamadım sanki bi 6 önce olmuştu hamiş kalmadan önce sonra batı görmüştüm ama normalde olan bi durum değil kanda negatifi görmesem düşünürdüm de şu an beklemedeyim betiiiiii nasıl hissediyorsun kendini var mı değişik gelen şeyler sana son günlerin ?

Canım yatapının baş ucunda tuzlu leblebi, kraker falan bulundur yataktan kalkmadan hemen at ağzına birde mümkün mertebe yavaş hareket et. Bende işe yaradı belki senide rahatlatır. Demir ilacını falanda uyumadan önce al oda bulantı yapıyor.
bende katılıyorum bende :) günaydın canlarım sizz nasılsınız bulantılar ne durumda ?
Bizimki hala çok yaramaz. bugün olan kontrole dün gitmek zorunda kaldık. Şimdi kalçamın üstüne oturamıyorum. İğne yerleri acıyor. sıpanın keyfi yerinde şimdiki hali bu teyzesi

Eklentiler

• IMG_3444.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…