- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
doğru tatlım ben kalbini duyunca inşallah ailelere deriz diyorum öyle ilan etme gibi değil sadece anne babalarımızaGünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Mgul gize katılıyorum çünkü nazar hakikaten çok değiyor. Her insan bizim gibi içten sevinmiyor maalesef
kist olmaz bence çok büyük de ğil ki tam döllenecek yumurtaymış tatlım test yaptın mıBende cozemedim birtanembenimde ayagim usuyor ellerim yaniyor falan boyle tuhaflik var goguslerde arda agri var onun diainda bisi yok sence 17 ve 18 mm lik yumurta sonra kist olabilirmi
Di mi yaa allah rahmet eylesin..oeki bu kadar leke olup sokulmemesi daha once de oldu mu suan belki de yerlesme kanamasi yasiyosuncanım bende tek durum ıkınıp sıkınıp kırmızıların gelememesi:) ben kanda negatifi gördüm 6 gün önce ): senden bekliyoruz artk dedem rüyana girsinde bi bebiş haberi versin bu gece :)
Benim kayınvalidemler cuma günü öğreneceklerdoğru tatlım ben kalbini duyunca inşallah ailelere deriz diyorum öyle ilan etme gibi değil sadece anne babalarımızagerçi onlar duyurur ama
Canm benm 24 mm kist olmadiysa sennki de olmaz kist degildir merak etme ama bu ay hep sen icime doguyosun nedense hatta inan ruyamda bile gordum yazmadim mi buraya bilmiyorum amaBende cozemedim birtanembenimde ayagim usuyor ellerim yaniyor falan boyle tuhaflik var goguslerde arda agri var onun diainda bisi yok sence 17 ve 18 mm lik yumurta sonra kist olabilirmi
Kaygılım bende kanda negatifi görmüştüm hatırlarsancanım bende tek durum ıkınıp sıkınıp kırmızıların gelememesi:) ben kanda negatifi gördüm 6 gün önce ): senden bekliyoruz artk dedem rüyana girsinde bi bebiş haberi versin bu gece :)
Gelsin o bebek her yerini mıncıklayacağım daha gelmeden yaramazlık mı yapıyor...sağol canım geçmiyor bi türlü biri bitiyo griplerin diğeri başlıyorOlurmu oyle sey ne kusuru cok gecmis olsun canim insallah bebektendir rabbim hayirli ve sagliklisini versin insallah
Benim hala geçmedi 1 aydır işe gidemiyorum rapor izin idare ediyorlar şimdide 5 gündür grip oldum öksürük duruyorum çok zorlanıyorumMemure benim bulantılar kusmaya döndüğünden genellikle hastanelik oluyoruz. Dün sabah yine hastanede acilde yattık. O yüzden çok endişelenme doktor 3,5 aydan sonra bitecektir dedi. Birde ilaç konusunda dikkatli ol.
Canım bakkist olmaz bence çok büyük de ğil ki tam döllenecek yumurtaymış tatlım test yaptın mı
Dün bende işe gidecekken başladı hiç durmadan kusma sonra hastaneye gittik. Kalçadan iğne, serumdan iğne ama bulantılar ona rağmen durmadı. Sabah kalktığımdan beri ara ara leblebi yiyorum. Biraz sakinler gibi... 9. aya kadar devam edenler var birde hangi ilaçları kullanıyorsun onlarda etki edebiliyor.Benim hala geçmedi 1 aydır işe gidemiyorum rapor izin idare ediyorlar şimdide 5 gündür grip oldum öksürük duruyorum çok zorlanıyorum
Omega demir muştivitamin yok kuzu bu ilaçları hep kullandım ilaçlar değil dün kalktım yataktan midem boş ya sabah böğür böğür kötü oldum ağzıma ekmek attım çok zor canımDün bende işe gidecekken başladı hiç durmadan kusma sonra hastaneye gittik. Kalçadan iğne, serumdan iğne ama bulantılar ona rağmen durmadı. Sabah kalktığımdan beri ara ara leblebi yiyorum. Biraz sakinler gibi... 9. aya kadar devam edenler var birde hangi ilaçları kullanıyorsun onlarda etki edebiliyor.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Mgul gize katılıyorum çünkü nazar hakikaten çok değiyor. Her insan bizim gibi içten sevinmiyor maalesef
Bende cozemedim birtanembenimde ayagim usuyor ellerim yaniyor falan boyle tuhaflik var goguslerde arda agri var onun diainda bisi yok sence 17 ve 18 mm lik yumurta sonra kist olabilirmi
Di mi yaa allah rahmet eylesin..oeki bu kadar leke olup sokulmemesi daha once de oldu mu suan belki de yerlesme kanamasi yasiyosun
Kaygılım bende kanda negatifi görmüştüm hatırlarsan
Canım yatapının baş ucunda tuzlu leblebi, kraker falan bulundur yataktan kalkmadan hemen at ağzına birde mümkün mertebe yavaş hareket et. Bende işe yaradı belki senide rahatlatır. Demir ilacını falanda uyumadan önce al oda bulantı yapıyor.Omega demir muştivitamin yok kuzu bu ilaçları hep kullandım ilaçlar değil dün kalktım yataktan midem boş ya sabah böğür böğür kötü oldum ağzıma ekmek attım çok zor canım
Kaç gecedir uyuyamıyorum dün bebeğimle baya konuştum öle daldım uykuya sabah 6 da uyandımm buna da şükür
Bizimki hala çok yaramaz. bugün olan kontrole dün gitmek zorunda kaldık. Şimdi kalçamın üstüne oturamıyorum. İğne yerleri acıyor. sıpanın keyfi yerinde şimdiki hali bu teyzesibende katılıyorum bende :) günaydın canlarım sizz nasılsınız bulantılar ne durumda ?
Benim hala geçmedi 1 aydır işe gidemiyorum rapor izin idare ediyorlar şimdide 5 gündür grip oldum öksürük duruyorum çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?