2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canum bebiste sende nasilsiniz insallahhh iyisindir ilk aylar zor ama geciyir canim helede minicik bebegini kucagina aldiginda dunyanin en mutlu annesi oluyorsun rabbimiz kucagina almayi nasip etsin tum hamislerimizinde tabiiki
bebeğim iyiydi çok şükür cumartesi günü özelde ultrasonda gördük çoook hareketli onun o daha o el kadar haliyle yaptığı hareketleri gözümün önünden gitmiyor içim içme sığmıyor gözümün önüne geldiğinde Allahım kimseyi bu güzel duygulardan mahrum bırakmasın en kısa zamanlarda sizlere de nasip etsin sen nasılsın arkadaşım?:)

aayyyyyyy maşalllah subhanallahhh benimmm miniğim burdaymışş bu kusa kusa bile böyle büyük olmuşş maşallahh ona rabbim sağlık versin devamını nasip etsinn oyy ne tatlıııı teyzesiii kurban olsunnnn :)

O kadar serum yiyince böyle oluyor herhalde canım
GErçkten şu bulantı ve kusmalar insanın gününü mahfediyor.

ivvetttt bugun kirmizi kartı yedimmm :) 14 ocak 6.deneme olacak canim ekleyebilirmisin...

Memure benim bulantılar kusmaya döndüğünden genellikle hastanelik oluyoruz. Dün sabah yine hastanede acilde yattık. O yüzden çok endişelenme doktor 3,5 aydan sonra bitecektir dedi. Birde ilaç konusunda dikkatli ol.
benim doktorum ilaç konusunda çok bilinçli beni folik asit dışında başka bir şeye henüz yönlendirmedi ama yine de midem halen hassas en azından çok şükür ki yemek yapabiliyorum onu da yapamıyordum 2-3 haftaya kadar. çok geçmiş olsun canım benim ya ben de iki kez acillik oldum yediklerim içimde kaynıyordu ve kusuyordum ama geçiyor inşaallah Allah dayanma gücü nasip etsin

Canım bak sebebiumut ta benim gibi 3 aylık sölemiş olcak bak o daha iyi biliyor bişileri inan nazar değiyor sözlerimi dikkate al eşini ikna et kimseler bilmesin senin için içimden geçen bu
teşekkür ederim kuzum düşündüğün için zaten bi ara gerçekten söylemem ama sonrasında dediklerini de düşünmem lazım gizim sen ilk kaç öğrendin değerini kaçıncı gününde

İkiz istemiyorum ki ben nolur bana öyle dua etmeyin benim gönlümden geçen hep tek lovelynin gönlünden geçtiği gibi olsun diyin. İkizi allah isteyenlere versin. Görmüyor musunuz ozanla zeynep ne halde...
ayyyyy sorma sorma onları dün izledim de olmaz böyle bi şey allahım lovelymin gönlüne göre ver

Benim kayınvalidemler cuma günü öğrenecekler
Annemlerse sık sık hastanelik olduğumdan 7-8. haftada öğrendiler.Tabii annem öğrenince anne tarafı hemen öğreni verdi.
bende kaynana tarafın ahemen haber vermek istemem etse onlar nazar eder annemlere de ağzınızı sıkı tutun 1-2 hafta demeyin derim kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…